< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Escape from Tarkov [ANA KONU] (44. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10A3134CD
Arkadaşlar merhaba, oyunu uzun süredir takip ediyordum, malum yılbaşı indirimleriyle beraber %25 indirim görünce alayım dedim fakat ödeme adımına ilerlediğimde, indirimli fiyat, vergiler ve işlem ücreti dahil 320₺ diyor. Şu anki kurdan hesaplarsak oyunun 300₺ tutması lazımdı ben de mi bir hata var kontrol edebilir misiniz ekran görüntüsünde paylaştım. 35€ için 340₺ demiş sistem.
bankalar piyasadaki kurlardan işlem yapmaz. xsolla'nın da euro kuru şu anki kura göre biraz daha yüksek doğal olarak.
-
Anladım hocam teşekkürler cevabınız için, ziraat hesabımla alıyordum onlarda da euro 9,08 liradan işlem görünce şüpheye düştüm. Mecbur alacağız artık napalım. -
Nereden alırsanız alın aynı yerde oynarsınız hocam.
-
Oyuna çok başlamak istiyorum ama wipe düşününce vazgeçiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torwaka bile sordum oyun çıkınca wipe olmayacak diyor.
Arkadaşlar, https://www.twitch.tv/battlestategames kanalında ekrana kod veriyorlar hep kullanılmış diye çıkıyordu, çıldırıyordum hırs yaptım öğlen 7 günlük trial kodunu almayı başardım. Şimdi de bunu paylaşmak istedim az önce standart hesap kodunu almayı başardım. Teşekkürler.
-
arkadaşlar,
oyunda akıcılık anlamında genel manada bir sorunum yok ama bazen envanter kapanmama, player/scav teleport sorunu yaşıyorum. Konsola "fps 1" yazıp parametreleri takip ettiğimde her sorun yaşadığımda PlayerRTT değerinin fırladığını farkettim. Eğer 200-300 civarına fırlıyorsa, scav-player teleportu oluyor, envanterim takılıyor biraz geç kapanıyor ufak stutterlar oluyor. Eğer bu değer birkaç bin veya daha fazlasına zıplarsa her türlü interaction tepkisiz hale geliyor. Envanter açma, mermi değiştirme, mermi kontrol etme, loot için tıklama vs. PlayerRTT değeri normale indiğinde de sorunsuz devam ediyorum. Bu arada RTT değerlerim hep stabil, hiçbir artma olmuyor bir saniyeliğine bile olsa. Avrupa serverlarında oynuyorum genelde Almanya, (superonline'ın iğrenç routinginden dolayı TR serverı 90 ping) bu sorun benim bağlantımdan mı kaynaklı yoksa server kaynaklı mı merak ediyorum. PlayerRTT'nin neyi ifade ettiğini gösteren net bir bilgi bulamadım.
-
Oyun full sürüme çıktığında 2 ana karakter olacak. Wipe gelen ve wipe gelmeyen şeklinde.
Oyunda hikaye olacak. -
online oyunlarda bildiğin üzere pc ve server arasında sürekli veri alışverişi olur. rtt bir verinin senden çıkışı sunucuya gitmesi ve sunucudan gelen zaman içindeki süreyi ifade eder.
-
Teknik destek almak isteyen Escape from Tarkov Türkiye discord kanalına katılsınlar. Hem oyuncu hem destek alabilirler. Kanalın yetkilileri tarkovun Türk elçileridir.
Kanal linki;
https://discord.com/invite/jFAZt5BK -
selam,
şimdi oyun içinde 2 farklı parametre var bununla ilgili; düz RTT ve player RTT. Düz RTT tahminince senin bahsettiğin oluyor. Kısaca benim ve server aramda 32 baytlık bir ICMP paketinin karşı tarafa gitme ve bana gelme süresi. RTT değerim Avrupa serverları için 50-60 arası, server lokasyonlarını göz önünde bulundurarak diğer oynadığım oyunlarla karşılaştırdığımda da örtüşüyor zaten. Düz RTT değeri bende hep stabil, hiçbir zaman spike gözlemlemedim, aynısı loss için de geçerli. Yani Düz RTT ping diyelim. Player RTT'ye gelirsek, araştırdım bunun için çok net bir açıklama bulamadım. Tahminimi ve gördüklerimi düzenlersem; düz RTT'den farklı olarak, oyundaki herhangi bir verinin karşı tarafa gitmesi ve karşıdan gelmesi. Doğal olarak bu veri 32 baytlık ICMP paketi olmadığı için ve bundan daha büyük boyuta sahip olduğu için karşı tarafta işlenmesi zaman aldığından dolayı düz RTT'ye göre biraz daha fazla oluyor. Zaman zaman server sapıttığı zaman oyun verim işlenemiyor ve veri tarafıma yollanamadığı için playerRTT değerim spike yapıyor. Bu da bahsettiğim sorunlara yol açıyor. Benim teorim bu şekilde, sorunun server kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Emin olmakta fayda var, sorun bazen can sıkıcı olabiliyor özellikle birkaç bin olduğunda. Serverdaki herkeste oluyorsa problem yok ama bende oluyorsa sorun büyük
-
Hocam merhaba 2 adet key nasıl alabiliyoruz sitesinde göremedim. 2 key alınca indirim oluyormuş galiba.
-
Full gear giren adam risk alarak giriyor karşılığı da olması gerek. O yüzden full gear girmiş biriyle hiç risk almadan baltayla giren adamın eşleştirilmesi gayet normal. Böyle olduğu halde her oyun baltayı alıp marked roomlara koşan çok. Dediğiniz gibi olsa risk almayan adamı ödüllendirir oyun.
2022 de çıkacakmış oyun bide.
Dayanamayıp indirime girince oyunu aldım ancak ben böyle zor bi oyun görmedim sürekli ölüyorum oyunda baya malzemede kaybettim artık scav olarak giriyorum en azından malzemeler gitmiyo bide scav olarak girince karşımdakinin botmu normal oyuncumu olduğunu nası anlarım scavları vurunca düşman oluyolarmış taktik verebilecek olan varmı ölmeden çıkışlardan çıkabilmek için -
Hocam gift (hediye) şeklinde satın almanız lazım sanırım.
-
Hocam kaç lira çekti banka ?
-
320 falandı sanırım hocam ödeme kısmına gelince bişeyler daha ekledi üzerinequote:
Orijinalden alıntı: ARISLCKHocam kaç lira çekti banka ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X