Şimdi Ara

Erken Seçim (24 Haziran 2018) ANA KONU (Anket Eklendi) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
13
Favori
106.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erken Seçim (24 Haziran 2018) ANA KONU (Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 7.5.2023)
Giriş
  • Konuyu guncellemeye yada duzenli hale getirmeye gerek yok. Salla gitsin.

Anket ve haberleri de paylasma bence. Bos yere vakit kaybi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en erken 2019 Haziran gibi yaparlar diye düşünmüştüm. Ama durum sandığımızdan ciddi anlaşılan. Artık çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde üstüne atlar misali oldu bittiye getirmeye başladılar.

Her ne kadar istemeyerek da olsa oyumu kendimce sebeplerinden dolayı İYİ partiye vermek zorundayım. Her şeyden önce ilk öncelikle bu tek adam rejiminden kurtulmak zorundayız. Gerekirse bundan dolayı hoş olmasa daha HDP ye bile oy verebilirim bu tek adam rejiminden bir an önce kurtulmak için. Terörist sevicisi değilim yanlış anlaşılmasın ama bu durum çok çok ciddi arkadaşlar.

Vatandaşlar artık isyan etmeye başladılar esnaflar çiftçiler. Doların da 4₺ nin üstüne fırladığını gördüler risk alamadılar, 16 yıldır oylar belli sürekli birinciyiz diye CHP ile alay edilen AKP 360 derece U dönüşü yaptı.

Bu oylar belli olunca eğer ki İYİ Parti kazanırsa ki yine oylarla oynayıp hile yapabilirler ama yapmazlarsa burada şu belli olacak ki Meral Akşener in gerçek yüzü gerçek tutumu ortaya çıkacak. Ama sanmıyorum ki halkın güvenini kazanmak için göz boyayacak ilk başta sonrasında ise Erdoğan a karşı yine bu kadar dik durur mu bilemem.

Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun ama sakın oy vermemezlik yapmayın arkadaşlar bizlerden çok gelecek nesillere bir ümut olmamız lazım.

• Arkadaşlar benim anlamadığım bu seçim bildiğimiz cumhurbaşkanlığı seçimi mi yoksa yeni gelecek sistem olan başkanlık seçimi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Başkanlık seçimi

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Başkanlık seçimi
    Hmm teşekkürler cevabınız için

• Burada anca kuru kuruya savunma yapanlardan bir tane delikanlı da çıkıp şunun cevabını veremiyor. Hadi verin be adam akıllı bir cevap berin bir daha muhalefet yaparsam ne olayım.

1. 1.5 sene tam 1.5 sene önceye neden çekildi bu seçim. Adamlar çok rahat 1.5 sene daha iktidarda iken neden yani neden?

2. İyi parti bu seçime öyle böyle sokulmazsa bunun nedeni nedir?

3. Seçim kararı seçim tarihinden en az 60 gün önce verilebiliyor iken 66 gün gibi EN EN ERKEN seçim kararının nedeni nedir?

Hadi verin cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 19 Nisan 2018; 14:18:7 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    İnşaat sektöründeyim durum sandığınızdan daha ciddi.

İnşaat sayesinde sıcak para giren piyasa allak bullak.Demir'in ton fiyatı geçen yılda bu yana %150 zamlandı.Beton ve hafriyat fiyatlarıda aynı.
    Daire satışları yok gibi bir şey.Bakmayın tv deki reklamlara satış ofislerine gidin görün.

2 milyondan fazla satılık daire var.En basiti sahibinden'e girin bakın.Piyasada para yok,Parası olanlar da ölü fiyata alıyorlar daireleri.

kredi faizleri düşmüyor düşemez de zaten,Düştüğü anda enflasyon ve döviz fırlar.Artık kontrol edilemiyor.Son 2-3 yılda katardan gelene paralar ile geciktirdiler krizi.Artık oradan da gelmiyor.
    AB desen 1998'den beri en kötü üyelik raporunu 3-4 gün önce açıkladı.Rusya'dan artık ne turist gelir nede mal satarız,Malum amerikanın füze atmasına sevinen bir hükümetimiz var.

Tek adam olduğunu için kimse hesap soramıyor,sayıştay raporları hasır altı ediliyor.

Ve bunlar daha iyi günler.En kötüsü gelmedi henüz.İnşallah rte başkan seçilir o zaman bu aktroller görürler istikrarı...

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    1. Sorunuzun cevabını Cumhurbaşkanı kendi ağzından açıkladı.

2. İyi parti seçime katılacak şüpheniz olmasın. 6 aylık süreyi 3 aya indirip seçimlere katılmasını sağlayacaklardır.

3. Seçime katılımın yüksek olması için bu tarih seçilmiştir. Ayrıca 1. Sorunun cevabı da buna bağlı, bana kalırsa daha erken olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 19 Nisan 2018; 14:25:42 >
  • birkac forum ve sozluk takip ediyorum yillardir ve yillardir bu tarz anketler yapiliyor ve sonuclar hep chp ve turevleri cikiyor fakat sandikta sonuc bugune kadar hep farkli oldu.

cesitli anket sirketleri de zaman zaman sonuc paylasiyorlar ve hep kaybeden akp-mhp oluyor ama sandikta,realitede sonuclar hep farkli oluyor.sanirim forum ve/veya sozlukler ve/veya cesitli anketler sınırlı vatandaslara ulasabiliyor.bunun baska bir izahı olamaz herhalde.

