Şimdi Ara

Eşi görülmemiş iPhone 5 Wi-Fi sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar Kafayı yemek üzereyim beni bu dertten kurtarın :)
    simdi elimde ZyXel marka 66n-t1a model modem var bu modeme pc iPhone ve Android tlf cihazlar bağlı . Pc ve anroid tlf cihazlarda istedigim geziyorum nette ama iPhone ile Gezince özellikle periscope YouTube a girince biraz dolaşınca video izleyince Wi-Fi kopuyor ve bu kopma sadece iPhone tlf da kopmuyor Butun Wi-Fi gidiyor yani pc den de koparıyor diğer Butun cihazlarda da. Tlf bozuktur dedim baska modem denedim hiç sorun yok modem bozuktur dedim ama bu defa da Android tlf ve pc sorunsuz heryere giriyor ..

Bu modeme bi ayar mi gerekiyor iPhone ile derdi ne bunun anlamadım lütfen yardım edin saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlardan Ağ ayarlarını sıfırlasan veya komple sıfırlasan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Ayarlardan Ağ ayarlarını sıfırlasan veya komple sıfırlasan

Eklemeyi unutmusum hocam tlf komple Ag ayarlarını sifirladim olmadı modemi fabrika ayarlarına dondurdum yine olmadı .. Sanki stream edemiyor iphone cihazını .. YouTube video acıyorum mesela ileri Alayim videoyu güm hemen Wi-Fi kopuyor ve hepsinde koparıyor Wi-Fi yi . 15 Yıldır pc ile uğraşırım ama çözemedim bunu

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    İphoneda jb filan mı var? Yüklediğin bir proğram filan sıkıntı olabilir diyecem de başka nübişe gelimio aklıma

• quote:

İphoneda jb filan mı var? Yüklediğin bir proğram filan sıkıntı olabilir diyecem de başka nübişe gelimio aklıma

Evet jb var iOS 8.4 kullanıyorum ama ne olabilir bilmiyorum ki oyle asırı tweak falan da yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Evet jb var iOS 8.4 kullanıyorum ama ne olabilir bilmiyorum ki oyle asırı tweak falan da yok :(

Büyük ihtimal jb bu sıkıntıyı oluşturmuş
    Klasik olacak ama son yüklediğin tweak veya uygulamaları konrtol et

• quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal jb bu sıkıntıyı oluşturmuş
    Klasik olacak ama son yüklediğin tweak veya uygulamaları konrtol et

Yok hocam ya jb olamaz çünkü konu iceriginde bahsettim farklı modem Kullanınca sorun olmuyor jb den olsaydı onda da koparıldı Wi-Fi yi ..

Baktım hocam ama sanmıyorum jb olamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkese merhaba arkadaşlar Kafayı yemek üzereyim beni bu dertten kurtarın :)
    simdi elimde ZyXel marka 66n-t1a model modem var bu modeme pc iPhone ve Android tlf cihazlar bağlı . Pc ve anroid tlf cihazlarda istedigim geziyorum nette ama iPhone ile Gezince özellikle periscope YouTube a girince biraz dolaşınca video izleyince Wi-Fi kopuyor ve bu kopma sadece iPhone tlf da kopmuyor Butun Wi-Fi gidiyor yani pc den de koparıyor diğer Butun cihazlarda da. Tlf bozuktur dedim baska modem denedim hiç sorun yok modem bozuktur dedim ama bu defa da Android tlf ve pc sorunsuz heryere giriyor ..

Bu modeme bi ayar mi gerekiyor iPhone ile derdi ne bunun anlamadım lütfen yardım edin saygılar

Aynı marka ve model modem'den benim de vardı, aynı sorunları ben de yaşadım, net kopup 5-6 saniye sonra tekrar bağlanıyordu. Ne ysptıysam düzelmedi.
    Sonunda. Tp link çift antenli bir modem aldım ve kopma sorunu tamamen bitti..

Modemle alakalı sorun. iPhone 4s kullanırken 4si çekim gücü zayıf yerde kullanırken veya elim terliyken anten üstüne gelince bağlantıdan komple atıyordu modem. Tek bununla kalmıyor evdeki tüm cihazları da atıyordu. Derinlemesine araştırmadım ancak modem değişince sorun ortadan kalktı. TTnet modemlerinde çoğunlukla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Herkese merhaba arkadaşlar Kafayı yemek üzereyim beni bu dertten kurtarın :)

Aynı marka ve model modem'den benim de vardı, aynı sorunları ben de yaşadım, net kopup 5-6 saniye sonra tekrar bağlanıyordu. Ne ysptıysam düzelmedi.
    Sonunda. Tp link çift antenli bir modem aldım ve kopma sorunu tamamen bitti..

