Şimdi Ara

ERZİNCAN DA :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BABAMIN GÖREVİ ÜZERİNE BURAYA GELİK YANİ ERZİNCAN EĞER ERZİNCANDAN KNİGHT OYNAYAN VARSA BİRLİKTE KASAR ARDREAM VEYA R.L YAPARIZ HER SERVER DA CHAR VAR ONU SORUN ETMEYİN YANİ

• baban ne iş yapıyor şarkamı gittiniz?
  • way memleketim
  • EET 2 YIL KALDI İZMİRDEN BURAYA GELDİK :)
  • ?
  • KİMSE YOK K.O CU ERZİNCAN DA
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

BABAMIN GÖREVİ ÜZERİNE BURAYA GELİK YANİ ERZİNCAN EĞER ERZİNCANDAN KNİGHT OYNAYAN VARSA BİRLİKTE KASAR ARDREAM VEYA R.L YAPARIZ HER SERVER DA CHAR VAR ONU SORUN ETMEYİN YANİ

hemen int bağlatmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara- Elmadağ - D.K.K Tesisleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

BABAMIN GÖREVİ ÜZERİNE BURAYA GELİK YANİ ERZİNCAN EĞER ERZİNCANDAN KNİGHT OYNAYAN VARSA BİRLİKTE KASAR ARDREAM VEYA R.L YAPARIZ HER SERVER DA CHAR VAR ONU SORUN ETMEYİN YANİ

hemen int bağlatmışsın

tabii 71 lik gitmeseydi bağlatmıyacaktım ardream yapayım dedim sıktı ya 10 kişiye 1 kişi ne bu ril de olmaz master yok bi açabilsem paralar hep 71 deydi

• 66 ya 8 up
  • Benim Memleketim Erzincan Bende Maneste Oynuom Msn Yi Versene Pm Den Konuşuruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No. 429 -- 1 Ocak 2007; 23:05:21 >
  • Erzincan_Tr vardır orda efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steave

Erzincan_Tr vardır orda efsane

engelli arkadşım benim
    erzincan_tr güngören den oynuo
  • erzincan xigenondaki warior karus olan erzincanlı orda oynuyor.Yok arkadaşım falanda peki zad şu an nerde oynuyo bana bir söylermissin doğru söyle sana inanıyım. Tükürdüğümü yalayacam. İşkembe-i kübradan atmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.