Şimdi Ara

Esed rejimi: Hatay'ı Türk işgalinden kurtarmayı hedefliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • suriyeliler varken alır suriyeliler gönderilirse alamaz

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Evet, 2011-12 yıllarında muhalifler gerçekten de çiçekler atarak rejimi barışçıl şekilde protesto ediyordu, ama Nusayri rejimi protestolar ülke çapına yayılınca başa çıkamayacağını anladı ve Esed saltanatını sürdürebilmek için direkt göstericilerin üzerine ateş açılması emrini verdi; binlerce gösterici öldü, onbinlerce kişi tutuklandı, işkencede öldü, sonuç iş savaş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Aralık 2021; 17:22:6 >
  • Daha dün ekranlarda Kürtler ve Türk ordusu aşağılanırken bir anda Suriyeli nefreti pompalanmaya başlanmıştı, üzerine RTE "değiştik, geliştik" yalanı altında nice açılımlara yeltenmişti, bence Esad Türkiye'ye fazla gelen bir yeri geri alacak, oldu da bitti maşallah...

    Kaçıp gelenlerin çoğu sizin "kardeş"leriniz zaten, "hepimiz kardeşiz" diye türkülerle yaşar gidersiniz. Umarım modern Türkiye masalından uyanır tüm dünya toplumları, siz asıl Hatay'a doluşturulan Türk ordusunun ayak takımlarını ve onların yaptıklarını bir görseniz bizim gibi "bu yaşa gelene kadar hangi güç bizi korudu kolladı" diye düşünür durursunuz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdulhamitin sattığı Kıbrısın yarısını almışlar  

  • Çok ilginç bir bilgi vereyim. "kardeşim esad" dönemlerinde de suriye hatayi istiyordu. Ayni soylemlerde bulunuyordu.

    Gerçi o zamanlar siz beraber avm açip top pesinde koşuyordunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalifim, Esad'çı değilim ama ülkenin selameti için Esad ile anlaşılmalı diyorum. Bu Hatay konusu çok eski bir mevzu. Bunun babası da istiyordu Hatay'ı ondan öncekiler de istiyordur. Güçlü bir ülke için bu söylemler aptalca olmaktan öteye gidemez. Sorun şu ülke güçlü değil. Ülkenin içinde milyonlarca Suriyeli var zaten. Bunlardan binde biri Suriye'nin çıkarını savunsa (Esad'ın değil) al sana saatli bomba. Bu yüzden Suriye'den çıkılmalı, MSO dağıtılmalı ,Esad ile anlaşılmalı ve Suriyeliler vatanlarına geri gönderilmeli.

  • Devlet aklı olduğu için mi bugün bu haldeyiz?

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    İnsanoğlu unutur. İstisna elbette olur ama birgün kendine düşmanla bile yanyana gelir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

    Suriyeliler bile istemez Suriye olmasını  

    Her ne kadar kötü bür dönemden geçse de Türkiye ne bir Kürt ne bir Arap ne bir Çerkez bu ülkenin parçalanmasını istemez. Kanı bozuklar hariç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

    umarım esad allır ben destekliyorum

  • bunu kim takıyor piyondan başka birşey değil şuan iran ve rusya olmasa esamesi bile okunmayacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 3 Aralık 2021; 18:14:17 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    ülkenin selameti için kuzey koridorunda bir amerikan menşeli terör devleti kurulmasına razı oluyorsun demek.. bu kafa yapısıyla birşey elde edebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz her Allahın günü roketler füzeler düşüyordu halkımızın üzerine o zaman muhalif ayağına nerde bu devlet kendi halkın daha sahip cıkamıyor diyenler şimdi çıkıyor esad teröristiyle anlaşalım diyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 3 Aralık 2021; 18:21:9 >
  • Orada bir Kürt devleti kurulmasını istemiyorsak Suriye ile anlaşmalıyız. Yahu bunu anlamak bu kadar mı zor? Esad kendi topraklarında bir Kürt devleti ister mi? YPG bu olaylar çıkmadan önce bu kadar güçlü müydü? Suriye'nin milli bütünlüğünden yana ol, Kürt oluşumlarına izin vermemek ve Suriyelilerin de vatanlarına dönmesi karşılığında Suriye'den çekil.Böyle yaparsak bu sorun bi ölçüde hallolur. Gerekirse bir miktar para da veririz yani.


    Sonuç olarak ,Suriye devleti ile anlaşmadan YPG'nin eylemlerini engelleyemezsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 3 Aralık 2021; 18:22:35 >
  • Orada bir Kürt devleti kurulmasını istemiyorsak Suriye ile anlaşmalıyız. Yahu bunu anlamak bu kadar mı zor? Esad kendi topraklarında bir Kürt devleti ister mi? YPG bu olaylar çıkmadan önce bu kadar güçlü müydü? Suriye'nin milli bütünlüğünden yana ol, Kürt oluşumlarına izin vermemek ve Suriyelilerin de vatanlarına dönmesi karşılığında Suriye'den çekil bu sorun bi ölçüde hallolur. Gerekirse bir miktar para da veririz yani.


    Sonuç olarak Suriye devleti ile anlaşmadan YPG'yi engelleyemezsin.

  • O füzelerin sorumluluğu Türkiye'yi Suriye bataklığına sokanlardır.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    bu saatten sonra bunlara imtiyaz tanımak yenilgiyi kabul etmektir. bunca yapılan operasyonlara verdiğimiz şehitler boşunamı? esad şuan tek istediği etnik sünni temizliği yarın bir gün secim oldumu kendini garantiye almak . konunun başlığında bile hala hatay iskenderun lafzının geçmesi bunların ne denli neyi amaçladıklarını ortaya koyuyor.. misaki milli sınırlarımız içinde tehlike unsur edecek herşeye misliyle cevap vermemiz, gerekirse kalıcı kalmamız yerinde bir karar olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 3 Aralık 2021; 18:32:28 >
  • BOP adimlarindan biri bu demek ki hatay ı da kaybedecegiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatay ın suriye ye dahili değilde, suriye nin kompl Türkiye ye dahil edilmesi bence daha adil olur, suriye yaşayandan fazla suriye limiz var, referandum yapsak suriye Türkiye ye katılsın çıkar  

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    olayı şimdi siyasete indirgeme hatalar olmuştur olayın perde arkasında fetösü vs .. sayar sayar bitmez. suriye'ye çok önceden girmemiz gerekiyordu biz şuanki durumu ele alıyoruz ..

  • Orada kalıcı kalırsak ileride bu bize savaş olarak patlar. Unutma ki o topraklar Suriye devletinin(her ne kadar devlet yapısı pek ortada kalmasa da). Ayrıca ülkendeki milyonlarca Suriyeliyi ne yapacaksın? Madem Suriye'ye de gitmiyor bunlar nereye gidecek? Ha bizde mi kalacak? Peki bu en büyük yenilgiden daha beter değildir de nedir?


    Oysaki biz kararlı olursak ne YPG devlet kurar ne PKK. Yeter ki komşularımızla barışı isteyelim. Kürt sorunu yalnız bizde yok. Tüm bölge devletleri için bu sorun geçerli. Emperyalistlerin bir numaralı gündemi bu sorun. Bu yüzden yapılması gereken şey Irak, Suriye, İran ve Türkiye'nin ortak haraket etmesidir. Gerek ABD'ye gerek işbirlikçi Kürt tehtidine karşı g-yegane çözüm budur.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.