Şimdi Ara

Ersun Yanal'ı Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aziz yıldırım yıllarını sağlığını özgürlüğünü fenerbahçe'ye adamış yıllarca bu kulübün başkanlığını yapmış ve sporun pek çok alanında kulübe başarılar kazandıracak hamlelerde bulunmuş, en yakın rakiplerinin daha yeni yeni akıl edip yaptıklarını yıllar önceden yapmış bir başkan. eleştirir kızarsınız içinizden sayarsınız ama gidip de ersun yanal gibi bir profesyonel için başkanınızı asıp kesmeyin.

• yakinimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ı tanıyoruz, yeterli.
  • aziz başkan düşmanlarını yeneceğiz.
  • Tanıdığım kadarıyla adamın dibi ve Aziz de tanıdığım kadarıyla karaktersizin biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Aziz Yıldırımi savunan fenerbahçe düşmanıdır.

• Adamı el birliğiyle pişman ettik şampiyonluk için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala Aziz Yıldırım diyor adam

Beleş kombine sahibi Azizgfb grubunundan İQsu 50 insan tiplemeleri herhalde bunlar

Ulan adam burası benim çiftliğim kulübü ele geçirdim yemişim kupasını başarısını severim böyle Fenerbahçeyi diyor.

Buda gelmiş hala Aziz diyor

• AZIZ YILDIRIM ÖLMEDEN TÜRK FUTBOLU RAHATLAMAYACAK

SİYASETİ, DİNİ MİLLİ DEĞERLERİ FUTBOLA ALET EDEN İNSANDIR AZIZ! AYRICA SEVDASININ FENERBAHÇE DEĞİL KOLTUK OLDUĞUDA ÇOK NET ŞEKİLDE BELLİ OLMUŞTUR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

aziz yıldırım yıllarını sağlığını özgürlüğünü fenerbahçe'ye adamış yıllarca bu kulübün başkanlığını yapmış ve sporun pek çok alanında kulübe başarılar kazandıracak hamlelerde bulunmuş, en yakın rakiplerinin daha yeni yeni akıl edip yaptıklarını yıllar önceden yapmış bir başkan. eleştirir kızarsınız içinizden sayarsınız ama gidip de ersun yanal gibi bir profesyonel için başkanınızı asıp kesmeyin.

Hocam Mesele Ersun Yanal değil, anlayış sorunlu, gidenin arkasından heleki seni şampiyon yapmış TD arkasından böyle karalama yapılmaz, kaldıki Aziz Yıldırım'ın tek karaladığı kişi Ersun Yanal değil, her ayrılana aynı muameleyi yapıyor,ayrılığında bir asaleti olmalı.Ersun Yanal konuşuyormu, okadar ağır suçlamalara rağmen, susuyor mesele burada.

• 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    ersun yanal gelmesin ama aziz yıldırım gitsin
  • Manisada eğitim gördüğü senelerde babamın okul arkadaşıydı. Sonradan Manisaspor'da antrenörlük yaparken Tempra sattık kendisine. Epey yakın tanıyorum yani. Sen, ben, kadınlarla ne kadar ve nasıl vakit geçiriyorsan adam da öyle geçiriyor. Sen sevgilini alıp dışarı çıkmıyor musun? Sevgilinle evde buluşup bi şeyler içmedin mi hiç? Sevişmedin mi? Adam genç takılıyor, bu da Aziz Beyimizin gözüne batıyor, gözüne dedim. siz anlayın

• Adam taraftarını başkan olmakla tehtid ediyor, yeterince tanıyoruz, yeter artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisini gecen sene Akmerkezden cikarken gordum ve o bile yetti. Ersun Yanal > Aziz Yildirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.