Şimdi Ara

Eşit Ağırlık Bölüm Tavsiyesi YBS, Sosyal Hizmet, Psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eşit ağırlıktan tercih yapacağım. Hala karar veremedim.
    TM 1 Bölümlerinde iktisat maliye ekonomi gibi bölümleri istemiyorum.
    Normalde aklımda olan siyaset bilimi, sb ve uluslararası ilişkiler(ingilizce) gibi bölümleride kimse önermiyor. İş bulamayacağımı söylüyorlar.
    Ben daha çok daha köklü olan öğrenci klupleri aktif olan, geniş bir kampüsü olan bir üniversite tercih etmemin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sonuçta hazırlıkla 5 yıl orada olacağım.
    Şuan düşündüğüm bölümler Sakarya Üni. Yönetim Bilişim Sistemleri, Celal Bayar Üni. S.B. ve Uluslararası İlişkiler ( İngilizce), İstanbul Şehir Üni. Psikoloji (%50, İngilizce).
    Özellikle Sakarya YBS okuyan varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C1DCA77F -- 12 Temmuz 2015; 1:02:50 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: winstonobogie

Merhaba arkadaşlar. Eşit ağırlıktan tercih yapacağım. Hala karar veremedim.
    TM 1 Bölümlerinde iktisat maliye ekonomi gibi bölümleri istemiyorum.
    Normalde aklımda olan siyaset bilimi, sb ve uluslararası ilişkiler(ingilizce) gibi bölümleride kimse önermiyor. İş bulamayacağımı söylüyorlar.
    TM 3 ten 29 Mayıs Üni. psikoloji ve sosyal hizmet var. Üniversitenin akademik kadrosu falan olsun oldukça iyi ancak yeni olduğundan çok pasif bir üniversite.
    Ben daha çok daha köklü olan öğrenci klupleri aktif olan, geniş bir kampüsü olan bir üniversite tercih etmemin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sonuçta hazırlıkla 5 yıl orada olacağım.
    Şuan düşündüğüm bölümler Sakarya Üni. Yönetim Bilişim Sistemleri, Celal Bayar Üni. S.B. ve Uluslararası İlişkiler ( İngilizce), İstanbul Şehir Üni. Psikoloji (%50, İngilizce).
    Özellikle Sakarya YBS okuyan varsa yazarsanız sevinirim. Bunlar dışında 110 b, 80 b, 55 b, den önereceği olan varsa yazabilir.

Sakarya YBS okuyorum. Bilişimi seviyor ve ilgileniyorsan, bu alanda kariyer yapmak istiyorsan iyi bir seçenek.

• ahmedfakih kullanıcısına yanıt
    Seviyorum ve ilgileniyorum. Peki sıralamama göre sizce iyi bir tercih olur mu. Sakarya 136 bin. Ama YBS bölümü çok fazla olmadığı için ondan yüksek alternatif ya çok düşük sıralama istiyor yada daha düşük. Birde dediğim gibi tm-3 te 59000 sosyal hizmete göre de iyi bir tercih olurmu. Sakarya hakkında Facebook taki MISFACE sayfasının admininden gerekli bilgileri aldım zaten zaten.
  • Merhaba bende ybs istiyorum ancak üniversite ile aramda 4 puan fark var sizce girebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopkinss1 -- 9 Temmuz 2015; 15:12:00 >
  • up
  • arkadaşlar başka tavsiyesi olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.