Şimdi Ara

Eset Nod 32 çekirdekle iletşim sırasında hata oluştu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi günler hepinize arkadaşlar.
    Sorunum ise=Öncelikle Eset Nod 32 Antivirüs`e erişemiyorum.Çekirdekle iletişim sırasında hata oluştu diyor.Başta tek sorunum buydu.
    Bu forumdan bu konuyla ilgili bir arkadaş çözüm olarak CClenaer`la temizle daha sonrada Netframework kur sorun çözülür demişti.
    Bende deniyeyim dedim.CClenaer ile neyi temizleyeceğimi bilmediğim için seçili kutucuklardakileri temizledim sonrasında Netframework kur demişti arkadaş kurdum ama ben bununla ne yapacağım?
    Daha sonra bilgisayarımda zaten kurulu olduğunu gördüm kaldırıp tekrar kurmayı denedim.Kaldırdım ve yüklemeye denedim ama yüklemenin yarısında
    Yükleme başarılı olamadı Netframework 4.0 yüklenemedi Yükleme sırasında önemli hata diyor hatanın ne olduğunuda göstermiyor.
    Bir de son soracağım şey ise Program ekle veya kaldıra girdiğimde Netframework 1.0 dan 4.0 a kadar bütün sürümlerin bilgisayarımda yüklü olduğunu farkettim.
    Netframework olmazsa bazı programlar çalışmayabilir falan diyordu ama şu an için oyunlara falan girebiliyorum sorun olurmu sizce? birde eset için bir çözümünüz varmı?
    Çok teşekkürler.







  • merhaba arkadaşım öncelikle est programını tamamen kaldır ..
    netframework 4. burdan indir aracı çalıştır ve ''Netframeworku bu bilgisayardan kaldır'' seçeneğini seçip kendi aracıyla kaldırmayı dene ..

    http://www.microsoft.com/tr-tr/download/confirmation.aspx?id=17851

    ardından pc ni kapat aç ve yine bu aracı çalıştır bu kez yükleme işlemini başlat web üzerinden dosya indirip yükleyecektir. sonrada eset in en güncel versiyonunu indirip kurmayı dene kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.