Şimdi Ara

Erzurum insanı hakkında bilgi verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrencisiyim internette okudum ama yeterli gelmedi , öğrenciye nasıl davranır , kyk çıkmazsa yurt ücretleri nasıldır , eve çıkma seçeneğim şuanda yok tek başıma yapamam güveneceğim 2 kişi daha lazım bu da anca 3. , 4. Sınıfta olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .........
  • Davranışı bilmem ama Allahı paradır ve çok cakallardır ozellikle ispirliler bide yobaz ve cahiller hepsi aynı değildir tabi ama yinede fazlalık kısım böyle

• Çok mu kötü insanları ben de bu sene kazandım

• Gelmeğğğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 26 Ağustos 2020; 11:26:54 >
  • ..

• Erzurum insanı hakkında bilgi verecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Hakkında Bilgi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocam

• hedeftip35 kullanıcısına yanıt
    Kkkkkoooooko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 26 Ağustos 2020; 11:27:28 >
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Ramazanda oruç tutmazsan dayak yersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de bu sene tutturdum, bakalım ne olacak.

Bar varmış bayağı internetten baktım ama.
  • Unide degil ama daha oncesinde 5 sene orada yasadim. Insanlari cok baskicidir. Farkli fikirleriniz varsa kendinize saklamaniz en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her Ramazan twitterda dönen geyikler doğruysa biraz fazla siyasal islamcı içeriyor demektir.
  • hedeftip35 kullanıcısına yanıt
    İiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 26 Ağustos 2020; 11:28:0 >
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    İiiiiiiiiiiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 26 Ağustos 2020; 11:28:17 >
  • İnsanları biraz kendini çok beğenmiştir her şeyi kendileri bildiklerini sanarlar.
  • Kardeşim Kyk çok fazla. Gelme ihtimali var yedekte olursan bile bekle biraz sıran gelir hemen özel yurda yerleşme gerekirse ilk hafta okula bile gitme yoklama almazlar. Ben bekleyemem hemen işim halolsun dersen özel yurtlar 700 liradan başlıyor kyklar ise 240 felan. Geçen sene ben paylaşım yurdunda kaldım 650 liraydı açık ara Türkiye’nin en iyi yurduydu diyebilirim ama kapandı diye biliyorum.Özel yurtlarda genelde yemekten çok şikayetçi olunuyor. Ha bu arada özel yurda yazılacaksan şu hususa dikkat et Örnek odayı gezdirip kötü odaya yerleştiriyolar. Mutlaka diğer odaları gez dolaş.

• çok iyi bir şehirde üniversite kazanmışsınız, erzurum gerçekten düzenli bir şehir. biz 3 sene oturduk babamın görevinden dolayı, çok sevdik biz erzurumu. öncelikle insanları gerçekten iyiler, dost canlısı ve sıcakkanlılar. şehir soğuk insanlar şehri ısıtıyor desem yalan olmaz. oradaki kişilerle hala görüşüyoruz.

üniversitenin yerleşkesi olarakta çok iyi, zaten iyi bir üniversite. öğrencilere falanda insanlar kibarlar. bence çok memnun kalacaksınız.

kısaca yorumlara aldanmayın gerçekten iyi.
  • 5 yıl okudum erzurumda. Yaşlısı gencinden bilinçlidir hatta insandır. Orta yaş ve altında kendini biraz geliştiren erzurumda durmamıştır. Esnafı ve ev sahipleri genel olarak öğrenciye geçirme niyeti içindedir.

• hangi bölüm kazandınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.