Dizinin fan sayfası kapatılmıştı bugün tekrar açıldı dizinin tekrar başlaması için kanala ve timse baskı yapacaklar.. Kanalla bugün Es-Es fanları tarafından yapılan bir kaç konuşmayı buraya eklemek istiyorum..
1. Konuşma :
ßen:İyi Günler Show Tw:İyi Günler Ben:Es Es Le İlgili Bir Kaç Şey Sormak İstiyorum Show Tw:Buyrun Sizi Dinliyoruz. Ben:Öncelikle Es Esin Neden Bittiğini Sormak İstiyorum Show Tw:Buna Biz Karar Vermedik Tims Verdi Biz Kalmasını İstiyorduk Ama Onların Yeni Projeleri Varmış Biz 3 Defa Knuştuk Olmadı Sizdende yoğun iLgi bekledik ama yetismedi Ben: peki Tekrar Başlayabilirmi Show Tw:Bizde İstiyoruz Ama Olay Tims De Zaten Siz Yoğun İlgi Gösterin Onlar Diziyi Başlatsın Bizde Sizin İstediğinizi İstiyoruz ßen: peki Ne Yapmalıyız Show Tw:Telefon Yağmuruna Tutun Es-Es Fanları Türkiyede Çok Başarabiliriz Eğer Dönerse Baya Bölüm Sürecek Melekler Korusunda Bitiyor Bu Yüzden ßen:Çok Teşekkürler iyi Günler
2. Konuşma :
Telefonu anlayışlı izleyici temsilcisinin erkek bir yetkilisi açtı. Uzun bir konuşma yapacağım sorun olurmu dedim. Oda tabii ki hayır buyrun dedi. Genel olarak konuşma Şöyleydi..
Ben = İsmail cem Tv Ödüllerinde en iyi gençlik dizisinin hangi dizi olduğunu biliyorsunuzdur umarım ? İz. Tem. = Hmm... Konunun gidişatı anlaşıldı. (Güldü) Biliyorum, biliyorum Es-Es.. Ben = Peki bu kanalın hiç mi düşüneni yoktur. O kadar baskıya hiç mi izleyeni yok sanıyordunuz ? İz.Tem = Biliyoruz biliyoruzda kanalımız şuan çok sıkışık.. Hatta Türk Malı ile 16 Bölümlük bir kontratımız var maddi anlamda çok sıkışığız Melekler Korusun Konusunda zaten Prodüksiyonları ile ortak bir karar aldık yakında final yapacağız.. Türk Malı\'nıda böyle giderse kaybedeceğiz. Ben = Eee.. Peki neden Kanalınız Es-Es\'i yayından kaldırdı ? Daha 4 Bölüm oynayan Binlerce fanı olan bir diziyi, çarşamba günü azıllı dizilerin karşısına koyarak ne yapmaya çalıştınız ? İz Tem = Biz kaldırmadık ki.. Zaten eğer prodüksiyon kaldırmayı istemeseydi biz en az bu diziyi 30 Bölüm götürürdük.. İşin sonundada Es-Es\'i Cumartesiye koyacaktık ama Prodüksiyon... Ben = Nasıl yani Prodüksiyon mu istedi Es-Es\'in kalkmasını ? İz Tem = Evet.. Normalde kanalımız devam etmesi yönünde bir kaç kez ısrar etti.. Ama bizimde maddi durumumuz ortada bölüm başına 200 Bin Lira masrafı olan bir dizinin bir bölümüne düşen reklam o rakamın yarısını bile karşılamıyordu biz ısrar ettik.. Ama sonuçta kanalız Prodüksiyon devam ettirmek istemedi.. Bizede tamam demek düştü.. Ben = Peki hiç umut yok mudur ? İz Tem = ( Gülerek ) Her Zaman bir umut mutlaka vardır. Ben = Peki ne önerirsiniz siz tecrübeli biri olarak biz Es-Es Fanları ne yapalım ? İz Tem = Eğer arama yoluyla baskı düşünüyorsanız.. İlk önce kanala dizinin tekrarlarını yayınlaması için baskı yapın ki umudu olanların umutları kırılmasın silkinip kendine gelsin.. Sonrada Prodüksiyona yapın derim.. Eğer Prodüksiyondan ufak tefek umut bulursanız o zaman kanala baskı yaparsanız bunlar kanalımızın üst mercilerine mutlaka iletilip Prodüksiyona tekrar teklif götürülecektir. Ben = Çok teşekkür ediyorum benimle uzun konuştuğunuz ve yanlış anlaşılmaların önüne geçtiğiniz için.. Çok Teşekkürler.. İz. Tem. = Eğer böyle saatlerde ararsanız burası yoğun olmuyor.Ve uzun konuşmalar yapabiliyoruz...ben teşekkür Ederim.. İyi Günler..
Es-Es'in tekrar başlama ihtimali var.. Bunun için kanala ve timse baskı yapılması gerekiyor..
Sizinde dizinin tekrar başlamasına katkıda bulunmanızı bekliyoruz , gençliğe büyük bir katkısı olan , şu sıralar Türkiye'de izlenebilecek 2-3 dizi arasında bulunan bir dizi bitmemeli..
Mutlaka ama mutlaka başlamalı bu dizi bittikten sonra televizyona felan bakmıyorum . Ne gerekiyorsa yapabilirim .
Bu hızla devam ederlerse kanal değiştirme rekoru kıracaklar.