Şimdi Ara

eski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammstein82 -- 14 Aralık 2021; 17:24:38 >

• Mis gibi normal futbol varken neden amerikan. Bence gidin o na tuttuğu takımın orjinal formasını alın. Top mop dizlik felan ne varsa alın. Biraz takılsın öyle. Belki normal futbola heveslenebilir. Eğer hala amerikan isterse araştırmaya devam edin. Ama yok normal futbol derse gidin amatör takıma yazdırın. Lisansınıda çıkarttırın. Eğer yetenekliyse.
  • hocam iste sorun orda herhangi bir futbol yetenegi yok biz de amerikana ilgi duydugunu gorunce yonlendirelim dedik... her sene oturup superbowl izliyor her hafta NFL maclarini takip ediyor baya buyuk bir fan yani yok mu bilen ki ?

Orijinalden alıntı: rammstein82

hocam iste sorun orda herhangi bir futbol yetenegi yok biz de amerikana ilgi duydugunu gorunce yonlendirelim dedik... her sene oturup superbowl izliyor her hafta NFL maclarini takip ediyor baya buyuk bir fan yani yok mu bilen ki ?

Yahu diyelim okulu buldun bunun yaş sınırı var diye biliyorum.91-96'lı olması gerek. Bunu anlatın ona artı İstanbul'da seçmeler var galiba biraz etraflıca araştırın.Yada soğutun onu bu oyundan. Gel antreman yapalım deyin. Lotto gibi yerlerde satılıyor o toplardan. İşte sınırları felan çizin bir güzel kırın hertarafını Soğusun oyundan

• hahaa aslinda iyi fikir ama soyle de bisey var amerikan futbolu bizim genlerimizde var benim yigenin dedesi de onun yaslarinda basladi bu oyuna NFL e gitti new york giants in genc takiminda oynuyordu baya milyonlar kazaniyordu... ona da ordan gecmis heralde o yuzden bence sogutmak iyi olmaz gelecegi olabilir cocugun. ben hala koca forumda hic bi mekan bilenin olmamasina sasiyorum

Orijinalden alıntı: rammstein82

hahaa aslinda iyi fikir ama soyle de bisey var amerikan futbolu bizim genlerimizde var benim yigenin dedesi de onun yaslarinda basladi bu oyuna NFL e gitti new york giants in genc takiminda oynuyordu baya milyonlar kazaniyordu... ona da ordan gecmis heralde o yuzden bence sogutmak iyi olmaz gelecegi olabilir cocugun. ben hala koca forumda hic bi mekan bilenin olmamasina sasiyorum

Şimdi ben İstanbullu değilim. Bulmanız zor gibi işte denk gelirse seçmelere sokarsınız anca. Geleceği olabileceğini pek zannetmem eğer ABD'de tanıdık varsa yazın yollamaya çalışın.
    20 yıl önce açıldı
    Çok eski bir oyun!..
    14 yıl önce açıldı
    Bendeki eski kasa sevdası
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.