Şimdi Ara

ESET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 6 aydır eset 3.0 sürümü var birisi kırmış sınırsız kullanım her şey tam tamına güncelleniyor ama herhangi bir klasöre sağ tık yapınca eset ile tara seçeneği çıkmıyor ilk zamanlar çıkıyordu ama yaklaşık 4 aydır yok bunu nasıl halledebiliriz?

• programı kaldır tekrar kur

6 aydan fazla format atmadan kullanıyosun galiba o pcyi ne haldedir düşünemiyom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Mayıs 2011; 0:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866
    programı kaldır tekrar kur

6 aydan fazla format atmadan kullanıyosun galiba o pcyi ne haldedir düşünemiyom...

Sende haklısın ama uzun iş okullar bitmeden olmaz karneyi kurtarmak lazım biraz programın setup u yok format atmak istemeyeşimde biraz ondan beleş sınırsız kullanım bide eğer c deki klasörü usb ye atarsam formatlayinca koysam yine c ye ise yarar mı oyunları öyle cok yaptım ama ya tutmazsaa????
  • dosyaları kopyalarsın format atarsın dediğin gibi aynı sürümü yüklersin ama dosyaları atsan bile çalışmaz allah bilir lisanslı dosyası kim bilir nerde onu bulursun belki güvenli modda atarsın dosyayı hata verebilir..

bana eseti lisansıyla verseler bedava pcme kurupta kullanmam buda benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Mayıs 2011; 0:20:39 >
  • quote:

dosyaları kopyalarsın format atarsın dediğin gibi aynı sürümü yüklersin ama dosyaları atsan bile çalışmaz allah bilir lisanslı dosyası kim bilir nerde onu bulursun belki güvenli modda atarsın dosyayı hata verebilir..

bana eseti lisansıyla verseler bedava pcme kurupta kullanmam buda benim görüşüm

O zaman kararımı verdim 1 ay sonra formatlıycam ama xp kullanıyorum intel core 2 duo 2.56 ghz işlemci ati sapphire ekrankartı(512) ana kart asus bu ozelliklere gore hangi antivirusu onerirsin
  • bu bilgisayarın ramı yok galibaa xxxD

mesajı okuyan olur eset kaspersky ne bilim bir sürü birincilik yapmış programları öneririrler

sen oyunlardada dosya taşımadada pc kullanırkende kasmayan uzun süre lisansı olan program önermemi istiyorsun

işte benim fikrim...

ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum hemde 6 aydırr... hiç sorun yaşamadım bir çok virüsü truva atını trojeni win32 denen laneti autronu falan hep temizledi hemen yakaladıı.

bir çok yerde duyarsız o program başarılı deil ne bilim ben pc mi mse ye güvenmem vs vs vs ...

program microsoftun bedava olarak iniyo ve sınırsızz eset smart securitynin ve kaspersky nin temizlemeyemediği bulamadı şeyleri temizledim onla... 4 ay önce

sadece orjinal işletim sistemleri faydalanıyoo yakalanmayan crackli işletim sistemleride kullanabiliyoo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Mayıs 2011; 0:35:19 >
  • quote:

bu bilgisayarın ramı yok galibaa xxxD

mesajı okuyan olur eset kaspersky ne bilim bir sürü birincilik yapmış programları öneririrler

sen oyunlardada dosya taşımadada pc kullanırkende kasmayan uzun süre lisansı olan program önermemi istiyorsun

işte benim fikrim...

ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum hemde 6 aydırr... hiç sorun yaşamadım bir çok virüsü truva atını trojeni win32 denen laneti autronu falan hep temizledi hemen yakaladıı.

bir çok yerde duyarsız o program başarılı deil ne bilim ben pc mi mse ye güvenmem vs vs vs ...

program microsoftun bedava olarak iniyo ve sınırsızz eset smart securitynin ve kaspersky nin temizlemeyemediği bulamadı şeyleri temizledim onla... 4 ay önce

sadece orjinal işletim sistemleri faydalanıyoo yakalanmayan crackli işletim sistemleride kullanabiliyoo...

