Şimdi Ara

Erman Kılıç Galatasaray'da (Lig TV)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA! G.Saray, Sivasspor'dan Erman Kılıç'ı kadrosuna kattı (Lig TV)

• Hayirlisi olsun.Begenmedigim bi oyuncu.Pek katkisi olmayacaktir.Ah Engin ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray, Sivasspor'un 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Erman Kılıç'la 2 + 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2010 yılından beri Sivasspor forması giyen Erman, geçen sezon çıktığı 46 maçta 9 gol kaydetti
  • Bence çok iyi bir yedek.
    Maçlarda kendini belli ediyor.
    Hızlı kanat oyuncusu, amrabat ile güzel gider :)
  • gereksiz
  • Pazardan aldim shaqiriciler akillandi herhalde yoklar piyasada :)

• çok iyi alternatif oldu.
    maça hareketlilik getirir.hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görev verilen heryerde oynama yeteneğine sahip tam bir joker oyuncu. Katkısını elbet göreceğiz. Bonservissiz alınan bir oyuncu. yabancı saçmalığından dolayı yerli transferde atılacak gayet akıllıca bir adım.
  • hayırlı olsun uzaktan çok güzel şutları var meloyla uğraştırmyın bizi erman oynasın
  • Yabancı sınırı insana neler yaptırıyor. Yıllık 500 bin €'dan fazla vermesek bari. Topu topu 15-20 maç anca oynar.
  • Şahsen sevdiğim bir isimdi. Bugün Erman'a burun kıvıranlar geçmişte Engin'e de aynı muameleyi yapmıştı. Yeni bir Engin etkisi yapacaktır bence.
  • O degil 4 gun once bu adamin Galatasaray'dan teklif almadim diye aciklama yaptigini yazdi gazeteler.Artik oyuncularin agzindan sahte demec de mi vermeye basladi bunlar?
  • Süper
  • hayırlı olsun arkadaşlar.
  • süpERMAN hoşgeldin !!
  • ermen çok iyi bir oyuncu bu adamın milli takıma alınmaması çok büyük bir haksızlıktı. amrabatın set ataklarda etkili kısmı rahatlıkla diyebiliriz. türkiyede forvet olarak bana göre ilk beşe girecek adamdır. ama yanılmıyorsam yaşı baya bir ilerledi.
  • süper lig için iyi bi alternatif , fena değil yani

• Sivas maçlarında en çekindiğim isimdi.. iyi bir yedek olur hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50/50

O degil 4 gun once bu adamin Galatasaray'dan teklif almadim diye aciklama yaptigini yazdi gazeteler.Artik oyuncularin agzindan sahte demec de mi vermeye basladi bunlar?

artık gizlilik esas kabul ediliyor.mümkün oldukça medyaya duyurmadan yapılıyor transferler.bence de en mantıklısı budur.
  • kesinlikle iyi bir transfer resmi açıklama beklemek lazım yine de...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.