Şimdi Ara

Erzurum'da Beklenen Kar Başladı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür heryerde yağdı ama erzurumda baslamadi diyordum..Su andan itibaren şiddetli ve tipiyle beraber yağmaya başladi diğer illerde durum ne

• dier illeri bilmem de erzurumda bugün okuldan cıktım servise zor bindim saat 15.15 civarıydı hava cok kötüydü inş. okullar tatil olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyrock

dier illeri bilmem de erzurumda bugün okuldan cıktım servise zor bindim saat 15.15 civarıydı hava cok kötüydü inş. okullar tatil olur

Nerede oturyorsn
  • Dadaskent sen neredesin?
  • kayakyolu
  • 3 sene önce bi kar yagmisti erzuruma dozer karlari temizlerken yanlislikla karla kaplanan bi arabayida beraberinde sürüklemisti.Bi kaç dakka sonra olayin farkina varildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtürk

3 sene önce bi kar yagmisti erzuruma dozer karlari temizlerken yanlislikla karla kaplanan bi arabayida beraberinde sürüklemisti.Bi kaç dakka sonra olayin farkina varildi

++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesım erzurum susuzharmanda askerlık yapıyor cok cekiyomus garibim simdi izne geldi carsamba gunu tekrar erzurum yolcusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

kardesım erzurum susuzharmanda askerlık yapıyor cok cekiyomus garibim simdi izne geldi carsamba gunu tekrar erzurum yolcusu

Nerede yapiyor ziyaret edelim
  • hala kara doymadınız mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

hala kara doymadınız mı

doyduk bıktık bile sadece 2 ay yaz yaşıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

quote:

kardesım erzurum susuzharmanda askerlık yapıyor cok cekiyomus garibim simdi izne geldi carsamba gunu tekrar erzurum yolcusu

susuz harman denen yerde topcu alayında
  • quote:

quote:

quote:

baska bi ismi vardı yok oyle biyer

• quote:

quote:

quote:

quote:

baska bi ismi vardı yok oyle biyer

susuzharmanlar denen yerde imiş hocam merkeze 5 km uzaklıkda 109. topçu alayı

• ehuehue okulda herkesi kara bastık konuyla alakası yok ama erzurumla alakalı bise sölemek istiyorum;
    erzurumda 2 mevsim vardır;1 kış 2-kara kış
  • arkadaşlar merhaba.benim de kardeşim asker olarak susuzharmanlara gidicek.TEK ARAÇ SÜRÜCÜSÜ 9 CU KOLORDU 109 CU TOPCU ALAYI ÖĞRETİM VE HEDEF TESPİT BÖLÜĞÜ SUSUZHARMANLAR.ALLAH aşkına orayı bilen yada orda askerlik yapan biri varsa bana ne olur anlatsın.biz izmirden gelicez oraya hiç bir fikrimiz yok.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.