Şimdi Ara

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNE GELMEYİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun tabi ki üniversitede değil. Şehirde. Bu şehirde 4 , 5 sene geçmez arkadaşlar. Hele bir de ramazan gireli bu şehrim yobazlığını , gerikafalılığını iyice anlamış oldum. Okul yemekhanesinde şuan öğle yemeği bile yok. Dinine sadık gibi görünselerde , kızı yaşındaki üniversite öğrencisine , sapık gibi bakan dayılar ile dolu. Sorsan en namusli ahlaklı onlar. Bir diğer sorunuda aşırı soğuk. Çok fazla soğuk. Şehir boğucu ve yapacak hiç bir şey bulamıyorsunuz.

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNE GELMEYİN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük şehirler böyle maalesef, şehrine gelen kız ÖĞRENCİYE, yan bakan, O.. gibi bakanlar en has hakiki o. Çocuğudur hocam.. malesef doğu ve iç Anadolu'nun bazı şehirleri böyle.

Güneydoğu Anadolu'da da benzeri var ama yobazliktan değil ırk farklılığından bakanlar var.

Ege'nin gözünü seveyim, sokakta üryan gez dönüp bakan olmaz, en ahlaklı şehirler ege şehirleri Türkiye'de.
  • hocam tıp gelsin de kars değil mars bile yazarım diyen arkadaşların gözü yaşlı. ben dahil.

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Ya ne tıpı ya. Cidden bu şehire 1 yıl bile zor katlandım. Burada 6-7 sene tıp okumak için geleceksen sen delirmiş olmalısın. İnsam kafayı yer. Hele bir de batılı biriyseniz tamamen psikopat olursunuz.

• hocam ben de onu diyecektim üniden önce yaşadığınız şehir neresiydi acaba? zaten batılı olmayanların bağışıklığı vardır böyle olaylara ama kendini kurtarmak varken daha beterine katlanmak mantıksız tabii.

antalyalıyım hocam. açıkögretimden den de bir şeyler okuyorum. dgs kasıyorum bu aralar. bakalım.

• mutlu olacağınız bir şeyler yaparsınız umarım hocam. biz de bakacağız yksden sonrasına işte..........

sizde hocam istediğin yeri kazanman dileğiğle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiye’de toplasan 5 10 şehir var yaşanacak. kalanı at çöpe gitsin. 3 5 tarihi yeri ya da yemekleri dışında çoğu şehir bomboş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Küçük şehirler böyle maalesef, şehrine gelen kız ÖĞRENCİYE, yan bakan, O.. gibi bakanlar en has hakiki o. Çocuğudur hocam.. malesef doğu ve iç Anadolu'nun bazı şehirleri böyle.

Güneydoğu Anadolu'da da benzeri var ama yobazliktan değil ırk farklılığından bakanlar var.

Ege'nin gözünü seveyim, sokakta üryan gez dönüp bakan olmaz, en ahlaklı şehirler ege şehirleri Türkiye'de.

• Tüm Akdeniz - ege- marmaraya kıyısı olan şehirler + Ankara+Manisa+Denizli

• Ben kendim Erzurumluyum. Akrabalar da dahil hiç bir Erzurumluyla konuşmuyorum.

Her ne kadar İzmir'i malum ırk katlettiyse de okul için en ideal yer Ege ve Trakya'dır.

• hocam antalyadan erzuruma neden gittiniz :D

• St.Petersburg'dan Sibirya'ya giden 7.dereceden Rus memurun dramı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Hahahsjsjsjjsjsjja bu çok iyiydi

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Yırtık paltosunda kalan son 50 ruble

• K4R1P kullanıcısına yanıt

malum ırk derken ?

• Usta bırak erzurumu Antalya'dan Kayseri'ye gelenler bunaliyor Erzurum'da iyice kafayı yer. Eğer zorluk fetişisti bir tıpsever değilseniz farklı coğrafyalar insana zor geliyor

• Eskişehir türkiyede yaşanılacak şehirlerde rahat ilk 3 e girer

• yeni üye1234 kullanıcısına yanıt
    Çingene toplumu maybe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.