Şimdi Ara

ESET Smart Security (3 AY) Key (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
17
Favori
68.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casperservis20@hotmail.com banada alma imkanınız varmı denedim onca ama basaramadım...

not: pc casper oldugundan ilk o aklıma geldi mail alırken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHeMMx -- 15 Mart 2012; 18:59:05 >
  • Gold bilgisayar da oem olarak 20 liradan satılıyor du bir ara... Ofis e arkadaşlara eşe dosta almıştım.
  • bana yollayan dhcıya sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
  • yardımcı olan arkadaşa teşekkür ederim
  • Arkadaşlar elinde fazla key olan bana da gönderebilir mi? Mailim: elmari321@gmail.com. Teşekkürler.
  • Banada yollarmısınız acaba ? Alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Banada yollarmısınız acaba ? Alamıyorum

E-posta adresini gönder, alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Banada yollarmısınız acaba ? Alamıyorum

E-posta adresini gönder, alayım.

Pm yolladım
  • tamda avira antivir 6 aylık lisansımın bitimine denk geldi iyi oldu :)
    tesekkurler

Product: ESET Smart Security Home Edition
    Number of computers: 1
    Expiry date: 12/09/2012
  • Firefox üzerinden proxy'yi değiştirip kendime aldım ama başka adresler için alamıyorum maalesef. Modemi resetledim, farklı proxy numaraları girdim yine de kabul etmedi. Şu hata mesajı çıkıyor: "you have already requested a trial for this product!" (Bu ürün için zaten bir deneme talebiniz var!)

Siz kendi bilgisayarınızda şunları uygulayıp alabilirsiniz (2. sayfada bir arkadaş açıklamış, ondan alıntıdır)

firefox'ta

seçenekler
    gelişmiş
    bağlantı
    ayarlar

verdiğim linkten (http://www.xroxy.com/proxy-country-GB.htm) ya da başka bir yerden ingiltere ip'si bulup

vekil sunucuyu elle ayarla

deyip

ip yi ve portu 1. satıra girerseniz,

google gibi bir test sayfasında çalışıyorsa link e girin ve formu doldurun.

mail adresinden onaylamadan sonra mail atıyor ve sayfada yıllık şifreyi veriyor.

geçmişi temizlemeniz işe yarayabilir.

eğer ingiltere değil de rastgele proxy numarası alırsanız ingiltere dışı için banned diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 16 Mart 2012; 22:29:22 >

• Opera ile adresi açıp turbo özelliğini aktif ederseniz sorunsuz alabiliyorsunuz tüm ofis bilgisayarları icin aldım ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

Opera ile adresi açıp turbo özelliğini aktif ederseniz sorunsuz alabiliyorsunuz tüm ofis bilgisayarları icin aldım ben :)

siteye girip formu doldurmak için proxy veya dns ile oynadınız mı?
  • quote:

quote:

Opera ile adresi açıp turbo özelliğini aktif ederseniz sorunsuz alabiliyorsunuz tüm ofis bilgisayarları icin aldım ben :)

Hayır operada turbo özelliğini açtığınızda zaten proxyi kendi ayarlıyor :)

• quote:

quote:

quote:

Hayır operada turbo özelliğini açtığınızda zaten proxyi kendi ayarlıyor :)

Teşekkürler hocam, bu sefer oldu. Ama ilginçtir, daha önce de denedim bu turbo özelliğini ama şimdi sorunsuz çalıştı.

• bana yardımcı olundu ama kendimde deneyim dedim operayı kurdum turboyu aktif hale getirdim ama olmadı banned dedi gene

sonra uk proxy buldum vekil sunucuya ekledim ama gene olmadı ya banned dedi gene yada google bile acmadı anlamadım birsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHeMMx

bana yardımcı olundu ama kendimde deneyim dedim operayı kurdum turboyu aktif hale getirdim ama olmadı banned dedi gene

sonra uk proxy buldum vekil sunucuya ekledim ama gene olmadı ya banned dedi gene yada google bile acmadı anlamadım birsey

Hocam opera turbo bende de çalışmadı ilk birkaç denemede.. Operada turboyu kapatın, ardından tarayıcıyı kapatın ve tekrar başlatın. Bu şekilde turboyu aktifleştirip adresi girin. Bende bu şekilde düzeldi. Eğer sizde düzelmezse mail adresini pm ile gönderin ben alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tHeMMx

bana yardımcı olundu ama kendimde deneyim dedim operayı kurdum turboyu aktif hale getirdim ama olmadı banned dedi gene

konuya mail adresini yazan herkese gönderdim ben..

Dns adreslerinizi 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ayarlarsanız açılır sayfa...

• aha oldu

operayı turbo modu acık sekilde bir kac defa kapatıp actım aynı url yi girdim devamlı sonunda actım

zaten gecen mesajımda biri mailime alıvermisti basaramamıstım acmayı neyse ilgiye teşekkürler
  • cepten opera mini ile sorunsuz aldim opera her alanda kendi farkini ortaya koyuyor.

• Alabilen olursa sevinirim.

onuroztk@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 17 Mart 2012; 7:22:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.