Şimdi Ara

ermenice klavye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki q klavyeyi ermenice klavye olarak kullanmak ve bir döküman haırlamak istiyorum ? nedir en kısa yolu ? saygılar..

• işletim sistemin ne
  • windows xp
    denetim masasından bölge ayarlarına giriyorum.ama orda klavye türlerinde ermenice yok.
  • iyide ermenice dediğin gibi yok yani işin zor ama linux varmıdır acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PNR05 -- 20 Nisan 2005, 9:02:00 >
  • microsoft dan destek istedim.belki küçük bir paket gibi setup dosyası filan yollarlar.bilmiyorum.benden de başkası istedi bende bulamadım.neyse yine de sağol dostum.
  • tamam çözdüm. ek dil desteği diye bişey var ordan ekledim.saygılar..
  • ya arkadaş çok lasım mı ermenice olmasa olmaz mı ya gıcık oluyom bu meseleye ama işin varmış işte mecbur olmasan eminim sende yapmazdın neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "saintlauren" dostum aten imzamızdaki resme dikakt edersen bizim de ne kadar konunun karşısında olduğumuzu anlarsın.ama lazım :)) sonuçta yapacak bişey yok... saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman7

"saintlauren" dostum aten imzamızdaki resme dikakt edersen bizim de ne kadar konunun karşısında olduğumuzu anlarsın.ama lazım :)) sonuçta yapacak bişey yok... saygılar....

şüphem yok rain kardeş zaten ilk yazımdada belirttim
  • Ermenilerin alfabesi farklımı? Rusların alfabesinimi kullanıyolar hangi alfabe?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.