Şimdi Ara

Eset Smart Security iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sitesinde yazana göre çok gelişmiş bir program.

Ama bu kadarda ileriye gitmek gerektiğini düşünmüyorum.

Avira Antivir işinizi görecektir bence.
  • Aktif koruması var mı?
  • evet iyi bi programdır aktif koruması vardır ve en iyi aktif korumayı sağlayan programdır ben eset smart kullanıyorum memnunum tavsiye ederim gerçi firewallunda açıklar var deniyor ama bence yeterli ev için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelezinho -- 20 Haziran 2008; 19:50:37 >
  • Çok iyi kullanabilirsin.
  • Windows firewall undan daha kötü bir firewall a sahip.Nod32 kurup yanına başka programlar kurmanız daha mantıklı
  • Kendini korumaktan aciz bir program.Bizim komsuda nod32 yuklu fakat arkadasin bilgisayarina su msnden bulasan virusler girmis.Benim laptopta Pc-cillin ,desktopta kaspersky var ikisi de cok iyi.Kaspersky'i tek geciyorum ama hdd'ende bile gezerken ondan izin aliyorsun sinirlerini bozuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bilmem ben.En iyisi kaspersky.
    Bazı sistemlerde kassada.Kulanmayacaksın o zaman
  • BENDE KULLANIORUM ÇOK MEMNUNUM!!
  • nod32 nin aktif koruması kasperden daha iyidir ama bence kaspersky nod32 aralarında uçurum olan proglar değiller isteyen istediğini kullanır en iyisi diye bişey yoktur bu sürekli değişir testlerde en iyisi aviradır ikiside değil ona kalırsa insanları yanlış bilgilendirmeyin takım tutar gibi program tutuyosunuz mış miş temizlememiş çitilememiş silmemiş bunlarım hepsi hurafe ben kendim eset smart security kullanıyorum güvenliğide gayet yeterli bu programlar boşa yazılmış programlar değillerdir profesyonellerce yazılmışlardır boşa çamur atmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.