Bildirim
Eşit Ağırlık için Tarih Önerileri ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ayt tarih için bende bilgi ağırlıklı soru bankası arıyorum, up! -
Youtube için selami yalçın'ın yeni ayt videoları çekilecekti son durumu nasıl bilmiyorum ama kesinlikle onu öneririm -
hocam daha demin baktım ona sizce gerçekten faydası olur mu adamakıllı kanal yokquote:
Orijinalden alıntı: waitforit_123
Youtube için selami yalçın'ın yeni ayt videoları çekilecekti son durumu nasıl bilmiyorum ama kesinlikle onu öneririm -
türkiye 3 k da olan bir çocukta bu ikisini tavsiye etmişti soru bankasında teşekkürler peki konu anlatım kitabı olarakquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9
Bu mesaj silindi. -
geçen sene biri daha vardı çocuğa anlatır gibi anlatıyordu ondan sonra bu adamın viedolarını izlemiştim gayet işi ciddiye alarak güzel anlatıyordu ben öneririm. ben geçen sene tüm konulara çalışmadım açıkçası ama dinlediğim konuları çok güzel anlatıyordu üstüne limitin sözeller için olan sb'sinden soruları gayet rahat çözüyodum.quote:
Orijinalden alıntı: dedex1277
hocam daha demin baktım ona sizce gerçekten faydası olur mu adamakıllı kanal yok
Alıntıları Göster -
çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Kültür'ün tarih kitabı var güzel bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X