Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIKÇILAR Bİ GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netlerimizi karşılaştırıp birbirimize öneri sunabiliriz.
    Türkçem çok inişli çıkışlı 30-38 arası
    Sosyal 28-35
    Matematik 28-34
    Fen 0-5

Mat2 de logaritma , limit, türev( max min problemleri hariç) , trigonometri( kısmen ) bitik.
    Edebiyata başlamadım, hedef 15 bin
    Obp 75 gelecek.

Nasıl durumum hukuk için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hukuk için rahat yeter . edebiyata da başla bence . mesela günde 3-4 deneme çöz sonra da edebiyata bakıver fazla konu kalmamış zaten . lysde ilerlemişsin edebiyattan da ilerlersen ygsden sonra rahatlarsın baya baya

fenden kimya bakmadıysan bak , hoş ben de 7-10 arası falan yapıyorum da hepsi kimyadan fundamentals biyoloji var o da güzel anlatıyor hızını x2'ye alıp 1 haftada bitirebilirsin biyolojiyi ( sayısallar saldırmadan söyleyeyim 1 haftada bitmez biliyorum ama yüzeysel olarak bilmek bile ygsde yardımcı olur )

Türkçe arttırılabilir ama yanlışlar paragraftansa nasıl arttılır bilmiyorum çünkü tamamen algı meselesi o an paragrafı çözemezsen gidiyor aşağıya

Benim netler ve lys durumu da şöyle :

Türkçe 36-40 ---> Çözdüğüm denemeler karekök 20'li bir de endemik
    Sosyal 29-34,35 civarı 35'i gördüğüm sınav sayılıdır
    Matematik 27-33 civarı geometrisi falan kolaysa belki 34-35 olabiliyor , zorsa bu kadar anca
    Fen 7-12 civarı . Biyolojiden hücre zarından madde geçişlerinden bazen 1-2 soru geliyor onlardan da yapıyorum yapabildiğimi

LYS Edebiyat bitik

LYS Coğrafya bitik ( zaten 1 haftalık konular toplasan )

LYS Geometri başlamadım daha hiç onda da 3-4 konu falan var

LYS Matematikte dizilerdeyim kalan konular limit türev integral

ygsden sonra edebiyatla cebelleşmeyeceğim için türev ve integrali ygs sonrasına bırakıyorum , plan onları da 2-3 haftaya yayarak bitirmek

• Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Hocam durumunuz iyiymiş, ben ygs ye kadar integral hariç lys yi bitirmeyi düşünüyorum. Geometride lys duruyor, ygs de katı cisimler ve vektör duruyor.

Ygs den sonra edebiyat yüklenirim mat2 den soru çözerim.

Umarım ygs de sosyal türkçede bi sakatlık çıkmaz, en büyük korkum ikisinin aksilik olup 30 altına düşmesi.

Bende türkçede karekök ve endemik çözüyorum, endemikte 1 tane çözdüm 35-5 gelmişti karekökte 30-38 değişiyor.

Sizce endemik nasıl ygs ye yakın mı?

• Benim de problemler hariç türev bitti. Eşitsizlikler logaritma bitti gibi edebiyata hiç başlamadim umarim geçen sene öğrendiklerim unutmamisimdir :D Lys geo duruyor edebiyat duuruyor trigonometri duruyor integral duruuyorr biraz korkuyorum ygs sonrası için hatta biraz değil bayağ bayağ yusuf oldum

• Hocam ben hiçbir yayına ygsye yakın diyemiyorum çünkü malum 2015 türkçesiyle 2016 türkçesinin alakası bile yoktu yani . Ama bence güzel denemeydi 2-3 adam gibi deneme var zaten endemik de onlardan biri , diğeri de karekök. Karekökü çok beğeniyorum neden bilmem , ama yazım kuralları soruları kolay oluyor orası dezavantaj

geometride benim de vektörler duruyor şu an vektör çalışıyorum tekin hocadan bugün bitecek nasipse

• Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bazen karekökte 10 yanlış geldiği oluyor normal mi? 38-1 de olduğu oluyor 10 yanlışta.

25-30 dk arası sürüyor toplam

• Ygs fen kolayca net artırabilirsin bir bak derim basit konulara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    VAAAYYYY İDENİS NSBER

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

VAAAYYYY İDENİS NSBER

Yuhhh, mentorluk yapıyorum bu aralar

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Yakisirrrrrrrr tuttur paşammmm

• Arkadaşlar ben %50 hukuk olursa gideceğim inşallah. Netlerime göre olur olmaz diye yanıtlarsanız çok iyi olur.
    TÜRKÇE: 28-32
    SOSYAL: 25-32
    MAT: 12-16
    FEN: 2-3(EN FAZLA 5 OLDU)
    LYS'DE EDEBİYAT DİVAN, TANZİMAT MİLLİ EDEB. BİTTİ.
    MAT TRİGONOMETRİ BİTECEK İNŞALLAH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakancık -- 2 Şubat 2017; 15:14:13 >
  • Bende de pek fark yok
    Türkçe 33-37
    Sosyal Bilimler 34-36
    Matematik 27-32 GEOMETRİ kolaysa 33-34
    Fen Bilimleri 6-10
    Mat2de Türev İntegral Limit kaldı Edebiyatta Halk-Divan Tanzimat bitti hedef Odtü Psikoloji 3.5k gerekli ne dersin hocam
  • immanuel1814 İ kullanıcısına yanıt
    İyisin bence hocam ygs ye kadar limit türevi aradan çıkarırsan süper olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.