Şimdi Ara

Erzurum Atatürk Üniversitesi-Açık Öğretim Fakültesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
30.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodfalles

80 aldığım dersten 35 ile geçtiğim dersler var.
    bu okulda tek sıkıntı kitap yok , hafta hafta dersleri internetten takip etmek için konuları haftalık atıyorlar sisteme

Çok sağolun bilgilendirme için. Ben şu an açıköğretimdeyim, bu üniye ikinci üni kapsamında sınavsız olarak kayıt yaptırabilirim değil mi? Bu konuda bir bilginiz var mı? İyi günler dileirm.
  • ozan301 O kullanıcısına yanıt
    sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt olabilirsin, başvuraları üniversitenin internet sitesinden yapıp ardından belgeleri posta yoluyla gönderiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

Merhaba bu okulda istanbul üni aöf de olduğu gibi minimum geçme notu (finallerden 50 alma) zorunluluğu var mı?

Yok. Auzef öğrencisiyim, finalden 45 aldığım için çok zor bir dersten ucu ucuna kaldım geçen dönem. Bizde de şu 50 şartını kaldırsalar ne iyi olacak.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    uzaktan eğitime ösym ile sınavdan yüksek puan alıp girebilirsiniz
    auzef biraz zor haberiniz.olsun.
  • Arkadaslar özel güvenlik ve koruma bölümünü kazanan varmı birde sorum olacak bu ön kayıt edevletten yapıp çıktı yi kargo ile gönderecekmisiz ve daha sonra mesaj gondereceklermis diploma adlı sicil ve sağlık raporu istiyorlar sizce bu süreçten geçen olduysa nasıl yapılacak diploma aslina kargo bişey olursa ugras dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transporter2

Arkadaslar özel güvenlik ve koruma bölümünü kazanan varmı birde sorum olacak bu ön kayıt edevletten yapıp çıktı yi kargo ile gönderecekmisiz ve daha sonra mesaj gondereceklermis diploma adlı sicil ve sağlık raporu istiyorlar sizce bu süreçten geçen olduysa nasıl yapılacak diploma aslina kargo bişey olursa ugras dur

noterden aslı gibidir tasdik ettir, aslı gibidiri gönder (40-50 TL civarı masrafı var)
    ptt de ben şuana kadar sorun yaşamadım diploma aslı gitti geldi
  • Yardimci olurmusunuz ben ataturk universitesi acikogretim acil durum afet yonetimi okuyacagim trabzonda yasiyorum kayit icin e devletten kayit belgesi aldim simdi materyal ucreti yatirip sadece kayit belgesinimi universiteye gonderecem kayidimi yaptilar diyelim sinavlara trabzonda nasil girerim zaten tek sinav donemlik diger sinavda internet uzerindenmis sisteme nasil giris yapacam birde dersler icinmi ne donemlik kayitlar varmis

• Yanlis bir bilgi vermemek adina su numarayi aramani tavsiye ederim.her ne kadar ulasilamaz bir universite olsalar da. 444 9 282 Ata Aof numarasi. Sana tavsiyem bu bolumun yaninda acikogretim Anadolu universitesinde 2.universite kapsaminda lisans tan bir bolum okuman :)

• Arkadaşlar ben de -Halkla ilişkiler ve tanıtım kazandım- (açıköğretm) ama yorumlara bakılırsa pek de ii görünmüyor vazgeçmek üzereyim bir sonraki seneye haırlansam mı diye düşünüyorum yaşım 25 oldu gözüm de kesmiyor pek
    kayıt yaptırsam mı..?? yaptırırsam ders notlarını hangi siteden alabilirim... (16 ağustos songün)

Anadolu üniv -avantajları daha ii gibi geliiyor kararsızım...
    ama bir yandan da lys sonucun da Atatürk üniv yazıyor ne yapmalı..??

YARDIM...!!!!
  • Ben tercihlerimde açıköğretim yazmadım.Şuan açıköğretime kayıt yaptırma imkanım yok mu?
  • Selam arkadaşlar okuyanlar ata aöf den memnun mu?

