Arkadaşlar ben aşağıdakileri yaptım Eset ss5 bulmadı. Eğer antivirüs pronuz aşağıdakileri yaptığınızda virüs bulmassa çöpe atın diyor. Şimdi ben eseti çöpe mi atacam?
Antivirüs Programınızı Test Edin Aşağıda verdiğim satırı PC'nizde yeni bir metin belgesi açarak içine yapıştırın, kaydedin ve kapatın...
Bu aşamada yakalaması lazım yakalamadıysa da önemli değil...
Dosyanın Uzantısı .txt 'yi silip, .com olarak değiştirin... Eğer hala yakalamadıysa kaldırın O Antivirüs Prosunu çöpe atın
Bir üst seviye kontrolünde ise dosyayı zipleyip ya da rarlayıp [ Kısaca sıkıştırıp ] öyle deneyin...
ama bahsettgın sekılde bır yontem cok gereksız geldı bana .. nereden okudunuz duydunuz bılmıyorum ama ..kocaman bır programı hangı krıtere gore test edıp karar vermekmıs kı o ?
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
ustat ben kullanmıyorum sevmıyorumda o programı
ama bahsettgın sekılde bır yontem cok gereksız geldı bana .. nereden okudunuz duydunuz bılmıyorum ama ..kocaman bır programı hangı krıtere gore test edıp karar vermekmıs kı o ?
bütün antivirüslerede geçerli bir yöntemmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: kerek46
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
ustat ben kullanmıyorum sevmıyorumda o programı
bütün antivirüslerede geçerli bir yöntemmiş.
ben fıkrımı soyledım dostum konuyu takıp eden arkadaslarda degısık dusuncelerı varsa paylasırlar burada mutlaka ..
Avg net sec. Kullanıyorum. Hiçbişey olmadı
Bu anti testi asırlık bir test algılamaması normal. Bir anlam ifade etmiyor.
üstünden 10 yıl geçince virüs programları oralı olmuyo heralde