Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK YGS-LYS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturdum ve hangi dersten kaç konu olduğuna, soru bankalarında kaç soru olduğuna vs. hepsini topladım ve kendime ders çalışma programı hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim. hem eksik veya yanlış bir şey varsa yorumlarınızı da beklerim.

YGS yönünden Eylülden itibaren başlanmak üzere Şubat ayına kadar yani 150 gün boyunca her gün olmak üzere;

Mat 1 - 25 konu var. 6 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 40 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 6.000 soru çözmüş oluyorsunuz.

Türkçe - 15 konu var. 10 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 40 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 6.000 soru çözmüş oluyorsunuz.

Coğrafya 9 konu var. 18 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 10 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 1.500 soru çözmüş oluyorsunuz

Tarih hakkında bir program yapmadım coğrafya ile aynı şekilde çalışacağım.

Geometri hem ygs hem lys şeklinde ygs'ye kadar bitecek bakımdan toplamda 5 konu var ama tabi içerik olarak ayrıntılı çok o yüzden 30 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 45 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 6.750 soru çözmüş oluyorsunuz. ygs'den sonra isteyen bu şekilde devam eder.

LYS yönünden Eylülden itibaren başlanmak üzere Haziran ayına kadar yani 270 gün boyunca her gün olmak üzere;

Mat 2- 14 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 40 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 10.800 soru çözmüş oluyorsunuz.

Edebiyat 21 günde 1 konu çalışmak gerekiyor ve her gün ortalama 40 soru civarı çözmek gerekiyor. Toplamda 10.800 soru çözmüş oluyorsunuz.

YGS için şubattan itibaren full deneme ve tekrar yapabilirsiniz vs onları da artık bir şekilde uydurmaya çalışacağım programıma.. Sizler de düzeltmek adına yorumlarınızı esirgemeyiniz. Eksik veya yanlışlar olabilir bu programda kusura bakmayınız bunun için. Hepinize başarılar dilerim kardeşlerim. Sevgiler, saygılar...

• Mantıklı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matt soru sayısı az olmuş günde ort 40 eçok az
    türkçeyide günde enz 100 çöz mezuna kalmış bitri olarak o paragraflar zorluğu anlatılamaz bol bol paragraf çöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 3 Ağustos 2015; 1:42:03 >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    Valla dostum toplamdaki soru sayısı da orada. her gün 200 civarı soru yapıyor ygs'ye kadar. bu da günde en az 4 saat civarı yapar soru çözümü için sadece. bu fazlalaştırabilir tabii ihtiyaca göre. ayrıca ygs'den sonrası daha kolay edebiyat, mat 2 ve geometri soru sayısı denemeler ve tekrarlar arttırılabilir rahatlıkla. yorumun için sağol ayrıca ;)
  • C.S.Ö C kullanıcısına yanıt
    Hedefin yüksekse az gelir tabi hedefine bağlı ama parag raf bol bol kesinlikle çöz ygsden sonra üzülme bende günde 40 parafraf felan çöxüyodum 29 d 11y geldi denemelerde 35in altına inmiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 3 Ağustos 2015; 2:01:11 >
  • Edebiyata ne zaman başlıyacaksın?

• Ygsyi ve lysyi aynı anda götürmek çok yoğun olmaz mı? Soru çözmek problem değil de konu çalışmak çok zor olur. Bence ygsyi ne kadar çabuk bitirebiliyorsan bitir sonra da lysye geç. Ygs için 15 aralıktan sonra uğraşma o zamana kadar mutlaka bitirmiş ol. Unutmamak için haftada 1 deneme çöz. Sınava 15 20 gün kala sürekli ygs denemesi çözersin olur biter. Lysye ağırlık vermelisin aralıkta lysye başlarsın ygsden sonra yine devam edersin. Hem lysde unutmak daha kolay formüller kurallar vs. Erken başlamak bitirmek çok avantajlı değil bence. İyi çalışmalar. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikdörtgenli kullanıcısına yanıt
    Söylediklerin de tabii ki doğru dostum. ygs zaten nankör sınav.. geçen sene fem denemelerinde 80-90 net arası yaparken sınavda 60 civarı yaptım.. bir tek türkçe iyidi gerisi fiyaskoydu. eylüle kadar tam olarak oturtacağım planı, belki senin dediğin gibi ygs'yi tamamen halledip lys geçsem de olabilir. unutma meselesi var çalıştıklarını. ama şöyle bir şey de var şubattan itibaren lys'ye çalışmaya başladığımda konular neredeyse yarılanmış olacak ve zor konular kalmış olacak geriye onlar için de bol bol vaktim olacak çalışmaya diye düşünüyorum.. şubattan itibaren de zaten ygs ye kadar en az 2 günde 1 deneme çözmeyi planlıyorum zaten. benim ygs konuları şubatta bitecek şekilde ayarladım.
    ben de mezuna kaldım kardeş, Türkçe saçmaydı dediğin gibi.. ygs bence külliyen saçmaydı o yüzden ygs için aşırı bir çalışmaya gerek yok diye düşünüyorum, biraz şans gibi bir şey ygs...
    Kardeşim sen ygs lys birlikte mi götürdün yoksa ygs bitirip öyle mi geçtin lys'ye?
    Geçen sene bi yanlışlık yapıp lys çok geç başladım ve mat2i bitmedi 31k geldi
    bu senebi 2 ay ygsyi bitirmete çalışcam sonra bereber götürcem

2 ayda ygs yi bitirip sonra full lys mi çalışacaksın yoksa 2 ay sadece ygs çalışıp 2 aydan sonra kalan ygs konularını ve lys konularını mı birlikte götüreceksin tam anlayamadım dostum.
    2ayda ygsyi bitirip 2ay sonra ygsden sadece test ve deneme lysdede konulara başlıcam

Tamamdır, inşallah istediğin olur kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.