Şimdi Ara

Escape at Dannemora (2018) | Showtime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1x5'in ilk 10 dakikasına diyecek sözüm yok. Harika çekmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim. Sağlam dizi olmuş. Tavsiye ederim.

• İyi değil cok iyi

• s01e05

film kalitesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle oyuculuklar on numara, özellikle tilly. golden globe kazandığında izlememiştim daha diziyi ama cidden hak etmiş. keza paul dano ve del toro da süperdi. hatta tilly'nin kocası abi bile.
    green mile'deki gardiyan abiyi de yine aynı role koymak

kaçış biraz basit ama çok heyecanlı geçti. finalini daha değişik bekliyordum ben.

izlemeden önce yönetmene de şaşırmıştın ben stiller ne alaka diye ama iyi iş çıkarmış.

yazıldı mı bakmadım ama olaylar gerçekmiş. tipler bile aynı :D
    www.hurriyet.com.tr
    ABD'yi sarsan hapisten kaçış skandalında gerçekler ortaya çıktı
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/abdyi-sarsan-hapisten-kacis-skandalinda-gercekler-ortaya-cikti-29682678

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    American Crime Story sezonu çıkardı valla konudan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    hocam kendin yazmıştin zaten konunun ilk mesajında, olaylar yaşanmış hikayeden uyarlama diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam kendin yazmıştin zaten konunun ilk mesajında, olaylar yaşanmış hikayeden uyarlama diye
    heee
  • beIN Connect'te yazılanın aksine 7 değil 8 bölüm olarak izleyiciye sunulmuş, süreleriyle oynanmamış "extended" versiyon ise meraklılar kaçırmasın diye yazmak istedim...

Yazıldığı üzere ilk bölümler biraz zor izleniyor ama son 3 bölümde şok geçirdim. Seks sahneleri kimi zaman dondurdu kimi zaman kahkaha attırdı. Gizli anlaşma dillerini halen çözebilmiş değilim, kendime kızıyorum kaçırdığım bir şey olabilir diye...

Benicio del Toro'nun bakışları bazen ekranımdan çıktı bana sıçradı, Patricia Arquette sesiyle yüz ifadeleriyle "aman tanrım" dedirtti ve bazı sahnelerde nedense Madonna'yı anımsattı, Paul Dano o masumane surata nasıl bu karakteri giydirebildi aklım almadı...

Evde sürekli söylediğim bir şey var; Amerikan film ve dizi sektörü kendisini yeniledi ve muazzam bir gerçekçiliğe geçiş yaptı. Gerçek olaylardan uyarlamayı bir kenara bırakın; normal bir kurguda bile görüntüler, sesler, oyuncular artık yabancı gelmiyor. Yeşilçam veya 50'li 60'lı yılların bayıklığı kalmadı, tebrik etme arzumu dizginleyemiyorum...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    eskiden gerçekçi değil miydi amerikan dizileri ?

• quote:

eskiden gerçekçi değil miydi amerikan dizileri ?
    2000'li yılların başlarında ağır siyasi ve anlaşılmazdı. Son yıllardaki duruşunu daha çok tasvip ediyorum...

Evrimsel & Devrimsel

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

2000'li yılların başlarında ağır siyasi ve anlaşılmazdı. Son yıllardaki duruşunu daha çok tasvip ediyorum...

Evrimsel & Devrimsel

Alıntıları Göster
    ne alakası var. bütün diziler için siyasi ya da anlaşılmazdı demek de nedir ? sopranos, six feet under,o.c. , friends... hangisi bu kategoriye giriyor ?

• quote:

ne alakası var. bütün diziler için siyasi ya da anlaşılmazdı demek de nedir ? sopranos, six feet under,o.c. , friends... hangisi bu kategoriye giriyor ?

Alıntıları Göster
    İzlerken zorlanılıyordu, tabii ki klasik filmlere bir şey diyemeyiz ama seyrederken can sıkan ve derinliği olmasına karşın pek hissedilmeyen, izleyiciye geçemeyen bir şeyler vardı. Artık zevk alıyorum, o adi Yeşilçam filmleri (mesela Kezban serisi) gibi filmlere maruz kaldığımız için en ufak yapaylık / alt metin göze batıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

İzlerken zorlanılıyordu, tabii ki klasik filmlere bir şey diyemeyiz ama seyrederken can sıkan ve derinliği olmasına karşın pek hissedilmeyen, izleyiciye geçemeyen bir şeyler vardı. Artık zevk alıyorum, o adi Yeşilçam filmleri (mesela Kezban serisi) gibi filmlere maruz kaldığımız için en ufak yapaylık / alt metin göze batıyor...

Alıntıları Göster
    tamamen alakasız ve boş yorumlar.

• quote:

tamamen alakasız ve boş yorumlar.

Alıntıları Göster
    Sizin gibileri böyle artık, biliyoruz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.