Şimdi Ara

Erkeklere Özel 1 Sorun Daha Doğrusu 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız, kadın, bayan, dişi, hatun ya da XX kromozomlu iseniz lütfen bu konudan çıkın.
    .
    .
    .
    .
    .
    kız, kadın, bayan, dişi, hatun ya da XX kromozomlu iseniz lütfen bu konudan çıkın.
    .
    .
    .
    .
    .
    kız, kadın, bayan, dişi, hatun ya da XX kromozomlu iseniz lütfen bu konudan çıkın.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Beyler ben şimdi her sabah, sabah ereksiyonu yaşıyorum. Ergenlik sağolsun ota moka kalkıyor. Hatta üstteki kırmızı yazıyı yazarken kalktı. Rahat kıyafetler giydiğim için belli oluyor. Uyandıktan 1 saat sonra kalkıyorum yataktan. Eminim herkes yaşamıştır bu sorunu, çözümünüz neydi?

Bir de ben daha hiç kamyonu devirmedim. Yaş 15, bir anormallik mi var?

• sana önerim aktarlarda bir şap al suyla erit iç limon tuzu gibi bir şey.geçmiş olsun.
  • seri bir şekilde lavobaya gidip işersen geçiyor o başka türlü geçmez sabah ereksiyonunun ilacı sabah işemesidir
  • 45 derece açıyı yakalayıp işemek lazım. Ergenlikle alakası yok bu arada ilerde de olacak.
  • 15 yaşında herşeyin farkındaysan bi sorun olmaz.
  •  Erkeklere Özel 1 Sorun Daha Doğrusu 2
  • Kalkıp işeyince sorun düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz aylarına giriş yaptığımız için onun da etkisi var baya.
  • İşeyince geçiyor fakat dikkatli işe,sabah uyku sersemliğiyle sabah ereksiyonu birleşince etrafı batırabilirsin.
  • git çiş yap yoksa 1 saat bekliyorsun inmiyor
  • Nerdeyse herkesde olmustur, fakat her sabah olması seni zor duruma sokuyordur.

Gün içersinde masturbasyon yap, bi enerjini at, sabaha dipçik gibi kalkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Erkeklere Özel 1 Sorun Daha Doğrusu 2

• kes kurtul
  • Yüz (çavuş) üstü yatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe geçer.
  • sabah için çözüm yok sanırsam yaş farketmez herkesde olağan durum. Bilimsel açıklaması vardı uyandığında şöyle böyle diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.