Şimdi Ara

Erkeklerin Korkusu Bacak Kılları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
91.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şu anda 15 yaşındayım bacağımda çok kıllanma vardı jilet vurdum bu olayı 2 kez tekrarladım şimdi daha gürü çıktı yaklaşık 5 aydır hiç jilet vurmuyorum ne yapmalıyım?kıl olsun ama çok olmasın çevremdekiler gibi olsun acil yardım lütfen ????
  • strahd_von_zarovich kullanıcısına yanıt
    abi 15 yaşındayım bacağımda yetişkinlerdeki gibi kıl olur arkadaşlarımın arasında açmaya utanıyorum.kıllarını komple alanlara da gıcık oluyorum kız bacağı gibi oluyor.önceden bacağıma 2-3 kere jilet vurmuştum 6 aydır hiç vurmuyorum ama hayla gür..kıl olmasını istiyorum ama seyrek ve az olmasını istiyorum çevremdeki arkadaşlarım gibi.yardım eder misin?
  • Korkulacak tonlarca şey var ama bacak kılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana..

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Arkadaşlar uzun zamandır basketbol oynuyorum bu nedenle bu olayla daha önce karşılaştım.Yazın girecek olduğum takımda 2-3 yıl önce kılları alacaktım fakat takıma gitmekten vazgeçtim bundan sonra hiç kılları alma olayı gündeme gelmedi.Ama artık kıllar yerini saç telleri gibi uzayan kara şeylere bırakınca tekrar gündeme getirmek zorunda kaldık.Malum yaz geliyor ve kapri,şort vb. şeyler giyince insanların korkulu bakışlarından çok utanıyorum.Ayrıca bir insan aynaya bakınca "Bu nedir ..... abi?" der mi hiç kendi vücuduna.İşte ben diyorum.Aktif bir sporcu olmama rağmen evde hantal hantal yatan adamlardan daha kötü durumdayım.2 haftadır vücut geliştirmeye gidiyorum zaten.Hem bacak kıllarının yok edilmesi kardiyo olarak,hemde bacak ağırlık çalışmaları olarak çok faydalı olduğunu duydum.Bu yüzden kararımı verip,işe koyuldum.
    Bugün..

Aldım elime annemin epilasyon aletini başladım amansız bir mücadeleye fakat galip baştan belliydi değil azalmak o kadar makas,alet kullanıp kesmeme rağmen kıllarda pek bi azalma yoktu.Aleti de bozabileceğini düşündüğümden gittim banyoya girdim ve aldım elime mach 3'ü sonra uğraşa uğraşa sağ bacağımı yağ gibi yaptım şuan çoğu kadının bacağından farkı yok.(Kadınlara oranla 3-4 kat kaslı olması dışında) fakat işlemi jilet ile yapmam nedeni ile kökler görünüyor ve yeniden çıkmaya başlayacaklarına eminim.Acaba bu işlemi tekrarlamak zorunda kalmamak için ne yapabilirim? Yani bir daha kıl,orman morman uğraşmak istemiyorum.Şu hali gayet rahat oldu.Ağda,krem filan ne uygulamalıyım ki böyle uğraşmayayım bir daha?
    Not sol bacağım hala tanımlanamaz biçimde kıllı akşama yada yarın aynı işlemi ona da uygulamayı düşünüyorum.

Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürlerimi sunarım,okumışsanız bile ne kadar zor durumda olduğumu az çok görebilirsiniz.Her erkeğin sorunu olan bu konuya umarım bolca yardım gelir ve hepimiz faydalanabiliriz..

Jiletle kesmekle hayatının en büyük hatasını yapmışsın hocam , makineyle kısalt sonra epilatörle ya da bantlar la al.

Oldu bi kere hocam Acaba neden hata oluyor peki?

2 katı gür ve sık çıktığını düşün öyle yani :D

Eyvah Bi daha aldıktan sonra epilasyon aleti ile alsam acaba azalma olur mu?

Denedin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence erkeklerde kil normal gorulebilir bak istersen su videoya burda anlatiyo
  • abi bacak sizin bacagınız istemiyosanız alın yani sonuçta erkeksiniz çok kıllı olsa nolur en fazla arkadaşlar arasında dalgası yapılır o kadar

Karı kız anlamındada aklı başında bi kızın sevgilisinin bacağında ki kıla takılacagını düşünmüyorum

Kol senin bacak senin beden senin nasıl içne siniyosa öyle yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Benimde bacak kıllarım orman gibi...İlk defa makineyle kısalttım (saç tıraşı makinesi) Bazıları yeni kılların çıkacağını söylüyor yok öle bir şey.Ayrıca Kışın orman güzeldir yazın bok gibi o yüzden en iyi çözüm epilatördür. Epilatör kılları kökünden aynı bir cımbız edasıyla deriden çekip çıkarttığından kılların sayısı zamanla azalacaktır (sürekli cımbız kullananlar bilir ztn) Son olarak SAKIN JİLET VURMAYIN!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.