Şimdi Ara

Ertesi gün hapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 30 Aralık 2019; 8:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczaneyi telefonla ara sor, sonra alınır diye biliyorum, zaten o kadar hazırlıklıysanız prezervatif kullanın kimyasala gerek yok. Doğurganlığa zarar verebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Eczaneyi telefonla ara sor, sonra alınır diye biliyorum, zaten o kadar hazırlıklıysanız prezervatif kullanın kimyasala gerek yok. Doğurganlığa zarar verebilir..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 30 Aralık 2019; 8:14:6 >
  • hocam ilişkiden 1 gün sonra içtiyse bile etki eder.
    zaten bildiğim kadarıyla içeride döllenen yumurtayı direk öldürüyor bu ilaç, rahmi kazıyor gibi birşey aslında. Yani 1 hafta sonra alınsa da çocuk falan olmaz, ama tahminim ağrılı ve kanamalı olaylar yaşanabilir..

Tamamen mantıken, tümevarım ile yazıyorum, en iyisi nöbetçi bir eczane ara hemen sor :) Hatta 112 ye bile sorabilirsin bu tarz şeyleri, ama eczane işini göreceği için meşgul etmeni tavsiye etmiyorum.

2 günde 10 defa, tavşanlar sizi :D
  • 2 gunde 10 masallah yigidim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • csb olabileceğini düşündüm ama yine de söyleyeyim

kız şimdi 2-2.5 belki de 3 ay regl olmayabilir:D

hamile kaldım diye seni kullanmaya da çalışabilir haberin olsun :D
  • Meyan vakası 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık sen de bir babasın

• kaput şart

• Geri çekilmek korunma yöntemi değil kardeşim cahil misiniz ? Boşalmadan hemen önce zevk suyu gelir ve zevk suyunun içinde yüksek miktarda sperm vardır ayrıca sen bunu hissetmezsin yani dışarıya boşaldım bişey olmadı diye düşünürsün.

Soruna gelirsek ertesi gün hapı ilişkiden sonra 24 saat içinde alınmalı, ne kadar erken alınırsa o kadar etkili olur. ilişkiden önce alınmaz.
    Ayrıca ertesi gün hapı kadınların hormonlarını ciddi zarar verir, madem condom yok gidip alsaydın.

• cok yuksek ihtimalle su an surec başladı 3 gun sonra icti diyosun bile.Kendini hazirla babaliga

• zina mı
  • ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN KARDEŞİM TEBRİK EDERİM.

• allah analı babalı büyütsün başkan
  • Hocam ise yaramiyor bir gun aniden gelisen olaylara karsi hazirliksiz yakalandim ve cilginlik ettik kadin tutturdu ertesi gun hapi al tamam dedim aldim ertesi gun hemen attim agza yuttum. Lanet olasi kari dogurdu cocuguda kitledi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Hocam ise yaramiyor bir gun aniden gelisen olaylara karsi hazirliksiz yakalandim ve cilginlik ettik kadin tutturdu ertesi gun hapi al tamam dedim aldim ertesi gun hemen attim agza yuttum. Lanet olasi kari dogurdu cocuguda kitledi bana
    Ertesi gün hapı
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Konu dışı olarak çeyrek altına ortak girelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.