Şimdi Ara

Esaretin Bedeli/The Shawshank Redemption

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle harika bir film. Eskide olsa hala izlenir.Sizlere bir hatırlatma yapacağım.

Esaretin Bedeli/The Shawshank Redemption

Yönetmen:Frank Darabont

Senaryo:Stephen King'in Rita Hayworth and Shawshank Redemption adlı romanından sinemaya uyarlama
    /Frank Darabont

Oyuncular:
    Tim Robbins
    Morgan Freeman
    Bob Gunton
    Clancy Brown
    William Sadler
    Gil Bellows
    James Whitmore

Film müzikleri:Thomas Newman

Yapım Yılı:10 Eylül 1994

Buyrun Buda Fragmanı:Fragman İçin Tıkla

Konu:
    Genç ve başarılı bir banker olan Andy Defresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawsank Hanpishanesine gönderilir.İşkence,tecavüz,dayak dahil her türlü kötü koşulun hüküm sürdüğü hanpishane koşullarında,Andy'nin hayata bağlı ve her daim iyi bir şeyler bulma çabası içindeki hali,çevresindeki herkesi çok etkileyecektir.Bir süre sonra parmaklıkların arkasında bile özgür bir yaşam olabiliceğine bütün mahkumlar inanır.

Bu mahkumlardan biri olan Red ve Andy unutulmaz bir dostluk kurarak hapishaneyi bambaşka bir yere çevirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem123 -- 29 Ağustos 2007; 23:33:27 >

• tim robbins'in en iyi performanslarından biriydi heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

tim robbins'in en iyi performanslarından biriydi heralde

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım film ise müthiş bir senaryo ile oluşmuş.
  • hayatımda izlediğim en iyi filmlerdendir..morgan freeman <3
  • dostum bu filmi bilmeyen kalmadı sanırım. bence imdb'de godfather dan önce birinciliğe shawshank redemption gelmeliydi godfatherdan daha iyi bi film kanımca
  • ben izlememiştim. sanırım mutlaka izlenmesi gereken filmlerden, en yakın zamanda izleyeceğim. paylaşım için tşk.ler
  • İnanmıyorum ya bu filmi daha çocukken hiç unutmam trt1de izlemiştim daha 12 13 yaşımda filandım çok beğenmiştim daha sonra çok aradım filmi bulamamıştım hep içimde bi uhde kaldı kime anlatsam filmi bilmiorum dedi we seneler sonra aradığım filmi buldum konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler ilk işim yarın gidip filmi alıp doya doya izlemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya hazır sadece bu filmle ilgili bir topic bulmusum sormak istedigim bir soru var sorayım bari

İzlemeyenler için <<<<<SPOILER>>>>>

Hapiste Tim Robbins e tecavüz ediyorlar mı yoksa sadece dövüyorlar mı.
    Gecen arkadaslarla izlemiştik ben dedim adama da tecavüz etiler yazık oldu fln dedim.Arkadaslar da olm ne tecavüzü kavga ettiler işte tecavüz edemeyince dövdüler fln dediler.Ben de dedim ki olm morgan freeman arkada bir sesle söylüyordu ya bazen onlara karsı koyuyordu ama bazen de yenik düşüyodu o yenik düştügü zamanlarda da tecavüze ugruyodu işte ddm onlar yok ole diil fln dedi nedir bu işin aslı merak ettim.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın
  • Film kesinlikle bir klasik özellikle Morgan Freeman harika oynuyor...

.:ER_JaNN:.

!!!!!!!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!

Sadece dövmediler adamı ne yazıkki :)

• .:ER_JaNN:.

Sadece dövmediler adamı ne yazıkki :)

evet kardeş aynen böyle

SPOİLER
  • süpper bi film...mutlaka izlenmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Ya hazır sadece bu filmle ilgili bir topic bulmusum sormak istedigim bir soru var sorayım bari

İzlemeyenler için <<<<<SPOILER>>>>>

Hapiste Tim Robbins e tecavüz ediyorlar mı yoksa sadece dövüyorlar mı.
    Gecen arkadaslarla izlemiştik ben dedim adama da tecavüz etiler yazık oldu fln dedim.Arkadaslar da olm ne tecavüzü kavga ettiler işte tecavüz edemeyince dövdüler fln dediler.Ben de dedim ki olm morgan freeman arkada bir sesle söylüyordu ya bazen onlara karsı koyuyordu ama bazen de yenik düşüyodu o yenik düştügü zamanlarda da tecavüze ugruyodu işte ddm onlar yok ole diil fln dedi nedir bu işin aslı merak ettim.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın

senin arkadaşlarına dediğin doğru

• Dün gece Kanal 1'de vardı.Maç arasında izledim biraz harika bir film.
  • kanal1 deki seslendirme berbatti bizim kanallar seslendirme isini yapamio
  • Böyle güzel filmleri dublajla izleyip yazık etmeyin,aşırı derecede fark oluyor arada...
  • cok guzel bir filmdi.. ben birkac kere baktim hem turkce dublajli haliyle hemde orjinal sesiyle. tek kelime ile mukemmel.
  • Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir filmi mümkünse vcd den izlemeyin yada dublajlı olarak izlemeyin. Filmi film yapan değerleri çöpe atmayın. Zaten vcd formatı kalkması lazım diye düşünüyorum. DVD kiralamak VCD kiralamaktan çoğu yerde belkide daha ucuz.

Bu filme neden esaretin bedeli dendiğini anlamıyorum. Yabancı filmlere ismini kimler veriyor biliyormusunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Böyle güzel filmleri dublajla izleyip yazık etmeyin,aşırı derecede fark oluyor arada...
  • stephen king diyorum başka bişey demiyorum ayrıca filmi uyarlayanlara ve oyunculara -özellikle morgan freeman- helal olsun süper bi iş çıkarmışlar. ayrıca dikkat ettimde prison break bundan biraz özenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzengin

Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir filmi mümkünse vcd den izlemeyin yada dublajlı olarak izlemeyin. Filmi film yapan değerleri çöpe atmayın. Zaten vcd formatı kalkması lazım diye düşünüyorum. DVD kiralamak VCD kiralamaktan çoğu yerde belkide daha ucuz.

Bu filme neden esaretin bedeli dendiğini anlamıyorum. Yabancı filmlere ismini kimler veriyor biliyormusunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Böyle güzel filmleri dublajla izleyip yazık etmeyin,aşırı derecede fark oluyor arada...

evet ama dvd her yerde bulunmuo ama vcd her yerde var tabi bide dvd player fln gerekio
  • bu filmi bende izledim Harika bi film ya

yapanların eline sağlık valla...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.