Artarda hileye denk gelip uzunca bir süre ara vermiştim. Hile hala çok mu ? |
yarın yeni güncelleme ile beraber wipe geliyor. |
|
arkadaslar wipe geldiği zaman standart sürümün üstündeki sürümlerin hediyeleri nereden alınıyo bilen var mı |
Ana menüde sağ alttaki "Messenger" kısmından. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 25 Aralık 2020; 15:29:6 > |
|
|
dostum ben tek oynamayı tercih ediyorum ama discord'dan arkadas bulabilirsin. oyun cok zor onu söyleyeyim en bastan. cokca video izledim öğrenmek için haritalar geniş, boss'lar zor, playerlar da zorlu oluyor bayaa ayrıca ben wipe gelene kadar 25% oran tutturmusum haritadan çıkmayı basarma oranı bu. oyun vakit isteyen bi oyun onu da söyleyim görevler olsun raid'ler olsun. bana sorarsan tavsiye etmem pek az kişiye hitap eden bi oyun bu zaten pc oyun ilalnlarına bakarsan süre eft görürsün.sormak istediğin bi sey olursa özelden sorarsan cevaplarım kolay gele.. |
dostum cıkmıyor oradan malesef. baska bilen var mı acaba?? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahahaha. Nokta atışı tespit. Senelerdir anlam veremediğim şeylerden biri bu. |
Ben wipe kalkmasını bekliyorum, sürekli aptal aptal görevleri yapamam. Yapanlarda 2 arkadaş birbirine öluyordur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tarkov da wipe kalkmaz boşuna beklemeyin. oyunun görevler olmadan steamdeki survival çöplerden farkı kalmaz. + olarak wipe bir dengeleme aracıdır. yeni başlayana oyunu öğrenmesi keşfetmesi için şans verir. diğer türlü yeni başlayanın max level player karşısında pek bir şansı yok. her ne kadar battlestate 2018 de gold da wipe kalkacak dese de ben kalkacağını düşünmüyorum, her major update de wipe olacaktır yine. |
bence ona göre eşleştirme yapmasi lazim. adam hatchet Rungiriyor, o zaman bütün lobiye bunlari topla bakalim ne kadar zevk alacaklar. veya son level zırhla giriyor adam vs. bu adamın lobisinede kendisi gibi adamlari eşleştirsin. wipe’ı 2-3 hafta kaçıran birinin yardım almadan bu oyunda zevk alma şansı yok. Ayrica arkadaşlariyla oynayan kişilerin yine arkadaşarlariyla oynayan adamlara karşı eşleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Bi kere unutamam, geçen wipe görev yapıyordum karşima 6 tane pmc geldi adamlar 1 tanesini zarzor indirdim. bu olaydan sonra oyuna ara verdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofempiresköylüsü -- 26 Aralık 2020; 2:39:13 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
wipe kalkmaz o basit görevlerden, wood da felan kolay yapılıyor. |
oyun kendi sitesinde 26 euroya düşmüş 240tl gibi bişey, şimdi burdan alsak beta sürümünü seneye veya 2022 de steam tarzı platformlara geldiğinde de erişimimiz olacak mı? yoksa oralar kendi serverlarında biz kendi launcherimizda kendi serverımızda mı oynayacağız? veya oynayabilecekmiyiz tekrar mı satın alacağız? |