Anadolu aöf mü ata aöf mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Aöf'ün her ilde bürosu var ve sınavlarda da bir çok ilçede bir çok okullarda sınav yapıyor.
    Ata Aöf'te tüm işlemleri kargo aracılığı ile yapıyorsun çünkü büroları yok ve daha az sınav merkezi var .

Ata Aöf te kitap vs yok tüm kaynaklar internetten ama Anadoluda her dersin kitabı fiziki olarak dönem başında veriliyor.

Ata aöf'ün en iyi yanı vizeleri internet ortamında yapması bu sayede okula gidip sınav stresi olmuyorsun 15 gün boyunca her gün bir dersten vize sınavlarına giriyorsun .
  • goodfalles kullanıcısına yanıt
    Harç farkı var bildigim kadarıyla atatürk Üniversitesi de daha fazla

Muafiyet durumu nasıl şimdi okudugum bölümde geçtiğim dersleri atatürk yada anadolu da muaf olabilir miyim? Ve aöf de geçtiğim dersleri örgün de muaf olabilir miyim?

Anadolu da büt yok bu kötü
    Ben kücük sehirde okuyorum atatürk Üniversitesi Final yapmıyor baska sehri gitmem gerekir o pek sorun değil acaba finaller örgün de ki sınavlar ile çakışır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • finaller hafta sonu oluyor ögünde sınavlar genelde hafta içi binde bir hafta sonu oluyor .

muafiyet İng, Tarih ve Türk Dili derslerinde geçerli (açıkta geçerli, örgün bilmiyorum)

BÜT olması bence çok avantajlı tercih etmeye değer bütten dolayı
  • goodfalles kullanıcısına yanıt
    Matematik 1 genel Matematik derslerinden muafiyet yokmudur acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla yok , Ata Aöfün eski bi duyurusunda da şu şekilde yazıyordu

Ortak Derslerin Muafiyeti
    Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin Madde 23-(2)(a) bendi gereğince İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptıran öğrencilerin Türk Dili, Yabancı Dil ve Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi derslerinin muafiyetleri herhangi bir talebe bağlı olmadan dekanlığımızca yapılacaktır.
  • acht und zwanzig kullanıcısına yanıt
    PAŞAM BAK O ADAMLARIN HICBIR SUCU YOKTUR O KAGIDI KAYBETMEN SENIN SUCUNDUR KIMSEYE SUC ATMA HAKKIN YOKTUR KENDI YAPTIGIN BECERISIZLIK-SORUMSUZLUK YUZUNDEN HICBIR UNIVERITEYI KARALAYAMASSIN. SUAN O UNİVERSİTE TURKIYEDEKI BIRCOK HATTA DUNYADAKI BIR COK UNIVERSITEDEN DAHA IYI DAHA GELISMIS BOSUNA RİEV RİEV YAPMA YOL AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinDaDaS

PAŞAM BAK O ADAMLARIN HICBIR SUCU YOKTUR O KAGIDI KAYBETMEN SENIN SUCUNDUR KIMSEYE SUC ATMA HAKKIN YOKTUR KENDI YAPTIGIN BECERISIZLIK-SORUMSUZLUK YUZUNDEN HICBIR UNIVERITEYI KARALAYAMASSIN. SUAN O UNİVERSİTE TURKIYEDEKI BIRCOK HATTA DUNYADAKI BIR COK UNIVERSITEDEN DAHA IYI DAHA GELISMIS BOSUNA RİEV RİEV YAPMA YOL AL

hiç gülesim yoktu sağolasın gardaş hadi iyi akşamlar :)
  • adalet bölümüne ön kaydımı yaptım bakalım
  • thereisnoway kullanıcısına yanıt
    ön kayıdın çıktısını alıp kesin kayıt döneminde diğer lazım olan evraklar la postaya verirsiniz posta derken kargo yani.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.