Şimdi Ara

ertugrul saglam borsaya bildirildi,hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmeler yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, ''Şirketimiz teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlamıştır'' denildi.

görüşmelere başlanmıştırın anlamını herkes biliyodur sanırım,yani imza atılmadan bu ibare bile bildirilmez borsaya beşiktaşta hayırlı olsun,sanıyorum 1-2 güne imzalar atılır,bana göre yarın

• Topuzunuda getirsin
  • Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, yarın (1 Haziran) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi’nde yapacağı basın toplantısında; A Futbol Takımımız’ın Teknik Direktörü’nü kamuoyuna açıklayacaktır.

kaynak:beşiktaş resmi site
  • topuzsuz olmaz
  • Kesinleştiğine göre artık hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz.
    Doğru seçim
  • doğru seçim biras politik bi cevap cdemir hocam..

fenerbahçeyi düşünerek mi "doğru seçim" yoksa bir futbolsever olarak iyi futbol izlemek adına mı "doğru seçim" olduğunu biraz açabilirmisin..

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Kesinleştiğine göre artık hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz.
    Doğru seçim

• Yalnız Beşiktaş'a değil Türk Futbolunada hayırlı olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk futbolunun efendi kişilerinden birisi açıkçası bjkde başarılı olur diye düşünüyorum .. hemde üzgün ayrılmış oldugu yuvasına kalbi alınarak geri dönmüş oldu .. hayırlısı olsun ..
  • inş harcamayız adamı :(
  • Ertuğrul Sağlam ;
    gözlemlediğim kadarı ile, efendi, otoriter, karizmatik ve de işini iyi yapan işinin hakkını veren birisi ve BJK'a iyi futbol oynatabileceğini düşünüyorum. BJK ve Türk Futbolu açısından iyi bir seçim.

Siz Tigana'dan kurtuldunuz ama Zico için zerre kadar girişim yok. %100 bu senede onu çekmek zorundayız.

quote:

Orjinalden alıntı: soho

doğru seçim biras politik bi cevap cdemir hocam..

fenerbahçeyi düşünerek mi "doğru seçim" yoksa bir futbolsever olarak iyi futbol izlemek adına mı "doğru seçim" olduğunu biraz açabilirmisin..

quote:

Doğru seçim

• gelecek senenin ipi şimdiden çekildi yazık oldu...hem Beşiktaşın bir yılı harcanacak hemde Ertuğrul.....ahh Luce ah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19BJK03

gelecek senenin ipi şimdiden çekildi yazık oldu...hem Beşiktaşın bir yılı harcanacak hemde Ertuğrul.....ahh Luce ah....

BENCE İYİ OLACAK EMİNİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19BJK03

gelecek senenin ipi şimdiden çekildi yazık oldu...hem Beşiktaşın bir yılı harcanacak hemde Ertuğrul.....ahh Luce ah....

hala luce diyenlere inanamıyorum. adamın bize maliyeti 4 milyon avroyu bulacak. bjk nın bu kadar kötü bir ekonomik durumda bunu nasıl karşılayacağını düşünüyorsunuz? ayrıca adam 3-4 yabancı oyuncu transferinden bahsediyor, bu da nerden baksanız 10 milyon avro. eğer bu parayı karşılayacak bir enayi biliyorsanız kulübün telefonunu vereyim arayıp bildirin. biraz mevcut duruma bakıp da yorum yapın lütfen.

• beşiktaşa hyrlı olsun
    gönlüm ertuğrul hocanın başarısından yana.ama ulkemızde başarı sadece şampiyonluğa endeksli.isterımkı başarılı olsun sevinelim ama fenerbahçeliyim karışık duygu.ertuğrul hoca başarılı olsun bizde şampiyon :)
  • Yazık olur Ertuğrul'a ...
    Olacakları söyliyeyim. Beşiktaş 3 maç üst üste kazanır "Ertuğrul süper hoca müthiş adam maçı iyi okuyor." 1 maç berabere kalır "yeni teknik direktör arıyoruz."
    Rıdvan'a , Rıza ya yazık ettikleri gibi Ertuğrul'a da yazık edecek tarafsız! basın.
    Buraya yazıyorum İsmail ER'i iyi takip edin. (Tigana'ya babasını soran pislik) Nasıl saldıracak Ertuğrul'a görün.
  • YUVANA HOŞGELDİN ERTUĞRUL

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, düzenlediği basın toplantısında yeni Teknik Direktörümüz'ün Ertuğrul Sağlam olduğunu açıkladı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10198

Hayırlısı olsun
  • tecrübesiz bir hoca Beşiktaş'da ne yönetimin ne de taraftarın beklemeye tahamülü yok hal böyle olunca da kendisine 4 hafta ömür biçiyorum .şampiyonlar ligine takımı sokamazsa herşey biter.
  • hayırlısı olsun,,

ama bence ertuğrul sağlam için erkendi...(bakınız rıza çalımbay örneği)

inşallah yanılırım...
  • quote:

Ertuğrul Sağlam ;
    gözlemlediğim kadarı ile, efendi, otoriter, karizmatik ve de işini iyi yapan işinin hakkını veren birisi ve BJK'a iyi futbol oynatabileceğini düşünüyorum. BJK ve Türk Futbolu açısından iyi bir seçim.

Siz Tigana'dan kurtuldunuz ama Zico için zerre kadar girişim yok. %100 bu senede onu çekmek zorundayız.

quote:

Orjinalden alıntı: soho

doğru seçim biras politik bi cevap cdemir hocam..

quote:

Doğru seçim

@cdemir hocam bence yanlış düşünüyosun. zico sizin için %100 doğru bi seçim. adam oyunu okuyamıyor, kadro seçimleri maksimum derecede yanlış, inşallah hayırlısıyla bide yanlış transfer politikası da izledimiydi tam süper olur
    gerçi tigana efendi sayesinde bütün bu olumsuzlukları biz değerlendirebildikmi oda ayrı bi konu buradanda tiganaya OĞLU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.