Şimdi Ara

Esenler metrosuna nasıl gidebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun esenler metrosuna gitmem gerekiyor.Kadikoyden en kısa şekılde nasıl gıderım.

Metrobus ile gidebilir miyim? Gidersem ne kadar sürede gidiyor.

Kendi aracımla gıtsem oglen saatınde ortalama ne kadar surede varırım.

Teşekkurler

• .IsTanBul. kullanıcısına yanıt
    metrobüse bin ordan mertere geç merterden metroya bin ama kirazlı metrosuna sonra esenler durağında in
  • quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga03

metrobüse bin ordan mertere geç merterden metroya bin ama kirazlı metrosuna sonra esenler durağında in

En kisa yol budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arabaylamı daha hızlı olur yoksa metrobus+metro mu?

@KojiroHyuga03@KojiroHyuga03
  • valla sen bilirsin trafik falan derken bence metrobüs + artı metro daha iyi olur karar senin
  • rüzgarı kontrol et hocam rüzgarı.ne tarafa esiyorsa,esen yöne doğru ilerle.illa ki en hızlı yol odur.yüzme biliyorsan yüzerek de gidilir.dikkat et yorulma oruçluysan kafa gider bir yerden sonra.
  • quote:

valla sen bilirsin trafik falan derken bence metrobüs + artı metro daha iyi olur karar senin

ortalama ne kadar sürede giderim?@KojiroHyuga03
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

valla sen bilirsin trafik falan derken bence metrobüs + artı metro daha iyi olur karar senin

ortalama ne kadar sürede giderim?@KojiroHyuga03

45 dk metrobüs+15 dk metro
  • Merterden kirazlı metrosu geçmiyor aksaray metrosuna bin otogar da in orada havalimanı ve kirazlı metrosu geçiyor kirazlıya bin bir sonraki durak esenler zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Merterden kirazlı metrosu geçmiyor aksaray metrosuna bin otogar da in orada havalimanı ve kirazlı metrosu geçiyor kirazlıya bin bir sonraki durak esenler zaten

Kirazlı‘dan sonra Bağcılar Meydan, Üçyüzlü ve Menderes durakları var. Sonra Esenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Merterden kirazlı metrosu geçmiyor aksaray metrosuna bin otogar da in orada havalimanı ve kirazlı metrosu geçiyor kirazlıya bin bir sonraki durak esenler zaten

Kirazlı‘dan sonra Bağcılar Meydan, Üçyüzlü ve Menderes durakları var. Sonra Esenler.

Ben öyle demiyorum otogardan kirazlıya giden metroya binecek otogardan sonra esenler durağı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Ben öyle demiyorum otogardan kirazlıya giden metroya binecek otogardan sonra esenler durağı var.

Özür dilerim. Sen Kirazliya bin demişsin ben Kirazlıdan bin okumuşum. Dediğin şekilde oluyor ki doğru olanı d bu sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.