Şimdi Ara

ERSAN GÜLÜM BU AKŞAM AÇIKLANACAK. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
12.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Hayırlı olsun öncelikle.

Bundan sonra iş Ersan'a kaldı.Ya Adana'ya gidip 1 sene daha oynayıp bonservissiz Beşiktaş'a gelir efsane olur ya parayı seçer Galatasaray'a gider yaptıklarının şov olduğunu gösterir Tümer 2 olur.

Tamamen Ersan'da bitiyor iş.Ben öyle ya da böyle Gs'yle anlaşacağını düşünüyorum.Yönetimede kızmak istemiyorum.5.5 milyon euro fazla Ersan için.

Ayrıca bugünden sonra Adanalılara bakışımda değişti barzo başkanları sayesinde.

Alp seni çok kızdırmış bu başkan, ver ayarı gitsin.

Akın abi kızmayacak gibi değil ki.Adam daha 2 hafta önce TV'de söz verdi 4 milyon euro getirin alın diye.Bugün 4 milyon euroluk teklifi kabul etmiyor.Elimde olsa ben çıkarım vereceğim parasını

Çok para, sen cebinden verme bence.Manita işine ayır, gününü gün edersin.

Hayırlısı neyse, kime hayırlı olacaksa oraya imza atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansayn

quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

ERSAN GÜLÜM BU AKŞAM AÇIKLANACAK.

bknz:İMZA..Guti'de zaten beşiktaşlıydı dimi..Biz ne arma öpenleri gördük ertesi gün başka takımlı oldular..Ama ersan hala bjk'ye gitmek istiyorum derse ,bence açsınlar onunu herkez için hayırlı olur ama ben profesyonelce düşünüp terim'in yanına gelceğini düşünüyorum.doğru olanı yapar..

Hocam Guti'nin olayı farklı.Sen Gs'li olarak Barcelona'ya gitsen armasını öpsen hiç bi' Gs'li sana niye öptün diye sormaz.En azından İspanyollar Guti için yapmaz bunu.

Ama Arda'yı düşün.Galatasaray'dan başka takımda oynamam,Gs için canımı veririm falan dedikten sonra para uğruna Beşiktaş'a gelse ne düşünürdün ?

Daha fazla kurcalamanında mantığı yok.Hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

bknz:İMZA..Guti'de zaten beşiktaşlıydı dimi..Biz ne arma öpenleri gördük ertesi gün başka takımlı oldular..Ama ersan hala bjk'ye gitmek istiyorum derse ,bence açsınlar onunu herkez için hayırlı olur ama ben profesyonelce düşünüp terim'in yanına gelceğini düşünüyorum.doğru olanı yapar..

Hocam Guti'nin olayı farklı.Sen Gs'li olarak Barcelona'ya gitsen armasını öpsen hiç bi' Gs'li sana niye öptün diye sormaz.En azından İspanyollar Guti için yapmaz bunu.

Ama Arda'yı düşün.Galatasaray'dan başka takımda oynamam,Gs için canımı veririm falan dedikten sonra para uğruna Beşiktaş'a gelse ne düşünürdün ?

Haklısın etik olanı gelmemesi gibi duruyor ama bu artık futbolda kalktı. Doğru mu yanlış mı kalkması bilinmez ama o kadar çok var ki bu olaylardan artık sıradan hale geldi. Ben istermiyim bir gs taraftarı olarak diye sorarsan benim için sahada işini yapması önemlidir, gerisi beni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

TABATA 8M 1.3 milyon Euro YILLIK

Tanıdık mı ?

Vurmayın öldü

he öldüm.

daha durumu idrak edemiyorsun gelmiş bir de utanmadan yazı yazıyorsun.

yukarıda millet laga luga yapmış kendileri çok iyi bir politika izliyormuş gibi tabataya 8 veren buna da 5.5 verirdi demiş. ersan gs ye gelirse kendi isteği ile gelmiş olur demişler.

bende buna istinaden sizde böyle böyle oyunculara böyle böyle paralar verdiniz dedim. ANLAYABİLDİN Mİ ŞİMDİ ? ANLAYAMIYORSAN DAHA AÇIK YAZABİLİRİM.

• hani gelen giden yok hacılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

quote:

quote:

Haklısın etik olanı gelmemesi gibi duruyor ama bu artık futbolda kalktı. Doğru mu yanlış mı kalkması bilinmez ama o kadar çok var ki bu olaylardan artık sıradan hale geldi. Ben istermiyim bir gs taraftarı olarak diye sorarsan benim için sahada işini yapması önemlidir, gerisi beni ilgilendirmez.

