Şimdi Ara

Eski basım Apotemi Türev-İntegral?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneden kalma Apotemi Türev ve İntegral fasiküllerim var. Müfredat değiştiği için fasiküllerdeki pek çok kısım kaldırıldı, ben de yeni basımlarını almayı pek istemiyorum. Sizce fasikülleri tamamen çözeyim mi, sadece müfredatta kalan kısımlarını mı çözeyim yoksa bir şekilde yeni basımlarını mı alayım?

• hocam 150 küsür sayfa idi yanlış hatırlamıyorusam ikisi 300 sayfa emin ol matematik adına birçok şey katar sana çarp. ayırmasından tut ifade birleştirmeye kadar bence tek soru atlamadan çöz derim.
  • bayelyx kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyorum hocam, peki yeni basımda güzel soru tipleri vs. olursa o kısımları da pdf ile falan halledeyim mi sizce yoksa başka yayınlara mı yöneleyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Chemie.

Ben de böyle düşünüyorum hocam, peki yeni basımda güzel soru tipleri vs. olursa o kısımları da pdf ile falan halledeyim mi sizce yoksa başka yayınlara mı yöneleyim?
    hocam bu seneki ösym sınavı bize gösterdi ki hiçbir yayın sana artık sınav sorusu garantisi veremiyor, tavsiyem MAT-2 adıne türev ve integral harici orta bir soru bankasından konuları hızla taraman en geç ekim bilemedin kasım 15 de mat 2 denemelerine başlaman zira türev integral çalışıyorsan bir çok konun tamdır , ben bu sene tyt mağduru oldum 53 ayt neti 50 tyt neti vardı o derece komik bir sonuç geldi ayt noktasında tavsiyem sana bu olur ocak ayında ise genel ayt denemelerine başlaman olur çünkü bir çok rakibin o dönemde konu konu diye çebelleş olurken sen rahat bir biçimde çat çat atıp gidiceksin ek olarak tavsiyem acil yayınlarının ayt soru bankası olur.zorlar kabül ama emin ol sınavda artık niteliksiz soru yok bir soru üzerinden hem dikkat hem zaman hem bir çok kazanım ölçmek istiyor ösym. herhangi bir değişiklik olmaz ise acil veya orta kaliteli bir soru bankası hemen ardından günaşırı deneme ortalama 100 deneme veya 75 deneme (alan) çözme hakkın olur bunlarda seni çok rahat +30 yapar. (sınavda 26 yaptım - tek hatam analitik geometri çalışmamak oldu bedelini çok güzel ödedim )

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    bu arada türev integral bu sene çok kolay olmasada kolay denilecek ve görebilmek üzerine geldi artık ezber istemiyor ösym çat bir soruyor bildiğin formülü uygulamaktan çekiniyorsun.
  • bayelyx kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    apotemi türev fasikülü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.