Şimdi Ara

Esenyurt'a Taşındım İş Yerine Gitmem 2 Saatimi Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
8.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden Vatan Caddesinde Oturuyordum Mecidiyeköy'e 45 Dk Civarında Geçiyordum.Şimdi Bahçeşehirin Arkası Boğazköy Tarafına Taşındım İett ve Minibus Çok Dolaşıyor 50 Dk Sürüyor Avcılar Metrobüs e Geçmem.Dur Kalk Yapa Yapa Belki 50 Dk'yıda Geçiyor.45 Dk'da Metrobüs Sürüyor Mecidiyeköy'e Gelene Kadar Canım Çıktı Bide Bunun İş Çıkışı Var Kendi Aracım Var Ama Benzin Parasının Altından Kalkamam.Metrobus 45 Dk Ona Razıyım Fakat Bu Boğazköy Esenyurt Hoşdere Yolu Üzerinden Avcılar Metrobüs e Kestirmeden Gitme Yolu Varmıdır ? Direk Giden Otobüs veya Başka Birşey 50 Dk Değilde 25-30 Dk Olsa Çok Daha İyi Olucak Benim İçin

• Is Aramaya basla bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iett nin web sitesinden evinizin yakınındaki duraklardan hangi otobüs hatlarının gectigine bakıp,en kestirme hattı hangisi kullanıyorsa ona binin derim.başka türlü sizi birinin yönlendirmesi bence zor.

• İş değiştirmen gerekecek sanırım.

Hiç aklına gelmedi mi ulaşım sorunu?Bari metrobüse yakın bir yerden tutsaydın.

Ama sana tavsiye İett her daim dolmuş ve özel halklardan daha hızlıdır.
  • Minibüs e Binmicem İett Sitesinde 50 Dk Diyor 9 Km Yol'a Ama Yanlıştır Sanırım Minibüs Heryerde Duruyor Sürerde İett Sürceğini Sanmıyorum
  • Geçmiş olsun mis gibi yerden gelmişsiniz...

Esenkent halil akkanat lisesinin arkasından esenkent bahçeşehir yolu geçiyor. Opet benzinlik var orda göreceksin. Onun yakınındaki iett durağından yada haritadan bakıp o caddede sana yakın iett durağından 146 T Yenikapı bahçeşehir otobüsüne bineceksin. Tem yanyoldan gidiyor maskodan sonra teme girip bağcılarda yanyola tekrar girip esenler son durakta tekrar otobana giriyor. Yol açıksa hızlı gidip geliyor. Siz yüzyıl köprüsünden 146 M, 97 M 78 M 92Ş gibi mecidiyeköy arabalarına atlıyorsunuz. Yol açıksa seri bir yol.

Şu durumda sizin konumdan avcılara geçmek büyük bir işkence. Avcılarda zaten yol çalışması var birde esenyuttaki trafikle metrobüse 1 saatten aşağı gitmiyorsunuzdur. Buda metrobüs avantajının içine ediyor bir bakıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Geçmiş olsun mis gibi yerden gelmişsiniz...

Esenkent halil akkanat lisesinin arkasından esenkent bahçeşehir yolu geçiyor. Opet benzinlik var orda göreceksin. Onun yakınındaki iett durağından yada haritadan bakıp o caddede sana yakın iett durağından 146 T Yenikapı bahçeşehir otobüsüne bineceksin. Tem yanyoldan gidiyor maskodan sonra teme girip bağcılarda yanyola tekrar girip esenler son durakta tekrar otobana giriyor. Yol açıksa hızlı gidip geliyor. Siz yüzyıl köprüsünden 146 M, 97 M 78 M 92Ş gibi mecidiyeköy arabalarına atlıyorsunuz. Yol açıksa seri bir yol.

Şu durumda sizin konumdan avcılara geçmek büyük bir işkence. Avcılarda zaten yol çalışması var birde esenyuttaki trafikle metrobüse 1 saatten aşağı gitmiyorsunuzdur. Buda metrobüs avantajının içine ediyor bir bakıma

Teşekkür Ederim Hocam Bende Taşınmak İstemezdim Ama Babam Rahatsız Biraz Sessiz Bir Ortam İstiyordu Mecburen O Tarafa Gittim Bende 142 ve 142A Boğazköy Mah. Bize Yakın Ordaki İett'den Binicem..Sizin Dediğiniz Opet Biraz Uzak Kalıyor Sabah Yürümek Çekilmez Sanırım AkBatı Avm'nin O Taraftaki Opetten Bahsediyoruz 142'lerle Yada Minibüslerle Devam Edicez Olmadı Mecidiyeköy'e Taşıncam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Geçmiş olsun mis gibi yerden gelmişsiniz...

Teşekkür Ederim Hocam Bende Taşınmak İstemezdim Ama Babam Rahatsız Biraz Sessiz Bir Ortam İstiyordu Mecburen O Tarafa Gittim Bende 142 ve 142A Boğazköy Mah. Bize Yakın Ordaki İett'den Binicem..Sizin Dediğiniz Opet Biraz Uzak Kalıyor Sabah Yürümek Çekilmez Sanırım AkBatı Avm'nin O Taraftaki Opetten Bahsediyoruz 142'lerle Yada Minibüslerle Devam Edicez Olmadı Mecidiyeköy'e Taşıncam

Geçmiş olsun. Sessizlik yönünden sakin bir yerdir.

yok hocam akbatının ordaki opet değil. Tam boğzköy tarafında iseniz belkide 142 ve 142 A lara bindiğiniz duraktanda geçiyordur 146 T.