Galatasaray taraftarının Ersan'ı sevmemesi gibi bi' durum yok zaten hocam.Ersan Beşiktaşlı olduğunu söyledi Galatasaray'a hakaret falan etmedi.
    Aynı durum Mehmet Topuz'da da yaşandı,Hakan Balta'da da.Mehmet Topuz Beşiktaş forması giydi 12 saat geçmeden Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.
    Hakan Balta Beşiktaş'lıyım ama profesyonelim dedi.12 saat sonra Beşiktaş'a gol attı.
    Bunlar farklı biraz.
    Ersan Beşiktaş formasını terletti daha duygusal bakıyoruz olaya.Bi'de Adanaspor başkanının yaptıkları taraftarı çileden çıkarıyor.

• Gökmen Özdemir ve haber1903 yazdıysa transfer %90 bitti.Son bir aksilik çıkmazsa Ersan Galatasaray'da.Kaliteli yerlileri almaya devam ediyoruz.Devam yönetim.
  • erdemulus erdem ulus
    ismini veremeyecegim bir GS li yönetici, Yemin Ederim biz Ersanla anlasmadik dedi.Yeni Bir sey duyarsam haber veririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

erdemulus erdem ulus
    ismini veremeyecegim bir GS li yönetici, Yemin Ederim biz Ersanla anlasmadik dedi.Yeni Bir sey duyarsam haber veririm..

• bir galatasraylı olarak hiçbir zaman beşiktaşlılarla tartışmayı sevmemişimdir onlara karşı olan bi sempatikliim vardır lakin;

Son zamanlarda Galatasaray'ın ligde ve avrupadaki düşüşüyle Beşiktaşlılar anlam veremediğim şekilde Galatasaraya yüklenmeye başladılar.

ama şu zamana kadar Beşiktaşın Galatasaraydan üstün olan hiçbirşeyi olmamasına rağmen nasl böyle 1-2 sezon bizden daha iyi bitirdikleri için böyle davrandıklarına anlam veremiyorum.

Neyse asıl konumuza dönelim biz zamanında çok gördük Emreleri Okanları bunlar artık geride kaldı yok böle şeyler arda galatasaraylıyım diyo ama avrupaya gider 29 yaşında Tr ye geri dönmeye kalkarsa gs 2.5m verse fner 4m verse kime gidiceği belli olmaz diye düşünüyorum

• ersan transferi umarım topuz transferine benzemez
  • quote:

@efeakbas

beşiktaşın ersan konusunda ilgisiz davranması , Ersan'ın bizim tarafa sıcak bakmasını sağladı. Büyük ölçüde bitti.

Bu saatten sonra tek isteğim 2 kulüpten birinin tez zamanda anlaşması ve konunun açıklığa kavuşması.Yoksa hem Ersan açısından hem de biz taraftarlar açısından iyi olmayacak.Şimdiden kim aldıysa hayırlı olsun, umarım kendini çok daha fazla geliştirir ve hem takımına hemde ülkemize iyi hizmet eder.
  • Anladığım kadarıyla henüz Ersan ile görüşülmemiş. Top Ersan'da. Herkes rahat olsun, adam bir seçim yapacak ve kendi içinden gelen sesi dinleyecek. Herkesin bu karara saygı duyması gerekir.
  • Her yerden farklı haberler geliyor ;

tribundergi

Bayram Akgül: " Biz kesin olarak BJK'yle bir daha görüşmeyeceğiz diye birşey demiyoruz. Bonservis konusunda arada ufak bir fark kaldı. "
  • quote:

Her yerden farklı haberler geliyor ;

tribundergi

Bayram Akgül: " Biz kesin olarak BJK'yle bir daha görüşmeyeceğiz diye birşey demiyoruz. Bonservis konusunda arada ufak bir fark kaldı. "

Galatasaray'dan alacağı bonservis bedelini yükseltmek için oyunlara da başlamış.
  • Bize gelmek isterse kapımız açık ancak Beşiktaş'ta oynamak isteyen bir oyuncuyu zorla almamız faydadan çok zarar getirir gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

tribundergi

Galatasaray'dan alacağı bonservis bedelini yükseltmek için oyunlara da başlamış.

Bana da öyle geliyor

• quote:

quote:

tribundergi

tribundergi

Bayram Akgül: " DH sitesinden @Colossus_'un asılsın ithamlarına ne diyeyim bilemedim, ben paragöz değilim. "

• quote:

quote:

quote:

tribundergi

tribundergi

Bayram Akgül: " DH sitesinden @Colossus_'un asılsın ithamlarına ne diyeyim bilemedim, ben paragöz değilim. "

• quote:

tribundergi

O zaman bugünkü görüşmede neden anlaşmamış Y.D. ile? Kaldı ki üstelik bu 2. görüşmeydi. Çok ilginç şeyler oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.