Şimdi Ara

Erken Sevk İsteyenlere Doyurucu Bilgiler! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
88.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CCC35CCC

Ustam bir sorum olacaktı 30 haziranda erken sevk dilekçem asker alma başkanlığına ulastı.ağustosta girebilme ihtimalim varmı,bilgi için teşekkürler

Merhaba Hocam ;

Genel Kurmay Başkanlığını arayabilirsiniz.Santraldakiler size yardımcı olacaktır.Hiç olmadı E-Devlet'den bakın.
  • 2 gün önce askerlik için askeriyeye gittim arkadaşlar. sevk tarihim 2016 kasım ayına cıktı. erken sevk dilekçesini şubat için şimdi versem daha faydalı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rkoymen

2 gün önce askerlik için askeriyeye gittim arkadaşlar. sevk tarihim 2016 kasım ayına cıktı. erken sevk dilekçesini şubat için şimdi versem daha faydalı olur mu?

Olur arkadaşım.1 tertip daha gitmemiş.Ailevi nedenlerden dolayı erken sevk istiyorum diye dilekçe yaz.
  • eyvallah kardeşim. hafta içi gidip dilekçeyi vereceğim. çok sağol
  • Selamun aleyküm beyler. Ben lise mezunuyum ve 96/3 gidiyorum muayene felan oldum. Bunu 96/1 olarak değiştirme şansım varmı erken sevk ile ? Acil cevap lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpL SccLy S kullanıcısına yanıt
    96/1 gitmedi sanırım.Gitmediyse hemen şubene gidip "Ailevi Nedenler ile" 96/1 gitmek istediğini söyle.Muhtemelen kabul edilirsin.

Not: Konuyu 2008 'de açmışım askerliğimi bitireli 6 yıl olmu maşallah :D
  • Arkadaslar. Bu işlem hâlâ bu sekilde mi yürüyor.
    Birde ne desek gecerli bir sebeb sunmuş oluruz. Var mi erken doneme alabilen...

Yani ilk sayfadaki dilekce ornegiyle oradaki adrese mi yolluyoruz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beytullah0205 -- 25 Eylül 2020; 19:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beytullah0205

Arkadaslar. Bu işlem hâlâ bu sekilde mi yürüyor.
    Birde ne desek gecerli bir sebeb sunmuş oluruz. Var mi erken doneme alabilen...

Yani ilk sayfadaki dilekce ornegiyle oradaki adrese mi yolluyoruz..?
    Yaşım oldu 32 kaç sene önce açmışım konuyu :)

Üst mesajımda yazdığım gibi askerlik şubene git görüş.Çekinme seni yiyecek halleri yok ya.Birisi mutlaka yardımcı olur Türk Silahlı Kuvvetlerine her zaman taze kan lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Yaşım oldu 32 kaç sene önce açmışım konuyu :)

Üst mesajımda yazdığım gibi askerlik şubene git görüş.Çekinme seni yiyecek halleri yok ya.Birisi mutlaka yardımcı olur Türk Silahlı Kuvvetlerine her zaman taze kan lazım :)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Ben pazartesi gideyim en iyisi. Sağolun yardımlarınıza... :)

• Beytullah0205 B kullanıcısına yanıt

Hocam sordunuz mu nasıl oluyor bu iş

• Sordum hocam. Gitmedim ama telefonla zor da olsa sordum. Yapamazsin dedi. Oyle bisey yok dedi.
  • Beytullah0205 B kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.