Şimdi Ara

Esenyurt Kıraç nasil bi muhit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ev almayi planliyorum. Kıraç da bi arkadasim evini uygun fiyata satiyor, hic gitmedigim bi yer.

Muhiti, ulasim nasildir arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya bi süre oturdum orda ama sana cevap vermicem

Muhit ne lan muhit ne .Neden saçma sapan kelimeler kullanıyosunuz

• keko ve malum ırk çoğunlukta ama yaşanma denilmeyecek yerler değil. ama karar vermeden önce git ve yaşayacağın yerde zaman geçir insanları gözetle sadece esenyurt için değil her bölge için bunu yapmalısn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tralder

Baya bi süre oturdum orda ama sana cevap vermicem

İnsan ol, Konuşmayı öğren trol.

TDK: Çevre, yöre, etraf
  • esenyurt>bağcılar ne kadar iran çingenesi varsa orada
  • Esenyurtta yaşıyorum, geleceksen beylikdüzünün dibindekı yanı sanırım cumhuriyet mah dibindekı, bahcesır/esenkent civarı yerlerden alcaksan al yoksa gelme kötü bir yer.
  • Bahcesehir 2.kisima yakin bi yerde oturuyorum.Esenyurtun hic bi yerinden ev alinmaz evet fiyatlari cok uygun bunun nedeni ulaşım ve çevre.Ilerde degerlenecektir yatirim icin dusunuyorsaniz alın ama ben oturucam derseniz pisman olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esenyurt nasıl bir ilçe?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • köprü altında yat kalk daha nezih
  • İstanbul avrupa yakasında bulunan esenyurt 2700 kmkarelik bir alanda yer almaktadır, karasal iklime sahip olan Esenyurt, aşağıda örneğini gördüğünüz çok nadir bir tür olan Arizona kertenkelelerinin yaşama bölgesidir.İstanbulda esenyurt dışında bu türe zeytinburnu güngören ve bağcılarda da rastlamak mümkündür.

• Esenler,bağcılar,sultangazi neyse orasıda o

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bahcesehir 2.kisima yakin bi yerde oturuyorum.Esenyurtun hic bi yerinden ev alinmaz evet fiyatlari cok uygun bunun nedeni ulaşım ve çevre.Ilerde degerlenecektir yatirim icin dusunuyorsaniz alın ama ben oturucam derseniz pisman olursunuz.

Ispartakuleden selamlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Tralder

Baya bi süre oturdum orda ama sana cevap vermicem

İnsan ol, Konuşmayı öğren trol.

TDK: Çevre, yöre, etraf

ağlama lan kıyamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tralder -- 17 Şubat 2016; 23:48:01 >
  • Gelme
  • Tam olarak neresi ? Eh denilebilecek yerlerde var, aman uzak dur denilecek yerlerde.

Esenyurt ve kıraç genelde son yıllarda göç etmiş, hadımköy ve civarı yerlerdeki fabrikalarda çalışan orta-alt gelire sahip insanların yaşadığıbir yerdir. Biraz birikimi olanlar gelmiş kendilerine apartman yapmış 5 6 kardeş daire paylaşmış filan böyle şeyler çoktur.

Ulaşımı kolay değildir. İstanbulun istanbul olduğu yerlere uzaktır. Kürt nufusu çok denilsede istanbulda az oldukları pek yer yoktur. (hadi 2-3 eski semti sayarsak)

İnsanlar genelde ev fiyatları ucuz, inşaattan gireyim deyip yatrımlık ev alıyorlar buradan. Ve kiraya veriyorlar.

Lafın kısası, yaşamak için kötü, yatırım için düşünülebilir bir yer.

not: esenlerden kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 17 Şubat 2016; 23:58:41 >
  • bizde ordan ev satın alıcaktık sorun çıktı almadık tamam kötü değil bağcılara kötü diyoruz en azından kürt var kürt kaç yüzyıldır beraberiz kekolarına alışmışız doğal ortam canlımız olmuş kekolar göz alışmış ama suriyeli dolu lan adım başı arapça levhalar turist gelse arabistan zanneder o yüzden iyiki almamışız diyorum gittik karasudan aldık sahili tarafından tamam merkezi canlı ama sahilde sabah 8 den akşam 6 ya kadar anca 30 insan gördüm kimse yoktu artık orada kışın kimse yokken oraların kralı olurum lütfen yazın gelip krallığımı ele geçirmeye çalışmayın

• Esenyurt'a ilk defa geçen hafta gittim, aman abi diyim saçmalamayın, sokaklarında dik saçlı kekolar, kahvelerin önünde karı kesen bıyıklı cahal amcalar.

Çok tehlikeli yer
  • Tesekkurler arkadaslar. Oturmam icin diyodum. kira da olsa kagithane candir diyelim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Tesekkurler arkadaslar. Oturmam icin diyodum. kira da olsa kagithane candir diyelim ;)

Daire fiyatlarında. dolayı oralara gittin sanırım aman diyim kıraç felan keko semtidir uzak dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

İstanbul avrupa yakasında bulunan esenyurt 2700 kmkarelik bir alanda yer almaktadır, karasal iklime sahip olan Esenyurt, aşağıda örneğini gördüğünüz çok nadir bir tür olan Arizona kertenkelelerinin yaşama bölgesidir.İstanbulda esenyurt dışında bu türe zeytinburnu güngören ve bağcılarda da rastlamak mümkündür.

arizona kertenkeleleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.