Şimdi Ara

Erkekte uzun kıvırcık saç model/bakım -yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım siyah, kalın telli, kıvırcık ve baya uzun.. Ön taraftan saç telini tutup aşağı doğru indirince tam burnumun ucuna kadar geliyor. Bildiğiniz bonus'um. Fakat bakımını yapamıyorum, her gün tarıyorum saçı, taramayınca sabah kalktığımda yanlar basık üst taraf almış başını gitmiş bir halde oluyor. Taradığım zaman da zaten bukle bukle olmayan saçlarım değişik bir hal alıyor.

Bazen dışarda görüyorum böyle kıvırcık saçlı kişileri, tam bukle bukle oluyor saçları, daha güzel görünüyor o da.

Jonah abimin saçları gibi mesela.. Saçı bu hale getirmek için ne yapmak gerekir. Nasıl bir kesim uygulatmak gerekir. Saçı yıkadıktan sonra ne uygularsak böyle yapabiliriz

Hatta

Adrian abimin saçlar benimkine biraz daha benziyor. Tam kıvırcık değil.

Bakalım yardım edebilecek birileri çıkacak mı... Bu arada DH de böyle bir konu açabileceğim başka bir yer bulamadım. Varsa modlarımdan ricam taşısınlar zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 21 Haziran 2011; 2:40:59 >

• updullah ya biri yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlwaysFreedom

updullah ya biri yardımcı olsun

dostum valla ben uzatmıyorum saçı artık yanları üstlere göre daha kısa şekilde kestiriyorum. Hem tarama derdi falan yok hem de saç fazla uzun olmadığı için birbirine çok girmiyor daha hoş duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    erkekler için saç boyası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.