• yapılan araştırmalar iyi partinin önde olduğunu mu gösteriyor?
  • Alternatif aday bulamıyorum. Kime oy vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

1. Sorunuzun cevabını Cumhurbaşkanı kendi ağzından açıkladı.

2. İyi parti seçime katılacak şüpheniz olmasın. 6 aylık süreyi 3 aya indirip seçimlere katılmasını sağlayacaklardır.

3. Seçime katılımın yüksek olması için bu tarih seçilmiştir. Ayrıca 1. Sorunun cevabı da buna bağlı, bana kalırsa daha erken olmalı
    1. Düne kadar erken seçim olmaması için sunulan nedenler 1 günde erken seçim yapılmasına sebep olarak gösteriliyor. Ki içi tamamen boş nedenler bunlar. Ekonominin kötülüğünden, komşu ülkeler ile çıkan anlaşmazlıklardan, herşeyin satılmaya başlanmasından hiç bahsedilmiyor. Şuan ne istiyorlarda yapamıyorlar acaba. KHK ile yönetiliyoruz zaten.

2. En kilit noktalardan birisi burası. Bugün Mahir Ünal'ın konuşmasına göre seçime giremeyecek gibi ama bekliyor herkes bakalım.

3. Bu erken seçim değil baskın seçimdir. Erken seçim 1 sene falan erkene alınır ona denir. Belirlenen tarihten daha önce olması yasal olarak mümkün değildi zaten. 60 gün şartı var. Tam ucu ucuna yetiştirilecek. Hafta sonu bile kanun çıkaracaklar bunun için.

Yani durumun vahim olduğu ortadadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Neden?

Akp'lilerde girsin foruma ankete oy versin,yorum yapsın ki yapıyorlar da zaten.

Sizi engelleyen mi var?
    Dostum bak sosyal medyada bi Galatasaraylılar bir de solcu cenah çok vakit geçirir bunu unutma.
    Sosyal medyada nerde anket yaparsan yap bu ikisi 1. çıkar :)

Yani demek istediğim forumda yapılan ankete uyup göbek atmayın üzülürsünüz sonra
  • Bir liberal (liberteryen) olarak oyum Levent Gultekin'edir, pesinen belirteyim.

Konu basliginda Levent Gultekin'in aday aciklamasi haberine yer verilmemis bu arada, eklenirse sevinirim.

• Zamanında KPSS'ye girerken fetö soruları çalıp önümüze geçip hakkımızı yemişti... Hakkımı helal etmiyorum, Şuanda fetöyü cezalandıran Ak parti. Başkası gelse fetöyle mücadele devam edecek mi size? Bu yüzden Ak parti diyorum. Bence siz de bunları düşünerek karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 19 Nisan 2018; 14:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Zamanında KPSS'ye girerken fetö soruları çalıp önümüze geçip hakkımızı yemişti... Hakkımı helal etmiyorum, Şuanda fetöyü cezalandıran Ak parti. Başkası gelse fetöyle mücadele devam edecek mi size? Bu yüzden Ak parti diyorum. Bence siz de bunları düşünerek karar verin.
    Sen mülakat sistemini destekliyorsun o halde. 50 alan adamın 80 alanı geçmesini destekliyor musun? Eğer böyle düşünüyorsan diyecek lafım yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

Bu mesaj silindi.
    Yok öyle şey, bu topraklar için liseler kaç sene mezun veremedi. O çeteleşen, bu ülkenin değerlerine saygı duymayan kim varsa hepsi defolup gidecek.

• Bırak yüzlerine vurma 2 ay sevinsin garipler ankette akp verecektim ama bu yorumları gördüm bari burada kazansınlar, o kadarını çok görmeyelim.
  • Yahu hem şikayet ediyorsun "Bu forumda anket açılırsa tabi şu parti 1.çıkar anket kaldırılsın" diyorsun.

Hemde boş işler diyorsun.

O zaman senin ne işin var bu konuda madem boş,beleş konular bunlar?
    Kimsenin göbek attığı yok.Aklı melekesini yitirmemiş insanlar olarak fikir,düşünce paylaşımı yapıyoruz.

Not: Sen 4 yaşında iken biz dial-up ile internete giriyorduk.
  • Sistemin ne olduğu inanın artık umrumda değil hocam tek istediğim, bu soru çalan fetöcülerin hukuk karşısında hesap vermesi. Yanlarına kar kalmamalı. Beni yaktılar inşallah kendileri de yanar. Hergün beddua ediyorum fetöculara. Ben kötü niyetli bir insan asla olmadım ama bu yaptıklarını kabul edemiyorum.

Birde ekleme yapayım KPSS B grubunda mülakat yok.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.