Şimdi Ara

Esad'ın Annesi Öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın annesi Enise Mahluf 86 yaşında hayatını kaybetti.

Beşar Esad'ın babası eski Suriye Devlet Başkanı Hafız Esad, Enise Mahluf'la 1957 yılında evlenmişti.

Mahluf, 2000 yılında hayatını kaybeden Hafız Esad'la 43 yıl evli kalmıştı.

Çiftin bu evlilikten Büşra, Basil, Beşar, Macid ve Mahir adında 5 çocuğu dünyaya geldi.

Enise Mahluf aynı zamanda Esad rejimin arkaplanındaki önemli isimlerden biriydi.

http://www.hurriyet.com.tr/esadin-annesi-oldu-40050498

• Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıra esed de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

sıra esed de

Ondan önce bağırsak sorunu olan gider inş

• quote:

sıra esed de

Ölünün arkasından böyle konuşulmayacağını bilmiyor musun müslüman akgenç kardeşim?

Yoksa...

Yoksa...

Yoksa müslüman değil misin?

Aman Allahım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

quote:

sıra esed de

Ölünün arkasından böyle konuşulmayacağını bilmiyor musun müslüman akgenç kardeşim?

Yoksa...

Yoksa...

Yoksa müslüman değil misin?

Aman Allahım.

Aynı şeyi ben de rahmet dileyenler için soruyorum. Esadın annesi müslüman mıydı ? Müslüman değilse niye rahmet dileniyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin.
  • mansurhusrev M kullanıcısına yanıt
    topragi bol olsun sozunu malum sahis icin sakliyoruz
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• quote:

Hemen de savunmaya geçmişler. Ölen pkklılarıda savunun nede olsa AK Parti karşıtı.

Hadi hadi lafı yedin, verecek cevabın da yok, ama maşallah yüzün var. Köşene çekilme vakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 6 Şubat 2016; 23:52:32 >
  • Akpli müslüman nesilkardeşlerimizin ne kadar müslüman olduklarını görüyoruz. Turnusol kağıdı gibi konu mübarek.

• mustafags10987 M kullanıcısına yanıt
    bagirsak sorunu olan kisi aynilarini suriyede yaptirmadi mi diyorsun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafags10987

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

sıra esed de

Allah seni ıslah etsin.On binlerce kadını - çocuğu bombalayarak, insanları, masum insanları parçalayan, yakan; kadınlara, kızlara şebbihaları ile tecavüz ettiren; on binlerce insanı işkence zindanlarına alarak türlü türlü, vahşi - iğrenç işkenceler yaptıran bir ruh hastasından önce, bağırsak sorunu olan insanların ölmesini diliyorsun.Tiksiniyorum ya sizden, azalarak bitin.

hazirandan beri 280 tane şehit 300 küsür yaralı bu yaralılar bıcak kesiği değil hepsi uzuv kaybı yaşayanlar oldu bunların hesabını vermeden ölmez inş.

• quote:

quote:

quote:

sıra esed de

Allah seni ıslah etsin.On binlerce kadını - çocuğu bombalayarak, insanları, masum insanları parçalayan, yakan; kadınlara, kızlara şebbihaları ile tecavüz ettiren; on binlerce insanı işkence zindanlarına alarak türlü türlü, vahşi - iğrenç işkenceler yaptıran bir ruh hastasından önce, bağırsak sorunu olan insanların ölmesini diliyorsun.Tiksiniyorum ya sizden, azalarak bitin.

Tabi ya masumlar ölüyor,ordaki halk ayaklanmış tabi.Zaten tüm örgütler de halktan türemiş çok ilginç,daha da ilginci oralar hep çoluk çocuk olduğu için hiçbir şey yapamıyorlar.E çocuklar nasıl savaşsın değil mi ? Alevi köyleri de yakılıp yıkılmıyor ordaki kadınlara islam adı altında kendini müslüman zanneden güruh ellemiyor bile,hepsi kadın çocuk ne anlasınlar ? Alevi kanı ve kızı helaldir diye fetva veren hocalar da yok orada,oradaki örgütler sivil toplum örgütleri.Dünya barışını sağlamaya çalışıyorlar lakin inanılmaz zalim olan Esad buna fırsat vermiyor.Esad kafir onu da söylemeden geçmeyelim sonra bozulursun falan kırılma sen.Dayanamam yoksa.

• quote:

quote:

quote:

sıra esed de

akp medyasının sana yazdığını çizdiğini doğru kabul ediyorsun sen. yapma...

• Herkesin annesi değerlidir. Her anne anne olduğu için saygıyı hak eder, ölen kadının sadece anne vasfından dolayı elbette saygıyla anıyorum. Sıradan birinin annesi de olsa aynı şeyi yapardım. Esatın annesi olması veya olmaması benim gözümde bir anlam ifade etmiyor. Esatın annesine anne olduğu için değil de Esatın annesi olduğu için rahmet dileyenleri, değer verenleri, veya tam tersi ona hakaret edenleri de kınıyorum. Binlerce anneyi katleden Eseti de lanetliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Şubat 2016; 1:29:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıra esed de

hazirandan beri 280 tane şehit 300 küsür yaralı bu yaralılar bıcak kesiği değil hepsi uzuv kaybı yaşayanlar oldu bunların hesabını vermeden ölmez inş.

Hata yapmak ayrıdır, vahsice cinayet işlemek ayrıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

bagirsak sorunu olan kisi aynilarini suriyede yaptirmadi mi diyorsun yani?

Bağırsak sorunu olan kimseye varil bombası yağdırmadi, insanları işkenceye aldırmadı, paralı çeteleri kadınlara tecavüz etmedi.

• ateşi bol olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.