Şimdi Ara

Erkeklerle kulağa küpe takma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
110.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ kulağına küpe takanı top zannedene hic rastlamadım ama sag sol farketmez küpe takınca zaten şöyle bi süzerler seni kim bu nerden cıktı hesabı
  • O toplum dediğiniz ve küpe takanlara i*ne gözüyle bakanlar, yolda oraya buraya tüküren, bir eli burnunda bir eli şeyini kurcalamakla meşgul insanlara "ah, işte erkek" diyor..

Siz de toplumsunuz, farklı bir gezegenden gelmediğinize göre istediğinizi takın bence.. Her şeyde böyle ki bu; sevenler olduğu gibi sevmeyenler de olacak.. Kızlar da, mini etek giydikleri zaman kendilerine "kaşar" gözüyle bakılmasından bıktılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawiş -- 14 Haziran 2007; 12:29:43 >
  • Ben mıknatıslı olarak sol kulagıma takıyorum.Asla deldirmem kulagımı , Çünqü kalıcı bişe degil sıkılınca istedigim gibi atarım.

Ama yolda herkes bana farklı gozle bakıyo

Artık Bu anlayış degişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Ben mıknatıslı olarak sol kulagıma takıyorum.Asla deldirmem kulagımı , Çünqü kalıcı bişe degil sıkılınca istedigim gibi atarım.

Ama yolda herkes bana farklı gozle bakıyo

Artık Bu anlayış degişsin

İstanbulun kenar mahallerinde takarsan bakarlar tabii..
  • Tamamen bilinçsizlik ve cahiilk sağ ya da sol farketmez takı takmak aamın hoşuna gidiyorsa takar. Sonuçta Yavuz Sultan Selim de takıyormuş eee? Tabii onun niyeti apyrı... O Allah'ın bir kölesi olduğunu göstermek için takarmış. Bende bazen diyorum o nietle taksam mı da annem beni pişmiş tavuk gibi doğrar.
  • Küpe takan bi erkek gördüğümde kontrol ederim sağa mı takmış sola mı diye. Zaten şu ana kadar hiç tek sağa takan görmedim. Bu sadece türklere has bişey deil. Tüm dünyada bölye. Gayler kendini belirtmek istediklerinde başvurdukları bi yöntem. O yüzden ben inanmıyorum böyle bişeye tek sağa da takarım demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Tamamen bilinçsizlik ve cahiilk sağ ya da sol farketmez takı takmak aamın hoşuna gidiyorsa takar. Sonuçta Yavuz Sultan Selim de takıyormuş eee? Tabii onun niyeti apyrı... O Allah'ın bir kölesi olduğunu göstermek için takarmış. Bende bazen diyorum o nietle taksam mı da annem beni pişmiş tavuk gibi doğrar.

Bu konuda haklısın

Ayrıca Tolga isminde bir arkadaşım 1 sene önce bu aylarda erkek adam küpe takar mı? falan filan laflar yapıyordu şimdiler de 2 kulağında 2 küpe ile dolaşıyor insan oğlu işte ne yaparsın..

Küpe takmanın anlamımı varmış çok saçma..
    O zaman boxer giyen adamında şeyi çok mu büyük oluyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Tamamen bilinçsizlik ve cahiilk sağ ya da sol farketmez takı takmak aamın hoşuna gidiyorsa takar. Sonuçta Yavuz Sultan Selim de takıyormuş eee? Tabii onun niyeti apyrı... O Allah'ın bir kölesi olduğunu göstermek için takarmış. Bende bazen diyorum o nietle taksam mı da annem beni pişmiş tavuk gibi doğrar.

Yoo bilinçsizlik fln deil.Gayler özellikle sağ kulaklarına takar.Birbirlerini tanımak için sanırım
  • sağ kulağa takınca homo oluyosun,iki kulağa takınca biseksüel.erkekler sol kulağına takar
  • bence sağ sol davasına girmeyelim
  • Önceden 2 delik vardı.. Daha sonra iş sebepleri nedeniyle çıkardım.. Biri kapandı diğeri hala duruyor.. Açıkçası artık takmak da istemiyorum.. Hevesim geçti galiba..
  • kasini deldir
  • iki burun değiliğinden geçir aşağı dğru sarksın
  • bu yaz deldiriyorum sol tarafı
  • sol tarafım uzun zamandır delik ...

bu sağ sol olayını anlamıyorum uzun zamandır .... Aslında bir tabu illa sağ kulağını deldiren HomoSeksüel mi olmak zorunda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

sol tarafım uzun zamandır delik ...

bu sağ sol olayını anlamıyorum uzun zamandır .... Aslında bir tabu illa sağ kulağını deldiren HomoSeksüel mi olmak zorunda ...

Olmak zorunda değildir de sonradan "olduruluyordur" belki..
  • Pehh muhabbetlere bak.Bi de ikisine de takinca biseksuel oluyomussun demis bir arkadas.Vay be biseksuel olmusum haberim yok

Solda 4 halka, sagda 2 halka var.1-2 haftaya kadar saga 3. gelecek.

Not: Normal bir erkegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Pehh muhabbetlere bak.Bi de ikisine de takinca biseksuel oluyomussun demis bir arkadas.Vay be biseksuel olmusum haberim yok

Dostum sağ ve sol küpe sayısının aynı olmasında yarar var.. Malum vücut dengesi meselesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

sağ kulak gay anlamına geliyor pekı sol kulak onun bı anlamı yokmu?

YOK
    kupe sol kulaka takilir !
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Pehh muhabbetlere bak.Bi de ikisine de takinca biseksuel oluyomussun demis bir arkadas.Vay be biseksuel olmusum haberim yok

Dostum sağ ve sol küpe sayısının aynı olmasında yarar var.. Malum vücut dengesi meselesi..

Ahahah, zaten yururken sol kulagimda ruzgar ugulduyo surekli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.