Şimdi Ara

ertan sinan şahin hocama ve sizlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaslar selam, ayt paketini almayı düşünüyorum ertan hocanın. kendisini cok sevdim yt'daki sohbet videoları olsun ders videoları olsun adam bu is icin yaratilmis sanki. ayt paketini alıp her gün fizik calısmayı düsünüyorum sizce günde kac saat ertan hocanın 11-12 kitabını bitirmeye yeterlidir. hocam siz de tavsiye ettiginiz bir süre varsa yazarsaniz sevinirim. @ertansinansahin

edit: sınava ortalama 1.5 / 2 ay kala bitirmeyi düsünüyorum ayt'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louvenotti -- 21 Aralık 2020; 19:43:35 >

hocam o kadar uzun mu yahu

hepsi günde 3 saat çalışmayla (her gün) 1.5 x de falan izlerseniz de 3 ayda biter diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: louvenotti

hocam o kadar uzun mu yahu

Aslında çabuk kavrayabilirsen kısa sürer ama şu var ki ertan hoca 1 tane soru için sana 5 farklı çözüm yolu gösteriyor. Sen o 5 farklı çözümün notlarını almak istersen baya vakit alıyor. Ben hareket konusunu yaparken abartmıyorum 1 sayfası sadece 1.5 saat sürmüştü. Sınav anında vakitte önemli olduğundan o çözüm yollarını öğrenmende yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappy34 -- 22 Aralık 2020; 1:6:44 >
    Bu kadar detaya inmeye gerek yok bence. Not almak aşırı zaman kaybı ve bir soru için 5 farklı çözüm yolunu ezberlemek saçma. Zaten deneme esnasında aklına yatan max 2 tane yöntem aklına geliyor.
  • Ben geçen yıl Ertan hoca kullanmıştım ama fiziğin çok iyi değilse önermem ösym o seviyede sormuyor zaten temel kavramları doğru bir şekilde temel seviyedeki soruya dökebilmeni istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hızlı kavrayabilen biriyim olayi. zaten kitabı almamdaki amac soruları konu icinde kendim cözmek icin. yt'daki gibi durdur cöz devam et ve kalitesiz soruları cözmek istemiyorum. sagolun öneriler icin. bakalim bitecek mi editlerim  

Çok iyi gidiyormuşsunuz , önceden altyapınız var ve hızlı bir tekrar için mi kullanıyorsunuz ? Çünkü 4 kitabı bitirmek ve üstüne 2 soru bankası çözmek baya zaman alıcı gibi geliyor.Yoksa diğer dersleri bitirip zamanın büyük kısmını fiziğe mi ayırıyorsunuz ?
  • Hocam burayı okuyorsanız lütfen müfredatta olmayan şeyleri uzun uzun sıralayıp , onlar ile ilgili örnek verip sonra tabi burası müfredat dışı bunlarla ilgilenmiyoruz diyip bizi hayattan soğutmayın .
  • Bir kere dinlemeye başlayınca diğer hocalardan anlamıyorsun fiziğin iyi değilse alma cart curt böyle diyenlere bakma hoca gayet açıklayıcı şekilde anlatıyor anlaşılmayan bir yer olunca altta soruyorsun hocalar cevaplıyor bir konu taş çatlasa üç saat sürüyor o da en uzun konulardan biri oluyor genelde canını sıkma yani.

Hocam tabi ki bir temel var ama haftanin her gunu 2 saat ayiriyorum

minumum fizige 1.5xte durdurup bir daha baktigim dusundugum de cok sayilidir yani belki bu sebepten dolayi hizli gitmis olabilir ama 3ve4.kitaplar max 3 ay alir

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.