Şimdi Ara

Eşit ağırlık MAT yerine FEN çözse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün düşündüm sosyal ve türkçe den iyi yapıyorum ama matematik sıfır 5 soru mat zorla yapıyorum 2 3 net çoğunlukla geliyor onun yerine bugün hesapladım 15 net fen sorusu falan aynı puana denk geliyor fen çalışsam mata daha az çalışsam daha iyi olmaz mı?

• TALLEX kullanıcısına yanıt
    TM'de en çok etksi olan YGS-5 için konuşuyorum Türkçe-Matematik-Sosyal-Fen şeklinde gider puana olan etkileri.Matematiğin etkisi bayağı fazla ihmale gelmez matematik.Fen kasacağına mat kas daha iyi olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

TM'de en çok etksi olan YGS-5 için konuşuyorum Türkçe-Matematik-Sosyal-Fen şeklinde gider puana olan etkileri.Matematiğin etkisi bayağı fazla ihmale gelmez matematik.Fen kasacağına mat kas daha iyi olur senin için

Şuan hiç çalışmadım fene 7 net yaptım ama matematik 2-3 net zorla geliyor sınavdada denemeler gibi kolay olacağını sanmıyorum matematiğin benim beyin matematik kaldırmıyor
  • LYS Matematik sınavında ne yapacaksın ?

Matematik kas hem lys içinde birikim olur
  • TALLEX kullanıcısına yanıt
    Fen de matematik var fizikte matematik bilmeden yapamazsın biyoloji full ezber kimya da az çok matematik var ama 15 net dersen fizikten sözel veya kimyadan sözel konulara bakabilirsin biyolojiyi iyi yaparsan 15 olur ama yine söylüyorum fen de matematik var
  • Bunu yaparsan seneye kalirsin net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

Fen de matematik var fizikte matematik bilmeden yapamazsın biyoloji full ezber kimya da az çok matematik var ama 15 net dersen fizikten sözel veya kimyadan sözel konulara bakabilirsin biyolojiyi iyi yaparsan 15 olur ama yine söylüyorum fen de matematik var

O sözel konuların isimlerine nerden ulaşabilirim matematiktende 5-10 net kasıp fendende 15 kasarsam benim için yeterli

• Fende matematik var. Biyoloji yapabilirsin. Ama yanına matda katmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TALLEX

quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

O sözel konuların isimlerine nerden ulaşabilirim matematiktende 5-10 net kasıp fendende 15 kasarsam benim için yeterli

Eline bir konu anlatım kitap al bak anlarsın ama bildiklerim fiziğin doğası var kimyanın gelişimi gibi konular sözeldir bir kitapçıya gir biraz bak anlarsın veya hocalarına sor
  • Adı üstünde Türkçe matematik bölümü. Baska da bir sey demiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.