Şimdi Ara

Eski arkadaşıma hesabımı satarken üzüldüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 16 yaşındayım o benden 2 yaş küçük 7 yaşından beri onla arkadaşım 20 liraya humble bundle paketli origin hesabımı sattım çocuğun anneside çalışmıyormuş en son hatırladığım babasının durumu pek iyi olmadığıydı çünkü kaç kez açtığı ps-bilgisayar kafesi patlatılmıştı bu arada 1 hafta önce felan istekliydi kendisi alıcam dedi ama 2 3 gündür zorla satıyormuşum gibi davrandım Acaba çağırıp 10 lirasını geri mi versem?

• sen ısrar edince ayıp olmasın diye almış olabilir çağırıp geri verirsen yanlış anlar ama şöyle yapabilirsin al yanına playstationa falan götür gidin pes atın gezin parayı beraber yiyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

sen ısrar edince ayıp olmasın diye almış olabilir çağırıp geri verirsen yanlış anlar ama şöyle yapabilirsin al yanına playstationa falan götür gidin pes atın gezin parayı beraber yiyin

kesinlikle.parayı beraber yiyin ben ısmarlıyorum de böylelikle kendisini eksik hissetmez ama paraya ihtiyacı varsa o ayrı bi olay.kardeşim al şu parayı sonra durumun olduğunda verirsin falan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: workithard

quote:

sen ısrar edince ayıp olmasın diye almış olabilir çağırıp geri verirsen yanlış anlar ama şöyle yapabilirsin al yanına playstationa falan götür gidin pes atın gezin parayı beraber yiyin

kesinlikle.parayı beraber yiyin ben ısmarlıyorum de böylelikle kendisini eksik hissetmez ama paraya ihtiyacı varsa o ayrı bi olay.kardeşim al şu parayı sonra durumun olduğunda verirsin falan de

10 lira durumunu düzeltmez zaten bence çağır beraber bişeyler yapın üstüne biraz daha koy mektebe götür

• quote:

birde parayı verip gidiyordu çocuk origin hesabı almadan içime dokundu çağırıp yarısın versem mi?
  • nick-mesaj uyumu mu desem uyumsuzluğu mu desem, hiçbir şey demesem mi valla karar veremedim.
  • Ulan içim acıdı lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam takdir ettim düşünceli davranışını, en sevdiğim insan tipisin.

yukarıda yazıldığı gibi, çocukla birliöte yiyin o parayı. ama playstationa mlaystationa gitmeyin, gidin iki lahmacun çay may için hem sohbet ortamı da olmuş olur. yersiniz içersiniz sonra ben ısmarlıyorum dersin hayır diyemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk her ısrar edene parasını verecek kadar kerizse boş yere geri verme, siz ayrıldıktan 5 dakika sonra başkasına kaptırır o 20 lirayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

valla hocam takdir ettim düşünceli davranışını, en sevdiğim insan tipisin.

yukarıda yazıldığı gibi, çocukla birliöte yiyin o parayı. ama playstationa mlaystationa gitmeyin, gidin iki lahmacun çay may için hem sohbet ortamı da olmuş olur. yersiniz içersiniz sonra ben ısmarlıyorum dersin hayır diyemez

yarın evimizin 2 mahalle aşağısında ps kafe var 1 saat ona 1 saat bana gta5 açıp oynayacağız ben ısmarlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

çocuk her ısrar edene parasını verecek kadar kerizse boş yere geri verme, siz ayrıldıktan 5 dakika sonra başkasına kaptırır o 20 lirayı

1 hafta önce facebooktan origin hesabımı satacağımı belirttim bu arkadaşım bilgisayar alıcaktı öyle dedi,sonra 1 hafta önce hesabını çarşamba günü alıcam dedi tamam parayı getir alırsın dedim.Çarşamba günü getirmedi kardeşinin okul temizliği parasını verince elinde 10 lira kalmış bende 20 yada 15 lira yap getir dedim sonra dünde getirmeyince mesaj attım yine döneklik yaparsan döverim seni gördüğüm yerde diyince her halde korkudan getirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

quote:

çocuk her ısrar edene parasını verecek kadar kerizse boş yere geri verme, siz ayrıldıktan 5 dakika sonra başkasına kaptırır o 20 lirayı

1 hafta önce facebooktan origin hesabımı satacağımı belirttim bu arkadaşım bilgisayar alıcaktı öyle dedi,sonra 1 hafta önce hesabını çarşamba günü alıcam dedi tamam parayı getir alırsın dedim.Çarşamba günü getirmedi kardeşinin okul temizliği parasını verince elinde 10 lira kalmış bende 20 yada 15 lira yap getir dedim sonra dünde getirmeyince mesaj attım yine döneklik yaparsan döverim seni gördüğüm yerde diyince her halde korkudan getirdi

o zaman hiç boş yere geri verme birader. o özgüvensizlikle daha çok 20 liralar kaybeder nasıl olsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

quote:

o zaman hiç boş yere geri verme birader. o özgüvensizlikle daha çok 20 liralar kaybeder nasıl olsa.

geçen seferde alıcam diyip vazgeçmişti o yüzden biraz öyle korkutmak istedim

• yaş 10 gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver gitsin acıdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.