arkadaşlar merhaba linage sitesinden oyunu indirdim l2extreme sitesinden patch indirdim ve kurdum (özellikle patch tutorial da ki direktifleri uyguladım) oyuna girmek istediğimde "error while fixing acces protection. click run lineage2 again" diye bir uyarı çıkıyor not:l2extreme sitesine üyeliğimi de yaptım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım directx ile ilgili bir bağlantı olabileciği söyleniyor ama sorun orda değil bende de updatenin sonunda dos ekranında c4 weaponla ilgili bir yükleme yapmaya çalışıyor ama dosyaları bulamıyor sorunun çözümünü forumda bulmadım veya göremedim bana bu konuda yardımcıu olursanız sevinirim
arkadaşlar sağolun user.ini dosyası sorunu çözdü şimdi şu account alma ile uğraşıyorum invalid account or password uyarısı veriyo forumu karıştırıyorum çözmek için
arkadaşlar forumda çözüme rastlayamadım belki gerçekten çok kolay bir yerde sonucu ama ben bir türlü çözemedim l2extreme sitesinde oturumu açıyorum Game Cp butonuna basıyorum account ve password yerlerine üye olurken yazdığım üyelik adı ve şifreyi girmeyeceğim herhalde çünkü kabul etmiyor ne yazmam gerekiyor anlamıyorum kusura bakmayın başınızı şişirdim
kendin yazıp kendin halletmişsin sorunları account işine gelince l2extremin acc işine kıl kapmışımdır şifreye paso yanlış der, yada kullanıcı adı yok der şansa bikeresinde aldığım çalıştıydı
kusura bakma seni de rahatsız ettim arkadaşım sağol ilgilendiğin için çözdüm olayı şimdi iyi bir karakter yaratmaya çalışacağım