Yazilimim orjinal zaten o zaman bnde kurayim cok saol ama bizim konu biraz sapti benim icime kurt dustu sag tus taramayi nasil yaparim diye

Bide 6 aydir kullaniyorsan o bilgisayarin halini dusunemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 20 Mayıs 2011; 9:56:26 >

• dediğin programla sağ tuş taramasın yapabiliyosun esetlede yaparsın tabide...

ben sana demiştim 6 ay format atmadan sen şaka yaptın galiba ben ayda bir defa recovery yaparım..
  • quote:

dediğin programla sağ tuş taramasın yapabiliyosun esetlede yaparsın tabide...

ben sana demiştim 6 ay format atmadan sen şaka yaptın galiba ben ayda bir defa recovery yaparım..

Sağ tik yapinca bende gozukmuyo esetle tara seçeneği ben bunu ogrenmek istiyorum
  • senin bilgisayarda sorun var bende kullandım sağ tık yapıyodu...
  • pm ye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx
    pm ye bak

Eyvallah
  • Eski versiyon programlar yeterli koruma sağlamaz. Son versiyon antivirüs programı kullanmaya özen gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70
    Eski versiyon programlar yeterli koruma sağlamaz. Son versiyon antivirüs programı kullanmaya özen gösterin.

Dogru soyluyosun bende degistircem
  • Arkadaslar bende sadece sag tik yapinca eset ile tara secenegi cikmiyor bunu nasil halledebilirim(sadece bunun cevabini ariyorum)
  • eset'ten başka bir virüs programı kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Arkadaslar bende sadece sag tik yapinca eset ile tara secenegi cikmiyor bunu nasil halledebilirim(sadece bunun cevabini ariyorum)

Bunun cevabı regedit üzerinden değişiklikler sonucu ortaya çıkmasıdır. Bilgisayar temizleme programları kullandıysan bu sorun ortaya çıkabilir. Düzelmesi için ya tekrar kurulum yapacaksın yada esetin sitesinden son sürüm olan 4.2 sürümünü indirip hem güncell virüsleri de bulmasını sağlayacaksın hemde bu sorundan kurtulmuş olacaksın
  • arkadaşım crackli antivirüs kullanma. onlar tam koruma sağlayamıyorlar ve çoğu 1 ay dolmadan güncelleme yapamayı kesiyorlar. sen full sanıyorsun ama o ne güncelleme yapıyor nede doğru dürüst güvenlik sağlıyor. insanlar crackli antivürsleri kullanıyor sonra pc çöktü, pcye virüs girdi, eset iyi değil, kaspersky iyi değil diye programları kötülüyorlar. bedava kullanmak istiyorsan 1 aydan 6 aya kadar lisans dağıtan bir sürü site var, araştırıp bul ve orjinal şekliyle kullan. ben 1 yıldır orjinal ve güncel haliyle smart securty 4 kullanıyorum ve 1 yıldır hiç format atmadım hala sistem aynı hızda çalışıyor, smart securtyde kullandığım süre zarfında işini hep hakkıyla yaptı kaç tane virüs yakaldı. 1-2 antivirüs indirip tarattım belki eset kaçımışdır diye ama hiçbiri birşey bulamadılar. sana önerim hangi antivirüs programını kullanacak orjinal şekliyle kullanman. bu eset olacak diye birşey yok ama orjinal olsun.

• En iyisi herşeyin orijinalini kullanmak
    işletim sistemi:300 tl
    antivirüs:100 tl
    satın alınan program:kullanmana göre 100-500 tl
    Toplam:1000 tl
    pc fiyat:1500 tl
    genel toplam:2500 tl
    budur!....

• quote:

Orijinalden alıntı: zagortagos

En iyisi herşeyin orijinalini kullanmak
    işletim sistemi:300 tl
    antivirüs:100 tl
    satın alınan program:kullanmana göre 100-500 tl
    Toplam:1000 tl
    pc fiyat:1500 tl
    genel toplam:2500 tl
    budur!....

illaha ücretli program kullanmak şart değil. Her programın ücretsiz alternatifide var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.