Şimdi Ara

Erkeklerin arkadaş ortamında kuduruk olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkekler gerçekte ne kadar çekingen,velet de olsa arkadaş ortamında dan bilzerian kesilirler.
    -Verse nefessiz .....
    -Bende olcaktı ki ......
    -Nefes alsın yeter.
    -Geçen gün 10 posta attım
    -3 aydır C.... im hı hı hı
    Gibi gibi.
    Duyduklarıma ve yaşadıklarıma göre kızlarsa tam tersi.Arkadaş ortamında namuslu,iffetli efendi kız modundayken yalnızken veya bi erkekle başbaşa kaldıklarında ...star a dönüşebiliyolar.
    Ne düşünüyorsunuz bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cenabet
  • hepsinin ta ......

• Hepsinden nefret ederim.
    İnsan olduğu gibi olmalıdır.

• AYNEN ÇOK HAKLISINIZ HANFENDİ (İNŞALLAH HANFENDİSİNİZDİR) TANIŞABİLİRSEK EĞER SİZE BİR İSTİSNA GÖSTERMEK İSTERİM İYİ GECELER

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen pek kız ortamina girmemissin veya samimiyetini kanitlayamamissin. Yoksa kizlar da az abaza degil hani

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Emin ol çok kız ortamıda bulundum ve çok iyi insan sentezi yaparım.Kızlarım geneli bu.Birlikteyken sütten çıkmış ak kaşıklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kün Togdı kullanıcısına yanıt
    Erkeğim

• Kaliteli bir çevrede yaşarsnız kaliteli arkadaşlarınız olur benim lise arkadaşlarım dahi böyle değil
  • Kızların hormonu yok lan bizdeki bu azim nerden :D

• arkadaşların keko demek ki.
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Aslında çok erkek arkadaşım yok.Çok havalı bi tip olduğum için her ortamda isteniyorum.Beni hep davet eder hürmet gösterir arkadaşlarım.Zaten böyle kişilerle olabildiğince de uzak olmaya çalışıyorum.Sayılı arkadaşım vardır.

• tamamen takıldıkları tiplerle alakalı bir durum ve sosyal medyanın da payı var bu konuda
  • çoğu arkadaşım azgın tek dertleri facebook instagramdan kız düşürme amacında olanlar çoğu ile de bu yuzden bulusmak konusmak istemiyorum kız bulsalar 2 gunde satar karaktersizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

çoğu arkadaşım azgın tek dertleri facebook instagramdan kız düşürme amacında olanlar çoğu ile de bu yuzden bulusmak konusmak istemiyorum kız bulsalar 2 gunde satar karaktersizler

Bide ellerinden telefonları hiç düşmez, 2 günlük kızla mesajlarını, kaç yıllık arkadaşlarından gizleyecek kadar karaktersizlersir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

çoğu arkadaşım azgın tek dertleri facebook instagramdan kız düşürme amacında olanlar çoğu ile de bu yuzden bulusmak konusmak istemiyorum kız bulsalar 2 gunde satar karaktersizler

Bide ellerinden telefonları hiç düşmez, 2 günlük kızla mesajlarını, kaç yıllık arkadaşlarından gizleyecek kadar karaktersizlersir

En yakın arkadaşlarımdan biri bana yazılan kıza mesaj falan atmış zamanında tanışmak için.Kızdan öğrendim arkadaşa kalsak arkamızdan iş çevircek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

Aslında çok erkek arkadaşım yok.Çok havalı bi tip olduğum için her ortamda isteniyorum.Beni hep davet eder hürmet gösterir arkadaşlarım.Zaten böyle kişilerle olabildiğince de uzak olmaya çalışıyorum.Sayılı arkadaşım vardır.

Sende bu ego kibir oldukça milleti begenmemeye devam edersin, ama kendinin ne olduğunu anlayamayan birisin.Yazdiklarindan bunu çıkardım.Sadece insanların davranışlarını eleştiriyorsun."Çok havalı olduğumdan dolayı" ne ya? At bir fotoğraf ta görelim havanı?
    Bayılıyorum şu boş egonuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Td550404

Iste bu yuzden travestiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.