Şimdi Ara

Eşit ağırlıkçılar artık kendini nimetten saymasınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu şu anda hukukta okuyan lisede eşit ağırlıkçı olan biri olarak söylüyorum.Sıralamaların bu kadar iyi gelmesinin sebebi eşit ağırlıkçıların çoğunun 4 işlemden öte matematik bilmemesidir.Eşit ağırlıkçı olarak hem matematikten hem Türkçeden mesul olmayı kabul ediyorsunuz ama matematik kısmında neredeyse yoksunuz.Geriye sadece okumaya ve ezberlemeye dayalı sözel kısım kalıyor ama görülüyor ki arkadaşlarımız tarihteki bilgileri ezberlemeye de tenezzül etmemişler.Gerçekten emek veren ve ciddi anlamda derece yapan arkadaşları tenzih ediyorum ve onları kutluyorum fakat onların dışında sınava giren nesil şimdiye kadarki en başarısız nesil olabilir çünkü hakikaten 2015'i dahi sollayacak bir zorluğu yoktu sınavın gerçi düşük puana yüksek sıralama geldiğinden çoğu şimdi mutludur o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuPPeRS -- 31 Temmuz 2018; 20:17:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MF 300K > TM 20K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee tamam. Kendini nimetten sayan kim?

Bu bir sıralama sınavı arkadaş, ÖSYM ne desin eşit agirlikcilar az mat yapmışsınız bu yıl size yok mü desin?

Hayır eşit ağırlık olanlar zaten bedel ödüyor. Adam 0 edebiyat 35 matematikle ilk 10 bine girmiş. Daha ne!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş TYT de AYT de fen 0 mf 140 bin geldi tm 18 bin şimdi mf sıralamam daha mı değerli :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.