Şimdi Ara

Eski Akpli Vekil:'Askerin görevi ölmek, bunun için maaş alıyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tepki verilmiş de haksız mı? Bu ülkede herkes reis için vardır. Gerekirse reis için canını, malını, evladını feda eder. Reise bir şey olmasın yeter. Hiç de tepki verilecek bir yorum yapmamış adam. Zaten var olan durumu söylemiş. Şuana kadar bu durumu zaten yaşarken zorunuza gitmiyordu da adamın yaşanan durumu belirtmesi mi ağır geldi? Oy verenler düşünsün, banane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sherlock -- 11 Ekim 2016; 12:34:57 >

• küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan soylemis sanki. ulkedeki durumu anlattigi icin tepki cekmis.

unutmayin, gercekler acitir.
  • Şunları gördükçe iyi ki askeri okul almadı da biz de asker olmadık diyorum.

Edit: Mesajı yanlış anlattım tepki çekmek ve yanlış anlaşılmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 11 Ekim 2016; 19:19:34 >
  • Normal..Gayet normal aslında ne şaşırıyoruz ki ? Askerler ,askerde şehit olanlar gazi olanlar...Artık pul kadar değersizler malesef..15 Temmuz şehitleri ! daha önemli malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haysiyetsiz,vicdansızlar bugünün şartlarında sırtlarını birilerine dayadıkları için bu kadar rahat konuşabiliyorlar.

Ama bunların hepsi arşivleniyor,zamanı gelince hepsinin hesabı sorulacak.
  • huloğğ lar gelin
  • Pühhhh ALLAH senin bel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu anca bir pkk lı söyler. Bu adam nerden çıktı AKP den buda demek oluyorki üst akıl akp nin içine pkk dan kendi adamınıda koyuyor.

Hoş gerçi AKP nin üst yönetimide Amerikadan gelip seçilmişti
  • sayın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan başkomutan olarak askerinin hakkını koruyacaktır

kendisine tavsiyem bu adamı devlet görevinden kovup aldığı maaşların ve o maaş ile edindiği tüm mülküne el koyup tamamını mehmetçik vakfına verdirmesidir.
  • İtin altına namluyu dayayıp sıkacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kızmıyorum artık bu adamlara beter olalım , Kılıçdaroğlu'na sırtını dönen bir şehit polisin eşi vardı hatırlayanlar olabilir.
    Bu zihniyet için insan hayatının zerre önemi yok , daha uygulamalı olarak öğreneceğiz.
  • Birde ironikomik tarafı ölen gariban askerlerin hepsi kendi seçmeni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.