Şimdi Ara

Erkeklerin İtirafları[Anket sonuçları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Erkeklerin İtirafları[Anket sonuçları]

Erkeklerin kadınlardan daha zor 'Seni Seviyorum' dediklerini mi düşünüyorsunuz? Belkide haklısınızdır. Erkekler ile yapılan bir anket sonucunda çıkan sonuçlar şöyle;

Soru: Hiç yanlışlıkla 'Seni Seviyorum' dediniz mi? Cevaplar:%57 Evet%43 Hayır

Soru: Peki. Neden bunu yaptınız? Cevaplar:% 23 Sarhoştum,% 8 Ağlıyordu,% 56 Ağzımdan çıkıverdi,% 13 O sırada birlikte oluyorduk ve söyleyiverdim.

Soru: Geçmiş ilişkilerinizi değerlendirdiğinizde;Cevaplar:% 56 İlk ben 'Seni Seviyorum' dedim,% 28 İlk o 'seni Seviyorum' dedi,% 16 Annem hariç hiç bir kadına 'Seni Seviyorum' demedim.

Soru: Onu sevdiğinizi hissediyorsunuz. Bunu ona söylemek için ne kadar süre beklersiniz? Cevaplar:% 29 Beklemem,% 7 Bir gün,% 29 Bir hafta kadar,% 35 Bir ay sonra bu soruyu yeniden sorun, bakalım söylemiş miyim.

Soru: Sizce bir kadın 'Seni Seviyorum demek için ne kadar beklemeli? Cevaplar:% 20 İlişkimiz başlayalı çok uzun zaman olduysa veya ben 'Seni Seviyorum' dediysem,% 80 Neden beklesin? Ne hissettiğini bir an önce duymak isterim.

Soru: Bir kadın ne sıklıkla 'Seni Seviyorum' demeli? Cevaplar:% 63 Birine sürekli 'Seni Seviyorum' diyemezsin ki zaten,% 24 Günde bir defadan fazla,% 12 Haftada bir defadan fazla,% 1 Bir defa bile bana çok fazla.

Soru: İlk defa telefonda 'Seni Seviyorum' demek uygun mudur? Cevaplar:% 34 Evet,% 66 Hayır

Soru: Peki ya mesaj veya mail ile söylemek? Cevaplar:% 13 Evet,% 87 Hayır

Soru: Bir kadın size 'Seni Seviyorum' dedi. Ancak siz aynı şekilde hissetmiyorsunuz. Ne dersiniz? Cevaplar:% 47 Seni umursuyorum,% 22 Bende seni seviyorum (Sevmesem bile),% 16 Karnın aç mı?% 15 Teşekkür ederim.

Soru: Dürüst olun, hangisi daha zor? Cevaplar:% 83 'Seni Seviyorum' demek,% 17 Facebook'ta ilişki durumumu değiştirmek.

Soru: Hangisi daha zor? Cevaplar:% 35 'Seni Seviyorum' demek,% 65 Aynı evde yaşamaya karar vermek.

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®

• Ne boş insanlar var.

isviçreli bilim adamlarının parmağı var mı bu işte?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.