Şimdi Ara

Erkekleri anlamak için ne yapıcaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence erkeklerle daha uyumlu. ve bazı erkekler için bence. sende kadınları anlamıyorsan erkeklere yönel o zaman
  • Aslında erkeklerin bunu yapmasının sebebi açıkça belli, fakat hamam böceğini bir bilene sormak lazım.
  • nefes alın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Aslında erkeklerin bunu yapmasının sebebi açıkça belli, fakat hamam böceğini bir bilene sormak lazım.

• Hamam böceği ne arar la bazarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenHelen

neden böyle yaptıklarını biliyorsun sen herhalde. bizimlede paylaşırsan sevinirim.

Kendi adıma söylüyorum; hoşuma giden bedenin içinde hayalini kurduğum ruhu arıyorum.

Büyük ihtimalle de dış görünüş aşık ediyor ama tanıyınca soğuyor demek ki,ciddi düşünmek istemiyor ve rotayı başka bi güzele çeviriyor. Yani bu kadar hesap kitap yapılacak , üzerine felfese yapıp kafa yoracak kadar karmaşık değil konu.
  • Benimde aklıma ilk bu geldi. Cevap duymak için burda paylaştım ama hepiniz hemen çirkefleştiniz. ayıp güzel oldu cevap.
  • anladık kızsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamamböceği kararsız hayvanlar oldukları için aniden yön değiştirirler.

erkekler ise çabuk karar verebilen yaratıklardır. basit düşünür, o an en doğru bulduğu neyse onu yapar.

Kadınlar ise sabit kararlıdır ama dışarıya bunu belli etmez ve kararının ne olduğunu başkalarının tahmin etmesini bekler. Yani düz insan olan erkeklerden insanüstü yetenek, bir nevi marvel ın süper güçlü kahramanlarının yaptığı şeyleri yapmasını beklerler.

Bir kadına göre en iyi erkek dr. xavier dır fakat onu da engelli olduğu için kafalarında elerler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.