Bildirim
Eşit ağırlık MAT yerine FEN çözse?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TM'de en çok etksi olan YGS-5 için konuşuyorum Türkçe-Matematik-Sosyal-Fen şeklinde gider puana olan etkileri.Matematiğin etkisi bayağı fazla ihmale gelmez matematik.Fen kasacağına mat kas daha iyi olur senin için -
quote:
Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell
TM'de en çok etksi olan YGS-5 için konuşuyorum Türkçe-Matematik-Sosyal-Fen şeklinde gider puana olan etkileri.Matematiğin etkisi bayağı fazla ihmale gelmez matematik.Fen kasacağına mat kas daha iyi olur senin için
Şuan hiç çalışmadım fene 7 net yaptım ama matematik 2-3 net zorla geliyor sınavdada denemeler gibi kolay olacağını sanmıyorum matematiğin benim beyin matematik kaldırmıyor -
LYS Matematik sınavında ne yapacaksın ?
Matematik kas hem lys içinde birikim olur -
Fen de matematik var fizikte matematik bilmeden yapamazsın biyoloji full ezber kimya da az çok matematik var ama 15 net dersen fizikten sözel veya kimyadan sözel konulara bakabilirsin biyolojiyi iyi yaparsan 15 olur ama yine söylüyorum fen de matematik var -
Bunu yaparsan seneye kalirsin net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kripton94
Fen de matematik var fizikte matematik bilmeden yapamazsın biyoloji full ezber kimya da az çok matematik var ama 15 net dersen fizikten sözel veya kimyadan sözel konulara bakabilirsin biyolojiyi iyi yaparsan 15 olur ama yine söylüyorum fen de matematik var
O sözel konuların isimlerine nerden ulaşabilirim matematiktende 5-10 net kasıp fendende 15 kasarsam benim için yeterli
Fende matematik var. Biyoloji yapabilirsin. Ama yanına matda katmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: TALLEX
quote:
Orijinalden alıntı: kripton94
Fen de matematik var fizikte matematik bilmeden yapamazsın biyoloji full ezber kimya da az çok matematik var ama 15 net dersen fizikten sözel veya kimyadan sözel konulara bakabilirsin biyolojiyi iyi yaparsan 15 olur ama yine söylüyorum fen de matematik var
O sözel konuların isimlerine nerden ulaşabilirim matematiktende 5-10 net kasıp fendende 15 kasarsam benim için yeterli
Eline bir konu anlatım kitap al bak anlarsın ama bildiklerim fiziğin doğası var kimyanın gelişimi gibi konular sözeldir bir kitapçıya gir biraz bak anlarsın veya hocalarına sor -
Adı üstünde Türkçe matematik bölümü. Baska da bir sey demiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X