Şimdi Ara

ERZİNCAN HUKUK 30100 İLE ALIYOR.BENİM SIRALAMAM 35BİN GİRME OLASILIĞIM NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ERZİNCAN HUKUK 30100 İLE ALIYOR.BENİM SIRALAMAM 35BİN GİRME OLASILIĞIM NEDİR

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2014)
Giriş

• girer diyenler neden girer dedi kısaca açıklayabilirler mi? girmez diyenler niçin girmez dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkan36 -- 2 Temmuz 2014; 16:03:22 >
  • girersin cunku onunde sayisal olup tercih yapmicak olanlar var ve siralamalar da duscek gibi
  • Up
  • Önünde sayısallar varda o sayısallar geçen yılda vardı ve o sıralama ona göre oluştu.
  • up
  • Up
  • Arkadaşlar yorum yapsanız fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

Önünde sayısallar varda o sayısallar geçen yılda vardı ve o sıralama ona göre oluştu.

Geçen yılda vardı da bu yılki kadar çok değil lys-3 e geçen sene 620bin kişi girmişken bu rakam bu sene 720bin. Ekstra 100bin kişiden bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1237

quote:

Önünde sayısallar varda o sayısallar geçen yılda vardı ve o sıralama ona göre oluştu.

Geçen yılda vardı da bu yılki kadar çok değil lys-3 e geçen sene 620bin kişi girmişken bu rakam bu sene 720bin. Ekstra 100bin kişiden bahsediyoruz

100bin kişinin kaçı senin önündedir önce bunu tahmin et
    sonrasında öylesine tm den sınava girenlerin kaçı ilk30e girecek kadar başarılı bunu tahmin et

eğer ikisi 5000 kişi etkiler bende girerim diyorsan sen bilirsin. Ama bir hukuk yılda 5000kişi gerilerse zaten sen yazma o hukuğu sonu hayırlı bitmez
  • quote:

quote:

quote:

sonrasında öylesine tm den sınava girenlerin kaçı ilk30e girecek kadar başarılı bunu tahmin et

eğer ikisi 5000 kişi etkiler bende girerim diyorsan sen bilirsin. Ama bir hukuk yılda 5000kişi gerilerse zaten sen yazma o hukuğu sonu hayırlı bitmez

1.si öylesine TMden sınava girenlerin kaçı ilk 30bine girecek diyosun da geçen sene sayısallardan ilk 30bine giren az olsaydı bu arkadaşın istediği hukuk bu kadar geriler miydi 2012ye göre ? Bu sene tabiki 2012deki kadar gerilemeyecek ancak bu TM de ilk 30bindeki öğrencilerin içindeki sayısal öğrencilerin gözardı edilecek kadar az olduğunu göstermez. Ösym bunu açıklamadığı sürece bilemeyiz ama ben sana söyleyim TM-2de ilk 30binde enaz 7500 sayısal öğrencisi var.

2.si ben zaten kesin gelir gibi bişey söylemedim edebiyata giren sayısal öğrencilerin geçen seneye göre daha fazla olması ve kontenjanların %10 artacak olmasına dayanarak gelme ihtimalinin olduğunu belirttim

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.si öylesine TMden sınava girenlerin kaçı ilk 30bine girecek diyosun da geçen sene sayısallardan ilk 30bine giren az olsaydı bu arkadaşın istediği hukuk bu kadar geriler miydi 2012ye göre ? Bu sene tabiki 2012deki kadar gerilemeyecek ancak bu TM de ilk 30bindeki öğrencilerin içindeki sayısal öğrencilerin gözardı edilecek kadar az olduğunu göstermez. Ösym bunu açıklamadığı sürece bilemeyiz ama ben sana söyleyim TM-2de ilk 30binde enaz 7500 sayısal öğrencisi var.

2.si ben zaten kesin gelir gibi bişey söylemedim edebiyata giren sayısal öğrencilerin geçen seneye göre daha fazla olması ve kontenjanların %10 artacak olmasına dayanarak gelme ihtimalinin olduğunu belirttim

Inşallah ben yanılırımda arkadaşta gide.

• Yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.