Bahsettiğim opet

http://maps.google.com/maps?daddr=41.065367,28.671527&hl=tr&sll=41.065213,28.671656&sspn=0.002087,0.005177&mra=mift&mrsp=1&sz=18&t=m&z=18

Haritadaki yerdir.

• Yok Hocam Orayı Bilmiyorum 142'lerin Geçtiği Yer Yakın Minibüs Bugun 50 Dk Sürdü Sıkıntı Yaptım Otobüs Daha Hızlı Gider Tahminimce Bugun Akşam Denicem Bakalım Beni Metrobüse Götürsün Yeter
  • quote:

Yok Hocam Orayı Bilmiyorum 142'lerin Geçtiği Yer Yakın Minibüs Bugun 50 Dk Sürdü Sıkıntı Yaptım Otobüs Daha Hızlı Gider Tahminimce Bugun Akşam Denicem Bakalım Beni Metrobüse Götürsün Yeter

Akşam yol sakin olur genelde sorun olmaz inşallah. Gerçi esenyurt avcılar yolu belli olmaz..
  • quote:

quote:

Yok Hocam Orayı Bilmiyorum 142'lerin Geçtiği Yer Yakın Minibüs Bugun 50 Dk Sürdü Sıkıntı Yaptım Otobüs Daha Hızlı Gider Tahminimce Bugun Akşam Denicem Bakalım Beni Metrobüse Götürsün Yeter

Akşam yol sakin olur genelde sorun olmaz inşallah. Gerçi esenyurt avcılar yolu belli olmaz..

senin evde o taraflardamı
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam
  • arkadaş mecidiyeköye 45 dk da geliyordu boğazköyden. 2-3 sene once şimdide yogunluk artsın 1 saat olsun. en fazla o. express hat vardı o zaman şimdi yok mu? temden kaptırıp geliyordu.

ara durak sadece e5 te haliçe kadar oDA 2 VEYA 3 DURAK VAR. sonra boğazköye kadar durmak yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam

iyiymiş ya bir komşum oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

arkadaş mecidiyeköye 45 dk da geliyordu boğazköyden. 2-3 sene once şimdide yogunluk artsın 1 saat olsun. en fazla o. express hat vardı o zaman şimdi yok mu? temden kaptırıp geliyordu.

ara durak sadece e5 te haliçe kadar oDA 2 VEYA 3 DURAK VAR. sonra boğazköye kadar durmak yok.

hocam valla öyle birşey varsa mükemmel olur yoksa scooter motor alıp devam edicem

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=76E

Taksim Express Hattı Var Yaklaşık 75 Dk Yani 1 Saat 15 Dk Sürüyormuş Taksime Kadar Ama Mecidiyeköye Geçene Kadar Yine 30 Dkyı Geçer Taksimden Metroya Binmeye Çalışsan O Tüneli Geçene Kadar 10 Dk Geçiyor

• babam rahatsiz demissin de bu yolda git gel ondan daha fazla hasta olacagin kesin, mecidiyekoye anadolu yakasi bile cok daha yakin esenyurttan keske ev tutmadan once bir arastirsaydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

babam rahatsiz demissin de bu yolda git gel ondan daha fazla hasta olacagin kesin, mecidiyekoye anadolu yakasi bile cok daha yakin esenyurttan keske ev tutmadan once bir arastirsaydin

keşke elimde olsa hocam 27 yaşına geldik ama babamıza saygıdan hayır diyemiyoruz mutlu olsun diye tamam gidelim dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turank

arkadaş mecidiyeköye 45 dk da geliyordu boğazköyden. 2-3 sene once şimdide yogunluk artsın 1 saat olsun. en fazla o. express hat vardı o zaman şimdi yok mu? temden kaptırıp geliyordu.

hocam valla öyle birşey varsa mükemmel olur yoksa scooter motor alıp devam edicem

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=76E

Taksim Express Hattı Var Yaklaşık 75 Dk Yani 1 Saat 15 Dk Sürüyormuş Taksime Kadar Ama Mecidiyeköye Geçene Kadar Yine 30 Dkyı Geçer Taksimden Metroya Binmeye Çalışsan O Tüneli Geçene Kadar 10 Dk Geçiyor

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=E-58

Tek yön 50 dk ;)

Senin orasi ayrica esenyurt degil basaksehir. İlce olarak basaksehire bagli. Esenkent- migros solda, bahcesehir sagda 2 ilcenin ayrimidir. Sen sagda kaliyon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 26 Haziran 2012; 18:44:56 >

• Yok Hocam Naptın Başakşehir Değil Bahçeşehir Demek İstedin Galiba :D Ben Bahçeşehirle Esenyurt Arasında BoğazKöy Mah. Tarafında Kalıyorum Hemen Yanında Sanayi Mah.
  • quote:

Yok Hocam Naptın Başakşehir Değil Bahçeşehir Demek İstedin Galiba :D Ben Bahçeşehirle Esenyurt Arasında BoğazKöy Mah. Tarafında Kalıyorum Hemen Yanında Sanayi Mah.

Bahcesehir, bogazköy, ispartakule mevkii, kayaşehir, başakşehir etaplar hepsi tek ilce vede başakşehir diye geciyor.

Esenyurt ise esenkent, yukarisi sanayi dedigin yer, dogan arasli bulvari ettafindaki mahalleler, beylikduzu tem baglanti ile e5 arasinda bauhause real vs olan bolge tuyapa kadardir. Sınırlara hakimim ;) şaşmaz.

Tuyap ve hadimkoy arasi baglanti yolu e5den hadimkoy istikamette sag esenyurt sol buyukcekmece. Sonda alkent var geride pelikan gölşehir evleri vs

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.