Hocam cok Sağolun en azından modemden Kaynaklı oldugunu anlıyoruz aldığınız tp link modem tam olarak hangi model simdi gidip bisey alacam o da sorun vermesin :) sizdekinden alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Modemle alakalı sorun. iPhone 4s kullanırken 4si çekim gücü zayıf yerde kullanırken veya elim terliyken anten üstüne gelince bağlantıdan komple atıyordu modem. Tek bununla kalmıyor evdeki tüm cihazları da atıyordu. Derinlemesine araştırmadım ancak modem değişince sorun ortadan kalktı. TTnet modemlerinde çoğunlukla oluyor.

Cok Sağolun hocam önerdiğiniz bi marka ve modeli var mi ? ZyXel Tövbe ettim daha almam

Tp link markalar hem hesaplı, hem de çok sorunsuz. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum, çok memnunum.

• 1) bende arkadaşlara gidince bağlanıyorum, bağlanır bağlanmaz oyunda ping oluyordu. Bişeyde yapamıyon sonuçta apple yani hangi program arkada çalışıyor ne halt karıştırıyor bilemiyosun. Bide yeni ios sürümlerinde telefon hem 3g hemde wifi çalışmasını, kontrolünü, (bence) bozdular.

2) çözüm olarak şöyle bişey yapılabilir; modem arayüzüne girersin sadece iphoneda kullanman için ikinci bir wifi ağı kurarsın belki bir ihtimal sorun çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 20 Aralık 2015; 23:04:14 >
  • Aynı sorun bizde de ara ara oluyor. Bir modem komple ağı kapatıyor, açıyor. Diğer evdeki de laptopta oyun oynayan varsa direkt ping artışından yardırıyor bize.
    İlki modemden kaynaklıymış ama uğraşamadık açıkçası. Modem değiştirmeden bir çözüm varsa süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

1) bende arkadaşlara gidince bağlanıyorum, bağlanır bağlanmaz oyunda ping oluyordu. Bişeyde yapamıyon sonuçta apple yani hangi program arkada çalışıyor ne halt karıştırıyor bilemiyosun. Bide yeni ios sürümlerinde telefon hem 3g hemde wifi çalışmasını, kontrolünü, (bence) bozdular.

2) çözüm olarak şöyle bişey yapılabilir; modem arayüzüne girersin sadece iphoneda kullanman için ikinci bir wifi ağı kurarsın belki bir ihtimal sorun çözülebilir.

Denedim hocam 5 dk bisey olmadı sevindim derken güm yine patlattı Wi-Fi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Aynı sorun bizde de ara ara oluyor. Bir modem komple ağı kapatıyor, açıyor. Diğer evdeki de laptopta oyun oynayan varsa direkt ping artışından yardırıyor bize.
    İlki modemden kaynaklıymış ama uğraşamadık açıkçası. Modem değiştirmeden bir çözüm varsa süper olur.

Hocam galiba modem alacam ne yaptimsa olmuyor bu modemin apple ile bi derdi var

• aradığım konu :D

bende iphone 6 var evde ttnet huawei modem var samsungdan laptoplardan ve iphoneden sorunsuz nete giriyorum ama gariptir ne zaman iphone wifi'ye bağlı iken şarja takarsam iphonenin tuş kilidi açtığım anda tüm wifiye bağlı cihazlar wifiye bağlı olmasına rağmen internet gidiyor, gidiyor derken DSL ışığım ve internet ışığım yanıyor ama hiçbir sayfayı açmıyor modemi resetliyorum 2dk bağlanıyorum tekrar gidiyor ama şarja takılı değilse iphone sorun yok
  • Hocam diğer ihtimallerden biri; belki çevrenizde wifi network hacklemeye meraklı kişiler vardır, sizin iphone ağa bağlıyken mac adresini kopyalıyıp modeme airplay attack yapıyordur( ki bende bazen yapmıyor değilim) sonuçta buda bir ihtimal. Bunu için ağınızı gizli yapıp deneyin derim.(eğer uğraşıyım sorun çözülsün istiyorsanız)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

Hocam diğer ihtimallerden biri; belki çevrenizde wifi network hacklemeye meraklı kişiler vardır, sizin iphone ağa bağlıyken mac adresini kopyalıyıp modeme airplay attack yapıyordur( ki bende bazen yapmıyor değilim) sonuçta buda bir ihtimal. Bunu için ağınızı gizli yapıp deneyin derim.(eğer uğraşıyım sorun çözülsün istiyorsanız)

Hocam çevremde o derece bilgi sahibi kimse yok eminim :)))
    cogu Wi-Fi nedir bilmez belki de teknoloji konusunda epey bi geriler :d

Valla günlerdir uğraşıyorum ama hiç bisey çözemedi bunu yine de buna da denerim

• aynı model bende var kardesim iphone 5s ile sorunsuz kullanıyorum ama jb yapmadım. büyük ihtimal jb 'den kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.