Şimdi Ara

eşit ağırlıkçılar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfın ikinci dönemi eşit ağırlığa geçmeyi planlıyorum eğer yaparsam zorluk çekermiyim ygs denemesinde 25-30 net çıkarmıştım sosyalden, eşit ağırlığın derslerine çalışırsam yazın arayı kapatabilir miyim bir yardım ederseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşit ağırlığık seçtim iyiki seçmişim diyorum sağlam bir çalışmayla istediğin yerde okuyabilirsin sağlam derken günde 6-7 saat anlama 2 saat çalış her gün çalış hakkını vererek çalış her bölümün kapısı sana açık. hele 11. sınıftan çalışmaya başladıysan senden kralı yoktur. Korkun sözel dersleri ise yazın otur hepsini hallet. Matematiğin zaten iyidir de dershaneyle beraberde gidersen boun en aşağı bana göre. Tabi bu senin kapasitene de bağlı. Bir kayıbın olacağını düşünmüyorum. Ama tabi yapmak istediğin mesleği söylersen ya da kendini nereye yakıştırdığını söylersn olay daha da netleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Broderick

Eşit ağırlığık seçtim iyiki seçmişim diyorum sağlam bir çalışmayla istediğin yerde okuyabilirsin sağlam derken günde 6-7 saat anlama 2 saat çalış her gün çalış hakkını vererek çalış her bölümün kapısı sana açık. hele 11. sınıftan çalışmaya başladıysan senden kralı yoktur. Korkun sözel dersleri ise yazın otur hepsini hallet. Matematiğin zaten iyidir de dershaneyle beraberde gidersen boun en aşağı bana göre. Tabi bu senin kapasitene de bağlı. Bir kayıbın olacağını düşünmüyorum. Ama tabi yapmak istediğin mesleği söylersen ya da kendini nereye yakıştırdığını söylersn olay daha da netleşir.

Hukuk istiyorum matematikten yana bir kaygım yok belki biraz geometri kapasite dersekte adananın en iyi 5-6 lisesindeyim

• O zaman yürürsün ama dediğim gibi tatili boş geçirme matematik sıkıntın yoksa sözel kas. Ayrıca hazırlanıyım diye sene başları aşırı fazla çalışma ortalarına doğru sıkılmaya başlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Broderick

O zaman yürürsün ama dediğim gibi tatili boş geçirme matematik sıkıntın yoksa sözel kas. Ayrıca hazırlanıyım diye sene başları aşırı fazla çalışma ortalarına doğru sıkılmaya başlarsın.

Tavsiyeler için teşekkürler uygulamaya çalışcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.